ویزای سایر کشورها

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

آذربايجان
روزهاي قبول مدارك:

1- اشخاص با دعوتنامه هر روز (غير از روز جمعه) از ساعت 30/12 –9

2- اشخاص بدون دعوتنامه بليت هواپيما همراه داشته باشند.

3- متقاضيان رواديد ترانزيت فتوكپي رواديد كشور مقصد را به همراه داشته باشند.

مدارك لازم جهت صدور ويزا:

شماره دعوت‌نامه، گذرنامه معتبر، يك قطعه عكس، 40 دلار (براي ويزاي عادي)، 40 دلار (رواديد ترانزيت)، رواديد دوبله عادي 20 دلار، رواديد دوبله ترانزيت 40 دلار، رواديد يك ساله 250 دلار.

توجه: براي رواديد زميني دعوت‌نامه ضروري است.

روز تاييد مدارك: چهارشنبه

آرژانتين
توريستي و تجاري: دعوتنامه و بليت رفت و برگشت، فرم سفارت 2 قطعه عكس، رواديد توريستي 30 دلار ويزيتوري، رواديد تجاري 39500 تجاري معادل 50 دلار.

 

اتريش
الف) اقامت توريستي در اتريش

گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل 6 ماه) دو قطعه عكس جديد (از هر متقاضي و همراهان در گذرنامه) اصول دعوتنامه يا به عبارتي تعهدنامه‌اي كه در اتريش رسما توسط محضر تاييد شده باشد، حكم فوق يا تاييد به ميزان درآمد دعوت كننده بيمه حوادث و بيماري تا سقف 52000 دلار صادر شده از جانب شركت بيمه ايران با آسيا، ترجمه سند ملك (تاييد شده توسط وزارت امور خارجه) دفترچه حساب بانكي متقاضي به انضمام ترجمه آن.

ب) دعوتنامه تجاري، گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل 6 ماه) دو قطعه عكس جديد (از هر متقاضي و همراهان در گذرنامه) اصل دعوتنامه يا به عبارتي تعهدنامه تجاري با مهر شركت، (تاييد محضر مورد نياز نيست(

ج) ترانزيت گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل 6 ماه) دو قطعه عكس جديد (از متقاضي و همراهان در گذرنامه) رواديد كشور مقصد اصل بليت هواپيما سفارت اتريش ممكن است علاوه بر مدارك مذكور مدارك ديگري را نيز از متقاضي درخواست نمايد.
فتوكپي‌هاي كليه مدارك درخواستي نيز مي‌بايستي به سفارت ارايه شوند.بررسي تقاضاي رواديد مي‌تواند 3 ماه به طول انجامد.

 

ارمنستان
فرم سفارت، دو قطعه عكس 3 × 4 رنگي، گذرنامه معتبر، نرخ رواديد براي رانندگان كثيرالتردد 3 ماهه 80 دلار، براي افراد عادي 21 روزه، 50 دلار، صدور رواديد حداكثر 11 روز طول مي‌كشد. يكشنبه تا پنجشنبه ساعت 9 تا 12.

 

اسپانيا
زمان پيش‌بيني شده جهت رواديد اقامت 5/4 ماه و اقامت پيوستن به خانواده 3 ماه است. در صورت نياز به مدارك اضافي متقاضي ظرف 15 روز وقت دارد كه مدارك را تحويل دهد.

 

جمهوري اسلواك

مدارك: گذرنامه با بيش از 6 ماه اعتبار، فرم درخواست رواديد بايستي به طور خوانا و با حروف بزرگ انگليسي تايپ شده و به امضا متقاضي برسد. فرم‌هاي ناخوانا و ناقص پذيرفته نمي‌شوند. 2 قطعه عكس 4 ×3 كه بايد در صفحات اول و دوم فرم درخواست چسبانده شود (صفحه سوم بدون عكس باشد) رسيد هزينه صدور رواديد كه بايستي قبلاً به حساب جاري شماره 2084 بانك ملي ايران شعبه اسكان به نام سفارت جمهوري اسلواك پرداخت شده و همراه ساير مدارك به سفارت تحويل گردد.

 

امارات متحده عربي

)ابوظبي- ام القوين- دبي- عمان- راسم الخيمه- شارجه- فجيره) رواديد از طريق آژانسهاي توريستي اخذ مي‌گردد، يا فاكس دعوتنامه بايد در امارات از يك شخص مقيم امارات توجه شود كه اصل دعوتنامه بايد در امارات از فرد دعوت كننده گرفته مي‌شود. مدت دعوتنامه‌ها عموماً 14 روز است.

 

اندونزي
ويزاي توريستي و تزانزيت فرم تقاضا 2 عدد، عكس 4 × 6 دو عدد، جهت يك بار ورود اعتبار گذرنامه بايد 6 ماه پس از انقضاي مدت ويزا باشد و جهت ورود مكرر بايد 18 ماه اعتبار داشته باشد. كپي برگه رزرو بليت هواپيما، تجاري و دعوتنامه، توجه: چون فرم تكميل شده بايد به تاييد مقامات اندونزي برسد پس 14 روز زودتر از سفر اندونزي نسبت به تكميل فرم اقدام نماييد.

 

ايتاليا
مدارك لازم جهت درخواست رواديد توريستي از متقاضيان رواديد توريستي درخواست مي‌گردد جهت ارايه مدارك خود، بين ساعات 30/8 تا 12 روزهاي يكشنبه تا پنجشنبه به قسمت ويزا مراجعه نمايند.مدارك مورد نياز: فرم، دو قطعه عكس، اصل و فتوكپي صفحه اول گذرنامه و ويزاهاي شنگن استفاده شده اصل فتوكپي شناسناه و ترجمه آن، دعوتنامه (نمونه دعوتنامه در قسمت ويزا موجود است)، فتوكپي اجازه اقامت ميزبان، در صورت تغيير تابعيت دعوت كننده كپي شناسنامه ايتاليايي، رزرو بليت، مدارك اشتغال به كار شامل: اصل و كپي آن روزنامه رسمي مشترك+ ترجمه معرفي‌نامه و اصل ليست پرداخت حق بيمه تامين اجتماعي مربوط به شش ماه گذشته، همراه با كپي و ترجمه آن براي كارمندان بخش خصوصي. اصل و كپي كارت نظام پزشكي براي خانم‌هاي خانه‌دار متقاضي رواديد توريستي ارايه مدرك شغلي همسر الزامي است. بخش ويزا اين حق را براي خود محفوظ نگه داشته تا در صورت لزوم هر مدرك ديگري را كه براي تكميل پرونده مناسب تشخيص مي‌دهد از متقاضي درخواست نمايد.

 

بحرين
توريستي و تجاري: اصل دعوتنامه، 2 قطعه عكس، فرم سفارت، هزينه صدور رواديد 7 دينار بحرين يا معادل ريالي آن. چنانچه مدارك كامل باشد ويزا همان روز صادر مي‌شود.

 

برزيل
توريستي: 2 نسخه فرم سفارت، 3 قطعه عكس، گذرنامه معتبر با شش ماه اعتبار، ترجمه رسمي گواهي اشتغال به كار در ايران به زبان انگليسي، در صورت مثبت بودن حساب بانكي شش ماه گذشته، بليت رفت و برگشت به انضمام 19 هزار تومان نياز است. فتوكپي صفحات مهر شده پاسپورت، طي يك ماه جواب داده مي‌شود.

 

بلژيك
عادي- توريستي: دعوتنامه، فتوكپي كارت اقامت دعوت كننده، ورقه مالياتي يا فيش حقوق دعوت كننده، 3 قطعه عكس، فرم سفارت، بليت رفت و برگشت، بازرگاني: دعوتنامه از شركت بلژيكي با ذكر علت و مدت سفر، يكشنبه و دوشنبه و سه‌شنبه از ساعت 9 تا 13.

 

بلغارستان
توريستي و تجاري: دعوتنامه، يك قطعه عكس، كپي پاسپورت، فرم سفارت، ويزاي ترانزيت، ويزاي كشور مقصد، كپي ويزا، هزينه رواديد ورودي

 

تايلند
توريستي: بليت رفت و برگشت، پر كردن 3 فرم سفارت، كپي صفحات 11 الي 2 پاسپورت، سه قطعه عكس جديد 4 × 3 و يا 6 × 4 هزينه صدور رواديد 46000 ريال مدت اعتبار رواديد 3 ماه و مدت اقامت در تايلند 3 ماه است. مدت زمان ارايه مدارك تا دريافت ويزا 3 روز و حتماً بايد خود متقاضي جهت دريافت ويزا مراجعه كنيد.

 

كره جنوبي

رواديد تجاري: پاسپورت با 6 ماه اعتبار، يك عدد عكس 4 ×3، دعوتنامه رسمي كره‌اي طبق مقررات كره، از آوريل هزينه صدور رواديد با اين شرح است براي يك بار ورود و كمتر از 30 روز 4 دلار آمريكا بيش از 91 روز 55 دلار آمريكا (براي مشاغل دولتي) ساير رواديد اعم از توريستي، تحصيلي، ورزشي، ترانزيت ديده نمي‌شود.

گرجستان
براي دريافت رواديد گرجستان مدارك ذيل لازم است: تصوير صفحات عكس دار و اعتبار گذرنامه، يك قطعه عكس، فرم مخصوص ويزا تكميل شده به زبان انگليسي، در صورتي كه سفر از طريق شركتي انجام شود معرفي‌نامه شركت به زبان انگليسي باشد. قيمت ويزا 15 روزه 42 دلار يك ماهه 55 دلار. تبصره: جهت دريافت فرم مخصوص رواديد به ميز رابط اين سفارت مراجعه فرماييد. روزها و ساعات كار بخش كنسولي يكشنبه، سه‌شنبه، پنج‌شنبه از 9 الي 13

 

مالزي
اتباع ايراني تا دو هفته احتياج به ويزا ندارند براي امور توريستي و تجاري بيش از 2 هفته، دعوتنامه، 2 قطعه عكس، بليت رفت و برگشت، فرم سفارتتحصيلي: گواهي پذيرش از دانشگاههاي مالزي در هر 3 مورد ويزاي اجتماعي صادر مي‌شود و قيمت آن فعلاً 1000 تومان است اما تغيير خواهد كرد.

 

نروژ
ويزاي توريستي ندارد. ديدار از اقوام: اقوام درجه يك احتياج به دعوتنامه ندارد. براي اقوام درجه 2 در صورت موافقت، دعوتنامه، 2 قطعه عكس، فتوكپي شناسنامه و گذرنامه از صفحه 2 تا 9 و نامه از محل كار كه در آن ميزان حقوق، مدت مرخصي، حق بيمه و غيره ذكر شود. به انضمام يك پاكت نامه و تمبر زده شود به آدرس متقاضي و گيرنده كه در آن نوشته شده باشد. فرم سفارت.

تجاري: دعوتنامه تجاري، نامه معرفي از شركت و همچنين مدارك شركت، 2 قطعه عكس، فتوكپي شناسنامه و همچنين مدارك شركت، 2 قطعه عكس، فتوكپي شناسنامه و گذرنامه از صفحه 2 تا 9، تكميل فرم سفارت كليه مدارك بايد به زبان انگليسي نيز ترجمه شده باشد.

هلند
توريستي: پاسپورت، شناسنامه متقاضي، 2 برگ كپي پاسپورت از صفحات مهمور و داراي ويزاي قبلي باشد. يك عدد فرم ويزا براي هر پاسپورت، يك قطعه عكس براي هر نفر، دعوتنامه با امضاء و مهر پليس و شهرداري محل، آخرين فيش حقوقي، معرف از هلند و شماره تلفن معرف در هلند، كپي پاسپورت يا اجازه اقامت معرف از هلند، گذرنامه قبلي اگر داشته باشيد، مدارك معتبر براي اثبات توانايي مالي، بيمه‌نامه از هلند براي كل سفارت، بليت رفت و برگشت، ضمانت‌نامه دعوت كننده به برگشت متقاضي ويزا.

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

نوشتن دیدگاه

در قسمت توضیحات شماره تماس خود را وارد کنید. در نمایش نشان داده نمیشود

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تقویم امروز

يكشنبه 26 آذر 1396.
خورشیدی :
الأحد 29 ربيع أول 1439.
قمری :
Dec 17 2017.
میلادی :