منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزا دانمارک

صفحه مربوط به سفارت دانمارک

طبق اطلاعیه ای که در سایت سفارت دانمارک منتشر شده است افراد متقاضی با درخواست وقت باید با شرکت کارگزاری دانمارکی که دفتری هم در تهران دارد تماس گرفته و از آن طریق اقدام نمایید

تیم ویزا. ای ار با توجه به اینکه سفارت دانمارک اطلاعات خوبی را در زمینه اخذ روادید منتشر نکرده است شما را مستقیما به صفحه سایت سفارت جهت مطالعات بیشتر ارجاع میدهد

برای ورود به صفحه مربوط به روادید کشور دانمارک کلیک کنید

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای هلند

صفحه مربوط به سفارت هلند:

شامل فرم ویزای سفارت هلند ، مدارک لازم جهت اخذ انواع ویزای هلند ، طریقه گرفتن وقت مصاحبه

برای گرفتن وقت مصاحبه سفارت هلند باید به نشانی زیر یک ایمیل ارسال کنید توجه داشته باشید موقع ارسال ایمیل این اطلاعات هم داخل ایمیل باشد

زمان سفر ، هدف سفر که به چه صورت است : تجاری ، توریستی ، دیدار با بستگان و دوستان ، نام و نام خانوادگی ، شماره پاسپورت و تلفن تماس ثابت و موبایل

در نظر داشته باشید تمام اطلاعات باید بصورت انگلیسی ارسال شود

ایمیل گرفتن وقت مصاحبه

RSO-MIO-APP@MINBUZA.NL

 

 آدرس سفارت هلند: تهران فرمانیه خیابان دیباجی شمالی ارغوان غربی پلاک 60 تلفن 23660000

فرم ویزای سفارت هلند روادید شینگن. جهت دانلود کلیک کنید

فرم ویزای سفارت هلند روادید داخلی. جهت دانلود کلیک کنید

 دانلود مدارک مورد نیاز  

 مدارک لازم جهت ویزای توریستی هلند جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت ویزای دیدار با بستگان و دوستان جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت ویزای تجاری یا کنفرانس جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت ویزای ترانزیت جهت دانلود کلیک کنید

مشخصات عکس برای سفارت جهت دانلود کلیک کنید

 

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 


 

منتشرشده در اطلاعات عومی

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

مدارکی که جهتاخذ ویزای شینگندریافت میشود به شرح زیر است :

 

2 قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه سفید

 اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار به همراه گذرنامه های قبلی

 ترجمه تمام صفحات شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

 معرفی شغل مسافر در سربرگ محل کار/شرکت شده : الف: پزشکان:پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی و نامه اشتغال به کار ب:وکلا:پروانه وکالت ج:مشاغل دولتی:حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،آخرین لیست بیمه د:بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین لیست بیمه وارائه آخرین فیش حقوقی ه:مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال بکار از شرکت مربوطه با ذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی،تاییده مرخصی،آخرین لیست بیمه وارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت و:درصورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس و مدارک مربوط به شرکت ز:دانش آموزان،دانشجویان،معلمان،اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به کار) + پرینت حساب بانکی به انگلیسی در 3 ماه گذشته از بانکی که در آن حساب دارید + گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک با حداقل تمکن پنجاه میلیون تومان (در صورت داشتن حساب سپرده باید حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان باشد) * جهت ارائه پرینت حساب به سفارت زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد + اصل و ترجمه سند مالکیت + اصل و ترجمه مدارک شغلی،ملکی و مالی همسر برای خانم هایی خانه دار که بدون همسر سفر میکنند.*

  •    بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده ویزای شنگن  .
  •     فرم درخواست ویزای امضاء شده  .
  •     رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.
  •     بعضی سفارت ها احتیاجی به ترجمه مدارک ندارند و فقط کپی فارسی را قبول میکنن البته اکثرا باید ترجمه بشوند.
     

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای یونان

صفحه مربوط به سفارت یونان

شامل فرم ویزای سفارت یونان ، راهنمای پر کردن فرم سفارت یونان ، مدارک مورد نیاز سفارت یونان

 جهت دانلود فرم سفارت یونان کلیک کنید

جهت دانلود راهنمای پر کردن فرم سفارت یونان کلیک کنید

 برای گرفتن وقت سفارت یونان از لینک زیر استفاده کنید

کلیک کنید

جهت دانلود مدارک لازم سفارت یونان کلیک کنید

آدرس سفارت یونان: خیابان جردن خیابان اسفندیار

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

تقویم امروز

چهارشنبه 26 مهر 1396.
خورشیدی :
الأربعاء 28 محرم 1439.
قمری :
Oct 18 2017.
میلادی :