منتشرشده در اطلاعات عومی

قوانین مهاجرتی آمریکا

قوانین مهاجرت آمریکا ضوابط ورود به این کشور را تعیین می‌کند. بر اساس این قوانین است که مشخص می‌شود چه کسانی می‌توانند وارد خاک ایالات متحده شوند و چه افرادی چنین اجازه ای ندارند. مقررات کسب شهروندی یا اخراج اتباع متخلف کشورهای دیگر در چهارچوب قوانین مهاجرت وضع می‌شود.

درخواست تمدید ویزا امریکا

شهروندان خارجی که با ویزای موقت (ویزای غیر مهاجرتی) وارد آمریکا می‌شوند فقط برای دوره زمانی معین می‌توانند در ایالات متحده باقی بمانند. این احتمال وجود دارد که فرد نتواند در موعد مقرر به تمام امور مورد نظرش رسیدگی کند. در چنین مواردی او می‌تواند که برای تمدید ویزا تقاضا بدهد. باید در نظر داشت که شرایط تمدید ویزا معمولاً دشوار است و شخص نباید که تا لحظه آخر برای این کار صبر کند.

شهروندان خارجی پس از پنج سال اقامت قانونی دائم در آمریکا اجازه دارند که برای کسب شهروندی ایالات متحده درخواست بدهند. این روند مراحل متعددی دارد. معمولاً متقاضی باید نشان دهد که قادر است به زبان انگلیسی بخواند، بنویسد و صحبت کند و نیز باید یک آزمون تاریخ و امور مدنی آمریکا را پشت سر بگذارد. متقاضی باید طی پنج سال اقامت، بدون وقفه در آمریکا زندگی کند و “شخصیت اخلاقی خوب” خود را ثابت نماید. به همین خاطر است که ارتکاب برخی جرائم مانع از کسب شهروندی می‌شود. بسیار مهم است که متقاضی برای این پروسه قانونی آماده باشد و فرم‌های مربوطه را با صداقت کامل تکمیل کند. عدم صداقت و اشتباه در این روند می‌تواند نتیجه معکوس در پی داشته باشد.

اخراج

اگر شهروندان خارجی مرتکب تخلفات مهاجرتی یا جرایم مشخص دیگری شوند دولت آمریکا این اجازه را دارد که آن‌ها را اخراج کند. کسانی که اقامت دائم آمریکا را دارند یا از ویزاهای غیر مهاجرتی برخوردارند و نیز اشخاصی که به طور غیرقانونی در ایالات متحده به سر می‌برند، در صورت اثبات تخلفات مشخص از سوی آنان، در معرض اخراج قرار می‌گیرند. تحت شرایط خاصی، این‌گونه افراد می‌توانند از موقعیت خود دفاع کنند و در ایالات متحده به زندگی خود ادامه دهند. ما توصیه می‌کنیم که در چنین موقعیتی حتماً با یک وکیل امور مهاجرت تماس بگیرید.

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

 

منتشرشده در خدمات ویزا

ویزای آمریکا

اخذ ویزای ایالات متحده آمریکا

ویزای آمریکا

مساحت آمریکا دو برابر اتحادیه اروپا میباشد و جمعیت آن بیش از 300 میلیون نفر است. در سال گذشته به تنهایی 10 میلیون نفر مهاجر جدید برای کار و زندگی به آمریکا مهاجرت کردند، آمریکا روابط نزدیکی با انگلستان،استرالیا،نیوزیلند و بقیه اعضای ناتو دارد و همچنین روابط تجاری نزدیکی با کانادا و مکزیک دارد، طبق سرشماری آمریکا در سال 2007 متوسط درآمد هر خانواده آمریکایی 50،233$ میباشد، به ازای هر 1000 نفر ساکن در آمریکا 759 عدد خودرو وجود دارد که این میزان دو برابر اروپا است، دولت ایالتی و محلی بخش آموزش را اداره کرده وبچه ها از سن 6 سالگی تا 16-18 سالگی به مدرسه میروند، سن امید به زندگی در آمریکا 77.8 سال است که یک سال کمتر از اروپای غربی می باشد، مهاجرتهای اخیر از آسیا و آمریکای لاتین به تنوع فرهنگی در آمریکا اضافه شده است، آمریکاییها 5 ساعت در روز تلویزیون تماشا میکنند که این میزان از همه جای دنیا بیشتر است.

ویزای آمریکا

انواع ویزای آمریکا:

  •    ویزای EB-5

ویزای EB-5 یک ویزای آمریکا است که از طریق قانون مهاجرت سال ۱۹۹۰ایجاد شده است. این ویزا روشی برای اتباع خارجی است که پول خود را در ایالات متحده سرمایه گذاری کنند تا گرین کارت (Green Card) دریافت کنند. برنامه ویزای EB-5 تا سال ۲۰۱۵تمدید شده است. اکثر سرمایه گذاران مهاجر (۹۰٪) ترجیح می دهند از طریق مراکز منطقه ای رسمی (officially designated regional centers) برای به دست آوردن گرین کارت دایم آمریکا (U.S. permanent green card) اقدام کنند زیرا روند بسیار ساده، ارزان‌تر و سریع‌تری را ارایه می دهد.

ویزای EB-5 به سرمایه گذاران مهاجر انعطاف‌پذیرترین راه نیل به اقامت دائمی قانونی در ایالات متحده و در نهایت شهروندی را ارایه می‌کند. واجد شرایط بودن برای اخذ گرین کارت EB-5 سرمایه گذاری (EB-5 investor green card) اساسا به گذاشتن سرمایه مورد نیاز و اثبات منبع قانونی دستیابی به آن سرمایه بستگی دارد. اگر سرمایه گذاری در یک منطقه اشتغال هدفمند (Targeted Employment Area (TEA))، منطقه ای با نرخ بیکاری ۱٫۵برابر میانگین ملی، یا یک منطقه روستایی انجام گیرد میزان سرمایه گذاری مورد نیاز ۵۰۰،۰۰۰دلار است. در غیر این صورت مبلغ سرمایه گداری لازم ۱،۰۰۰،۰۰۰دلار است. هیچ محدودیتی از نظر سن، تحصیلات، تجربه تجاری، و یا تسلط به زبان (انگلیسی) وجود ندارد. سرمایه گذاران EB-5 می توانند بدون توجه به محل سرمایه گذاری در هر کجا که بخواهد زندگی و کار کنند.

اداره شهروندی و مهاجرت ایالات متحده ((USCIS)U.S. Citizenship and Immigration Services) برنامه ترجیحی پنجم مبتنی بر اشتغال (EB-5 investment visas) را اداره می‌کند. این برنامه ویزا برای اولین بار توسط دولت ایالات متحده در سال ۱۹۹۰، با استناد به بند ۲۰۳ (ب) (۵) قانون مهاجرت و ملیت (INA) ،۸ U.S.C. § ۱۱۵۳(b) (5) برای تشویق پروژه های توسعه اقتصادی و اشتغال زایی، ایجاد شد. قانون سال ۱۹۹۰از سرمایه گذار درخواست می کرد به ایجاد ۱۰شغل مستقیم و یا غیرمستقیم اقدام نماید. در ۶اکتبر۱۹۹۲، دولت ایالات متحده برنامه مرکز منطقه ای (Regional Center Program) را در چارچوب بخش ۶۱۰  قانون عمومی ۳۹۵-۱۰۲برای ترویج بیشتر مهاجرت و سرمایه گذاری از طریق برنامه EB-5 و مراکز منطقه ای را به اجرا درآورد. در حال حاضر برنامه مرکز منطقه ای (Regional Center Progr. سرمایه گذاران EB-5 می توانند از هر کشور خارج از ایالات متحده و یا افرادی با ویزای موقت و قانونی در داخل ایالات متحده باشند. در سال 2013 بیش از 70 درصد از کل سرمایه گذاران EB-5 از کشور های چین ، خاورمیانه و آمریکای جنوبی بوده اندam) تا ۳۰سپتامبر ۲۰۱۵تمدید شده است.به منظور احراز شرایط برای دریافت این ویزای آمریکا ، سرمایه گذار بایستی حداکثر مبلغ 1.000.000 دلار ویا حداقل 500.000 دلار در پروژه ای در منطقه اشتغال هدفمند (TEA) و در شرکتی با قابلیت ایجاد حداقل 10 شغل تمام وقت برای ستیزن ها و افراد مقیم قانونی آمریکا سرمایه گذاری کند. اگر پروژه بیزینسی .وجود و مشغول به کار است، بایستی 10 شغل جدید علاوه بر شغل های موجود در پروژه فعلی ایجاد گردد.

  ویزای آمریکا

  •   ویزایB1

          تقاضا برای ویزای بازدید تجاری امریکا به خارجی ها امکان ورود موقت به آمریکا برای انجام موارد مختلف بیزینس را میدهد، اما امکان استخدام را برای آنها سلب می نماید. اطلاعات بیشتر در مورد کسب ویزای آمریکا را با تکمیل فرم ارزیابی ما بدست آورید. این ویزابه متقاضیان امکان می دهد که به صورت ماکزیمم 6ماه در آمریکا حضور داشته باشند؛ هرچند که اعتبار این ویزا بین 1 تا 10 سال میتواند صادر شود که دارنده آن می تواند چندین بار به آمریکا سفر کند.در آمریکا، ویزای B1 یا ویزای بازدید تجاری امریکا منجر به دریافت کارت اقامت یا شهروندی آمریکا نمی شود. این ویزا به صورت خاص برای اقامت در مدت محدود برای بررسی شرایط افراد طراحی شده است.همسر و وابستگان او نمیتوانند از طریق این ویزا نفر اصلی را همراهی کنند.اما میتوانند با ویزای B2 اینکار را با اطمینان انجام دهند. در این حالت همسر و وابستگان دارنده ویزای B2 باید خود، واجد شرایط باشند و اجازه ورود را بدست آورند.

  • ویزای  B2

این نوع ویزای آمریکا که به ویزای توریستی نیز معروف است، برای کسانی مناسب است که می خواهند در آمریکا گردش کنند ویا دوستان و بستگان خود را که در آمریکا سکونت دارند ملاقات کنند. افرادی که این ویزا را دارند می توانند حدوداً به مدت ۳ ماه یا بیشتر به صورت قانونی در آمریکا اقامت داشته باشند . بعضی از کشورها وجود دارند که اگر اقامت آنها را داشته باشید می توانید بدون گرفتن ویزا و برای هر مدتی که مایل بودید در آمریکا اقامت کنید.

  • ویزای1 K

این ویزا که به ویزای نامزدی نیز معروف است، به این صورت است که یک شخص سیتیزن آمریکا می تواند نامزد خود را که قصد ازدواج قانونی با او را  دارد و مقیم آمریکا نیست ، به صورت قانونی وارد آمریکا کند و با او ازدواج نماید .لازم به ذکر است که مراسم عقد و ازدواج قانونی باید تا ۹۰ روز بعد از ورود به آمریکا انجام گیرد ، به محض اینکه خانم یا آقایی که با ویزای نامزدی وارد آمریکا شده است و در آمریکا ازدواج کرد ، باید به اداره مهاجرت ( INS ) محل سکونت خود برای انجام مصاحبه و اخذ گرین کارت مراجعه نماید.

  • ویزای  E

این ویزا که به ویزای سرمایه گذاری نیز معروف است مناسب برای کسانی است که می خواهند در آمریکا تجارت جدیدی را سرمایه گذاری کنند و یا تجارت کسانی را که در آمریکا فعالیت داشته اند را از آنها بخرند ومی توانند با داشتن ویزای ” E ” به این هدف نائل آیند وبه صورت قانونی در آمریکا اقامت داشته و به کار تجارتشان مشغول شوند ، مشروط بر اینکه آمریکا با کشوری که تُجّار اقامت آن را دارند عهد نامه یا قرارداد گذرگاهی ایی مانند سرمایه گذاری داشته باشد . اعتبار ویزای ” E ” تا زمانی که سرمایه گذاری و تجارت فعالیت دارد اعتبار خواهد داشت.

  • ویزای L1

شرایط اخذ این ویزای آمریکا به این صورت است که یک کمپانی در کشور دیگری به جزء آمریکا وجود دارد و فعالیت می کند و حال می خواهد شعبه ایی از آن را در آمریکا نیز تاسیس کند و برای تاسیس آن نیاز دارد که شخصی برای انجام امور کمپانی در آمریکا اقامت کند ، این شخص با داشتن ویزای “L ” می تواند در آمریکا اقامت کند و شخصی که به این منظور انتخاب می شود باید در سه سال آخر ( قبل از تاسیس شعبه در آمریکا ) به مدت یکسال در کمپانی مورد نظر کار کرده باشد.

در حال حاضر به دلیل تقلب های زیادی که در اخذ این ویزا شده ، اداره مهاجرت در این مورد بسیار موشکافانه عمل کرده و آن را به شدت مورد بررسی و تحقیق قرار داده است.

  • ویزای F  یا M

این ویزاها که به ویزاهای تحصیلی و دانشجویی نیز معروف هستند ، مناسب برای اشخاصی است که می خواهند در آمریکا درس بخوانند و ادامه تحصیل دهند. شرایط اخذ آن به این ترتیب است که شخص متقاضی باید به صورت تمام وقت دریکی از مدارس یا دانشگاهایی که در آمریکا وجود دارد و مورد تایید اداره مهاجرتمی باشد به تحصیل مشغول شود و شهریه آن را بپردازد. ( اغلب مدارس عمومی و کالجها مورد تایید اداره مهاجرت می باشند(

اغلب دانشجویان و دانش آموزان در ابتدا اجازه کار ندارند ولی می توانند بعد از یک سال اجازه کار کردن نیم وقت و فقط برای ۲۰ ساعت در هفته را دریافت کنند.

  • ویزای H1

ویزای H1 ، عمومی ترین ویزای کار آمریکا است و مختص کسانیست که دارای تخصص حرفه ای خاص می باشند در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند. این ویزا به شما اجازه می دهد که به صورت قانونی در آمریکا مشغول به کار شوید . اگر شما شخصی تحصیل کرده، حرفه ایی و متخصص، پرستار و به طور خلاصه شخصی هستید که مهارت انجام کارهای خاصی را در که هرکسی قادر به انجام آن نمی باشد ، در آنصورت واجد شرایط اخذ ویزای کار می باشید و کارفرمای شما می تواند برای شما به جهت اینکه اجازه کارکردن به صورت قانونی نزد او را داشته باشید برایتان از اداره مهاجرت تقاضای اخذ این ویزا را بکند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس تایید شده و کارفرمای واجد شرایط اداره مهاجرت امریکا از شرایط لازم می باشد. در مواردی که فرد متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد داشتن سالها تجربه کاری در رشته خاص و توانایی اثبات این ادعا می تواند به متقاضی در خصوص اخذ این نوع ویزا کمک نماید. حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله می باشد و همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال دارنده ویزای کار می توانند به عنوان همراه وارد آمریکا شوند ولی اجازه کار را نخواهند داشت. برای اخذ این نوع ویزای کار از کشور آمریکا همکاری با یک وکیل مهاجرت در اخذ این نوع ویزا کمک بسیاری به متقاضی خواهد نمود. در صورتی که کارفرمای امریکایی واجد شرایط لازم اداره مهاجرت را در خصوص درخواست گرین کارت برای نیروی کار خود را داشته باشد، متقاضی می تواند از طریق کارفرمای خود درخواست گرین کارت نماید و اجازه اقامت دائم در امریکا را کسب نماید.

از خصوصیات این ویزا این است که شما فقط اجازه کار کردن برای کارفرمایی را خواهید داشت که برایتان درخواست ویزای کار را کرده است و این ویزا قابل انتقال نیست ، یعنی شما نمی توانید با داشتن یک ویزای کار برای چندین کارفرما کار کنید و حتی اگر بخواهید در جای دیگری به صورت نیم وقت مشغول به کار شوید ، باید برای آن نیز یک  ویزای کار دیگری داشته باشید.

  • ویزاهای  O و P

این ویزاهای موقتی نیز برای افرادی در نظر گرفته شده اند که دارای مهارتهای فوق العاده و توانایهای خاص هستند مانند ورزشکاران و هنرمندان.

  • ویزای   J

این ویزا مناسب برای کارآموزان و بازدید کنندگانی است که به مبادله جوانب فرهنگی اشتغال دارند.

  • ویزای R

که به پناهندگی مذهبی نیز معروف است، برای کسانی مناسب  است که مذهب آنها از نظر کشوری که اقامت آن را دارند مورد قبول نمیباشد و این اشخاص در کشورشان احساس امنیت ندارند ، لذا با ویزای “R” می توانند به آمریکا پناهنده شوند.

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

تقویم امروز

چهارشنبه 22 آذر 1396.
خورشیدی :
الأربعاء 25 ربيع أول 1439.
قمری :
Dec 13 2017.
میلادی :