منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای هلند

صفحه مربوط به سفارت هلند:

شامل فرم ویزای سفارت هلند ، مدارک لازم جهت اخذ انواع ویزای هلند ، طریقه گرفتن وقت مصاحبه

 

در فرآیند جدید اخذ ویزای هلند متقاضی باید به مرکز vfs واقع در طبقه 11 مجتمع پالادیوم در زعفرانیه مراجعه کند. بدین منظور متقاضی باید درخواست وقت را از مرکز vfs بدهد و بعد از گرفتن وقت سفارت برای ارائه مدارک و انگشت نگاری به vfs مراجعه کند.
برای گرفتن وقت باید مشخصات زیر را بصورت انگلیسی و به ترتیب به ایمیل زیر ارسال کنید:

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید with the following details:
 

  • Full Name
  • Passport Number
  • Date of Birth
  • Passport Expiry Date
  • Nationality
  • Gender
  • Date of Departure
  • Contact Number (Mobile Number)

 

در نظر داشته باشید در سیستم جدید متقاضی باید 28 یورو بیشتر از قبل پرداخت کند. یعنی 60 یورو + 28 یورو جمعا 88 یورو پرداخت میکنید.

همچنین در نظر داشته باشید تمام مدارک دریافتی باید ترجمه به زبان انگلیسی با مهر مترجم رسمی دادگستری باشد.

مدارک شامل:

  • شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • رزرو هتل و هواپیما
  • مدارک بانکی لاتین از بانک
  • ترجمه سند ملکی
  •  بیمه نامه مسافرتی
  • فرم شینگن پر شده
  • 88 یورو
  • دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 که 80 درصد عکس صورت متقاضی باشد


آدرس VFS: زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه ۱۱

 آدرس سفارت هلند: تهران فرمانیه خیابان دیباجی شمالی ارغوان غربی پلاک 60 تلفن 23660000

فرم ویزای سفارت هلند روادید شینگن. جهت دانلود کلیک کنید

فرم ویزای سفارت هلند روادید داخلی. جهت دانلود کلیک کنید

 دانلود مدارک مورد نیاز  

 مدارک لازم جهت ویزای توریستی هلند جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت ویزای دیدار با بستگان و دوستان جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت ویزای تجاری یا کنفرانس جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت ویزای ترانزیت جهت دانلود کلیک کنید

مشخصات عکس برای سفارت جهت دانلود کلیک کنید

 

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 


 

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای فرانسه

 

صفحه مربوط به سفارت فرانسه

شامل : فرم های سفارت ، طریقه گرفتن وقت سفارت ، راهنمای اخذ ویزا های بلند مدت و کوتاه مدت

 جهت دانلود فرم سفارت ویزای کوتاه مدت کلیک کنید

جهت دانلود فرم سفارت ویزای بلند مدت کلیک کنید

در سیستم جدید روادید فرانسه متقاضی باید به دفتر vfs واقع در طبقه 11 مجتمع تجاری پالادیوم در منطقه زعفرانیه مراجعه کند.
لذا برای گرفتن وقت، برای ارائه مدارک باید به ایمیل زیر مشخصات خود به زبان انگلیسی طبق ترتیب زیر ارسال کنید و منتظر جواب از vfs باشید


این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید with the following details in English:

  • Full Name
  • Passport Number
  • Date of Birth (DD/MM/YYYY)
  • Passport Expiry Date (DD/MM/YYYY)
  • Nationality
  • Gender
  • Date of Departure (DD/MM/YYYY)
  • Contact Number (Mobile Number)

 

در نظر داشته باشید در سیستم جدید متقاضی باید 28 یورو بیشتر از قبل پرداخت کند. یعنی 60 یورو + 28 یورو جمعا 88 یورو پرداخت میکنید.

همچنین در نظر داشته باشید تمام مدارک دریافتی باید ترجمه به زبان فرانسه یا انگلیسی با مهر مترجم رسمی دادگستری باشد.


مدارک شامل:

  • شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • رزرو هتل و هواپیما
  • مدارک بانکی لاتین از بانک
  •  بیمه نامه مسافرتی
  • فرم شینگن پر شده
  • 88 یورو
  • دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 که 80 درصد عکس صورت متقاضی باشد


آدرس VFS: زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه ۱۱

راهنمای اخذ انواع روادید کوتاه مدت برای دانلود روی هر عنوان کلیک کنید

 سفر شخصی و توریستی

سفر تجاری یا ماموریت

دیدار با خانواده شامل پنج دسته است

کادر کلی

سلف خانوادگی

همسر فرانسوی

روادید برای ازدواج با یک تبعه فرانسوی

خویش اتباع جامعه اروپا

روادید تحصیلات کوتاه مدت سه دسته است

کوتاه مدت تحصیلی

گذراندن امتحان یا کنکور

کارآموزی / دوره آموزش حرفه ای

 سایر موارد

معالجات پزشکی

کثیر السفر

 آدرس سفارت: تهران خیابان نوفل لوشتاتو تلفن:64094000

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

 
 

تقویم امروز

جمعه 24 آذر 1396.
خورشیدی :
الجمعة 27 ربيع أول 1439.
قمری :
Dec 15 2017.
میلادی :