منتشرشده در اطلاعات عومی

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

مدارکی که جهتاخذ ویزای شینگندریافت میشود به شرح زیر است :

 

2 قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه سفید

 اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار به همراه گذرنامه های قبلی

 ترجمه تمام صفحات شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

 معرفی شغل مسافر در سربرگ محل کار/شرکت شده : الف: پزشکان:پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی و نامه اشتغال به کار ب:وکلا:پروانه وکالت ج:مشاغل دولتی:حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،آخرین لیست بیمه د:بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین لیست بیمه وارائه آخرین فیش حقوقی ه:مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال بکار از شرکت مربوطه با ذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی،تاییده مرخصی،آخرین لیست بیمه وارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت و:درصورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس و مدارک مربوط به شرکت ز:دانش آموزان،دانشجویان،معلمان،اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به کار) + پرینت حساب بانکی به انگلیسی در 3 ماه گذشته از بانکی که در آن حساب دارید + گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک با حداقل تمکن پنجاه میلیون تومان (در صورت داشتن حساب سپرده باید حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان باشد) * جهت ارائه پرینت حساب به سفارت زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد + اصل و ترجمه سند مالکیت + اصل و ترجمه مدارک شغلی،ملکی و مالی همسر برای خانم هایی خانه دار که بدون همسر سفر میکنند.*

  •    بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده ویزای شنگن  .
  •     فرم درخواست ویزای امضاء شده  .
  •     رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.
  •     بعضی سفارت ها احتیاجی به ترجمه مدارک ندارند و فقط کپی فارسی را قبول میکنن البته اکثرا باید ترجمه بشوند.
     

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

تقویم امروز

يكشنبه 30 مهر 1396.
خورشیدی :
الأحد 2 صفر 1439.
قمری :
Oct 22 2017.
میلادی :