منتشرشده در اطلاعات عومی

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

مدارکی که جهتاخذ ویزای شینگندریافت میشود به شرح زیر است :

 

2 قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه سفید

 اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار به همراه گذرنامه های قبلی

 ترجمه تمام صفحات شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

 معرفی شغل مسافر در سربرگ محل کار/شرکت شده : الف: پزشکان:پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی و نامه اشتغال به کار ب:وکلا:پروانه وکالت ج:مشاغل دولتی:حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،آخرین لیست بیمه د:بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین لیست بیمه وارائه آخرین فیش حقوقی ه:مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال بکار از شرکت مربوطه با ذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی،تاییده مرخصی،آخرین لیست بیمه وارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت و:درصورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس و مدارک مربوط به شرکت ز:دانش آموزان،دانشجویان،معلمان،اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به کار) + پرینت حساب بانکی به انگلیسی در 3 ماه گذشته از بانکی که در آن حساب دارید + گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک با حداقل تمکن پنجاه میلیون تومان (در صورت داشتن حساب سپرده باید حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان باشد) * جهت ارائه پرینت حساب به سفارت زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد + اصل و ترجمه سند مالکیت + اصل و ترجمه مدارک شغلی،ملکی و مالی همسر برای خانم هایی خانه دار که بدون همسر سفر میکنند.*

  •    بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده ویزای شنگن  .
  •     فرم درخواست ویزای امضاء شده  .
  •     رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.
  •     بعضی سفارت ها احتیاجی به ترجمه مدارک ندارند و فقط کپی فارسی را قبول میکنن البته اکثرا باید ترجمه بشوند.
     

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای آلمان

 

صفحه مربوط به سفارت آلمان

شامل فرم سفارت آلمان ، راهنمای اخذ انواع ویزای آلمان ، طریقه گرفتن وقت سفارت آلمان

جهت دانلود فرم سفارت آلمان کلیک کنید

جهت اخذ وقت مصاحبه سفارت آلمان باید به بصورت آنلاین فرم مربوطه را پر کرده و ارسال نمایید

وقت آنلاین سفارت آلمان کلیک کنید

نکته مهم: در بعضی موارد که لینک وقت مصاحبه غیر فعال میباشد این مشکل از سمت سفارت می باشد

در نظر داشته باشید قبل از اقدام به اخذ ویزا در مورد مدارک مورد نیاز سفارت آلمان آگاهی کامل داشته باشید

مدارک لازم برای اخذ انواع ویزای آلمان برای دانلود کلیک کنید

قسمت روادید بلند مدت و اقامت

راهنمای پیوستن خانواده به همسر کلیک کنید

راهنمای پیوستن فرزند به خانواده کلیک کنید

راهنمای ازدواج در آلمان کلیک کنید

راهنمای ویزای دانشجوی و دوره دکترا کلیک کنید

راهنمای ویزای فرصت مطالعاتی و تحقیقات کلیک کنید

راهنمای ویزای بلند مدت مخصوص پزشکان کلیک کنید

راهنمای ویزای کار از طریق اشتغال بکار آزاد کلیک کنید

راهنمای ویزای اقامتی از طریق تاسیس شرکت کلیک کنید

فرم ویزای بلند مدت /اقامتی جهت دانلود کلیک کنید

آدرس  : تهران خیابان فردوسی سفارت آلمان 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

 

تقویم امروز

يكشنبه 26 آذر 1396.
خورشیدی :
الأحد 29 ربيع أول 1439.
قمری :
Dec 17 2017.
میلادی :