منتشرشده در اطلاعات کشورها

انگلیس

کشور: انگلیس

شهر پایتختی: لندن

مساحت: حدود 243610 کیلومتر

جمعیت: 62 میلیون نفر

زبان: انگلیسی

پول رایج: پوند

منطقۀ جغرافیایی: زمان هماهنگ جهانی 0+

کد تلفن کشور:44+

 

اقامت انگلیس
موقعیت جغرافیایی: اصطلاح بریتانیا Britain ، بریتانیای کبیر (جزیره ای که شامل انگلستان، ولز و اسکاتلند است) وایرلند 
شمالی را در برمیگیرد. بریتانیا تقریبا هم اندازه نیوزیلند و نصف فرانسه است. این سرزمین چشم اندازهای مختلفی دارد و اکثر خاک انگلستان، به جز شمال و جنوب غربی، نسبتا مسطح و کم ارتفاع است، در حالیکه بیشتر قسمتهای ولز و اسکاتلند سرزمینی کوهستانی است. این کشور را می توان تقریبا به ناحیه ای کوهستانی در شمال و غرب و ناحیه ای پست در شرق تقسیم کرد که دهانه رودخانه اگز (اگزتر) در جنوب غربی و رودخانه تیس (تی ساید) در شمال شرقی، تا حدودی مرز بین آنها را مشخص می برند. کمربند مرکزی که در سراسر انگلستان، از لندن تا یورکشایر شمالی را در می نوردد، نیمی از جمعیت بریتانیا را در خود جای داده است. حدود 90 درصد از جمعیت در نواحی شهری زندگی می کنند.

انگلیس : پایتخت بریتانیا و انگلیس شهر لندن است و شهرهای مهم آن منچستر، بیرمنگام، نیوکاسل، لیدز، برادفورد، لیورپول، شفیلد و ... هستند.مرکز اسکاتلند شهر ادینبورو و شهر های مهم آن گلاسکو و ابردین هستند. مرکز ایالت ویلز شهر کاردیف و مرکز ایرلند شمالی شهر بلفاست است. شایان ذکر است که هر چهار ایالت تا سال 1998 از نظر سیستم آموزشی تحت نظارت مجلس عوام مستقر در لندن بودند اما با تصویب لایحه جدایی ایالات و خودمختاری آنها در بعضی زمینه ها و تشکیل مجالس جداگانه سه ایالت دیگر، دارای قوانین جداگانه و مختص ایالت خود گردیدند. آب و هوای بریتانیا معمولا ملایم و معتدل است، گر چه بسیار متغیر است و معمولا در تمام مواقع سال بارانی است. آب و هوای غرب کشور مرطوب و ملایم تر از شرق کشور است، در حالیکه شمال غربی مرطوبترین ناحیه کشور است. اسکاتلند و شمال کشور غالبا زمستان های سختی دارند و در آنجا بارش برف زمستانی فراوان است. جنوب شرقی کشور بهترین و گرمترین آب و هوا را دارد، هر چند حتی در این قسمت نیز ممکن است زمستانها طولانی، سرد و پربارش باشند. متوسط درجه حرارت در ژانویه 4 درجه سانتیگراد ( F 39 ) و در ژوئیه 18 درجه سانتیگراد ( F64 ) است، گر چه ممکن است در تابستان درجه حرارت در جنوب شرقی به حدود 26 درجه سانتیگراد (F 79 ) برسد

زبان: زبان های رسمی در این کشور، انگلیسی، ولش و گالیک _ اسکاتلندی است، هر چند دو زبان آخر فقط در کشورهای مربوطه صحبت می شوند و اقلیت نسبتا کمی آن را به کار می برند .این کشور یکی از پر ثبات ترین کشورهای جهان از نظر سیاست است. اقتصاد بریتانیا در بین کشورهای جهان در رده چهارم قرار دارد و قرن بیست و یکم را با رشد اقتصادی فزاینده و سطح بیکاری نسبتا کمی آغاز کرد

قیمت مسکن : قیمت ملک در بریتانیا بر حسب اینکه در کدام منطقه از کشور قرار دارد، بسیار متنوع است ، گرچه قیمت متوسط یک خانه‌ سه خوابه حدود 58000 پوند است . لندن و جنوب شرقی کشور، گران ترین مناطق هستند و در سالهای اخیر قیمت ها به طور دائم سیر صعودی داشته اند. ملکی را که در جنوب شرقی حدود 200000 پوند است ، عموما می توان در شمال انگلستان ویا اسکاتلند ( به جز ادینبورو) کمتر از نصف این قیمت خریداری کرد

هزینه ها : هزینه های جانبی خرید ملک در بریتانیا جزو ارزان ترینها درجهان است و به حدود 3 تا 5 درصد قیمت خرید ملک میرسد و هزینه های قانونی ، هزینه های دفتر ثبت املاک و مالیات تمبر ( بر حسب خرید از 1 تا 5/3 درصد ) را دربر میگیرد. دربریتانیا می توان به راحتی وام مسکن گرفت و به خاطر مهلت بازپرداخت طولانی که عموما 25 تا 30 سالی است ، اقساط نسبتا کم است . در این کشور اعطای وام مسکن تا 95 درصد از قیمت خرید ملک رایج است و برای افرادی که برای اولین بار قصد خرید ملک دارند و کسانی که وام خود را به شرکت دیگری انتقال می دهند ، تخفیف درنظر گرفته می شود به طوری که نرخ بهره تخصیصی تا چند سال ، به میزان دو درصد کمتر از استاندارد خواهد بود . دسترسی به وام مسکن و طولانی بودن مهلت بازپرداخت آنها بدین معنی است که معمولا خرید خانه ارزان تر از اجاره آن تمام می شود.

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

تحصیل در انگلیس

درخواست ویزای تحصیلی انگلستان برای ادامه تحصیل در انگلیس

کلیه کسانی که قصد مسافرت به انگلستان دارند برای ادامه تحصیل در انگلیس بایستی قبل از ورود به انگلستان جهت اخذ ویزای تحصیلی انگلستان از مراکز صدور ویزا درخواست روادید دهند

مراکز درخواست ویزا چیست؟

مراکز درخواست ویزای تحصیلی انگلستان مکان هایی درکشورهای مختلف دنیا هستند که ویزای ورود به انگلستان را برای ادامه تحصیل در انگلیس صادر مینمایند.مراکز ویزا در شهرهای مختلف در سراسر دنیا برای دسترسی بهتر قرار دارند. سفارت بریتانیا با بررسی پرونده متقاضی, تصمیم گیرنده اعطای ویزا هستند. در بعضی موارد ممکن است مدارک بیشتری از طرف این مراکز از فرد متقاضی ویزای تحصیلی انگلستان درخواست شود

 هزینه های درخواست ویزای تحصیلی انگلستان برای ادامه تحصیل در انگلیس

در بخش هزینه های ویزا کلیه توضیحات لازم داده شده است. لازم به ذکر است که این هزینه ها ممکن است تغییر یابند. این هزینه به صورت واحد پولی آن کشور است  که در ایران به ریال دریافت میشود. هزینه درخواست ویزا چون جهت پروسه بوده  معمولا غیر قابل استرداد است

ویزای انگلستان فقط از طریق سفارت انگلستان و مراکز صدور ویزا در خارج از کشور صادر میشود. اگر برای مسافرت به انگلستان  نیاز به ویزای انگلستان دارید بایستی قبل از سفر آن را درخواست دهید

آیا ممکن است برای درخواست ویزای تحصیلی انگلستان با من مصاحبه شود؟

زمانی که مامور صدور  ویزا نتواند در عدم حضور متقاضی تصمیم جهت صدور  ویزای فرد بگیرد ممکن است از شخص خواسته شود تا  جهت مصاحبه حضور یابد

اطلاعات بیومتریک چیست ؟

کلیه متقاضیان ویزای انگلستان , بایستی اطلاعات بیومتریک خود را در اختیار سفارت یا مراکز ویزا قرار دهند. این اطلاعات شامل اسکن ده انگشت دست و عکس دیجیتالی از متقاضی است

درخواست ویزای انگلستان تا زمانی که این اطلاعات بیومتریک داده نشود مورد  بررسی سفارت قرار نخواهد گرفت. اسکن انگشتان به صورت الکترونیکی انجام و از جوهر و یا مواد شیمیائی استفاده نمیشود. عکس دیجیتالی نیز در همان زمان از فرد گرفته میشود . گرفتن اثر انگشت و عکس دیجیتالی بیشتر از 5 دقیقه طول نحواهد کشید

متقاضی بایستی زمان مراجعه حنا و یا زخم روی انگشتان نداشته باشد و همچنین زخم یا خون مردگی روی صورت نباشد. ( در غیر اینصورت بایستی زخم و خون مردگی بهبود یافته و تقاضای مجدد دهد). عکس ار کل صورت گرفته میشود و نباید عینک آفتابی زمان گرفت عکس به چشم داشت. کلاه به سر نداشته باشد (مگر اینکه بدلیل مسائل اجتماعی یا مذهبی سر را بپوشاند ولی صورت نباید پوشیده باشد). بچه های زیر 5 سال نیاز به دادن اطلاعات بیومتریک ندارند

آیا من برای مسافرت به انگلستان نیاز به ویزای انگلستان دارم؟

بعضی از ملیتها برای مسافرت به انگلستان نیاز به ویزای انگلستان  دارند. به این گونه افراد Visa Nationalاطلاق میشود. حتی گاهی افراد غیر National Visa هم نیاز به اخذ ویزای انگلستان دارند که این موضوع به دلیل مسافرت فرد به انگلستان بستگی دارد

مدارک ارائه شده به سفارت انگلستان میتوانند به  زبان محلی کشور باشد به شرطی که خلاصه انگلیسی داشته باشند. ممکن است متقاضی نیاز به ارائه ترجمه رسمی مدارک خود داشته باشد

مدارک جعلی و گمراه کننده

ارائه مدارک جعلی و گمراه کننده و یا عدم ارائه اطلاعات لازم و صحیح در پروسه تقاضای ویزا (در فرم تقاضا و بعد از آن ) دلیل برای مردود شدن تقاضای متقاضی خواهد بود. در این صورت ممکن است برای مدت ده سال از دادن ویزای انگلستان بدلیل استفاده از فریب به متقاضی خودداری شود

آیا میتوان با ویزای دانشجوئی به انگلستان مسافرت کرد  و بطور دائم در آنجا زندگی کرد؟

خیر- اگر شما ملیت بریتانیائی ندارید و جز اتحادیه اقتصادی اروپا نیستید و یا ملیت سویسی ندارید و میخواهید در انگلستان به صورت دائم اقامت کنید بایستی طبق قوانین مهاجرتی انگلستان واجد شرایط باشید

چقدر طول میکشد تا ویزای انگلستان را گرفت؟

این زمان بسته به نوبتی است که به متقاضی ویزای انگلستان از طرف سفارت داده میشود .در صورت نیاز به مصاحبه ممکن است این زمان طولانی تر باشد

: بعد از دریافت ویزای انگلستان

اگر تاریخ سفر من به تعویق افتاد آیا میتوانم تاریخ انقضای ویزا را تغبییر دهم؟

خیر– به جز در مواردی خاص که تشخیص آن با افسر اداره مهاجرت است  میتوان تاریخ انقضای ویزای انگلستان را تا مدت 3 ماه افزایش داد به شرطی که در شرایط شما تغییری ایجاد نشده باشد. در غیر اینصورت بایستی برای ویزا مجددا اقدام کرد

نبایستی دانسته یا ندانسته اطلاعات اشتباه جهت درخواست تقاضای ویزای انگلستان  داده باشید. و نباید در شرایط  و دلیل شما برای رفتن به انگلستان از زمان صدور ویزا تغییری ایجاد شده باشد. در صورت دادن اطلاعات نادرست درخواست شما رد خواهد شد و به دلیل استفاده از فریب ممکن  است از صدور ویزای انگلستان برای شما به مدت 10 سال خودداری شود

آیا نیاز است مدارک خود را به انگلستان با خودم بیاورم؟

در زمان ورود به انگلستان  ممکن است از شما سوالاتی در فرودگاه یا ورودی به این کشور پرسیده شود و دلایل آمدن شما به انگلستان را جویا شوند. این اطلاعات معمولا شامل ارائه بلیط سفر و مدارک مالی و نامه دانشگاه یا مدرسه ای که قرار است در آنجا تحصیل کنید . این مدارک بایستی در کیف دستی شما باشد و در صورت نیاز به افسر گذرنامه نشان دهید

: اگر ویزا و یا گذرنامه شما مفقود شد

در ابتدا بایستی برای گذرنامه خود اقدام کرده و دوباره جهت ویزای انگلستان درخواست داده شود.همچنین بایستی برگه ای از پلیس به عنوان مدرکی دال بر مفقود شدن گذرنامه و ویزای خود داشته باشید. هزینه تقاضا را بایستی دوباره بپردازید و مدارک لازم را جهت درخواست ویزا مجددا ارائه نمائید

آیا میتوان ویزای خود را برای  هر بار ورود به انگلستان استفاده کرد؟

ویزای انگلستان معمولا برای ورود به این کشور در دفعات متعدد تا زمانی که تاریخ انقضای ویزا نشان داده شده صادر میشوند.در بعضی موارد نمیتوان از ویزای انگلستان  برای ورود به این کشور به دفعات استفاده نمود

اگر دلیل رفتن شما به انگلستان  تغییر پیدا کرد؟

معمولا هر ویزا برای هدف خاصی صادر میشود. اگر دلیل رفتن شما به انگلستان  تغییر کرد بایستی مرکزی که ویزای شما را صادر کرده در جریان تغییر شرایط  گذاشته شود. ممکن است از شما خواسته شود تا تقاضای دیگری جهت ویزا ارائه دهید

چه مدت میتوان در انگلستان  ماند؟

آخرین روزی که شما میتوانید وارد انگلستان شوید و یا در انگلستان بمانید به عنوان تاریخ انقضای ویزای شماست که در روی ویزا قید شده است

آخرین تاریخی که میتوان با ویزای خود به انگلستان بیایم چه زمانی است؟

تاریخ انقضای روی ویزا آخرین تاریخی است که شما میتوانید به انگلستان وارد شوید. در نظر داشته باشید آن تاریخ  نیز آخرین تاریخی است که به شما اجازه داده میشود تا در انگلستان بمانید

آیا داشتن ویزا به منزله ورود من به  انگلستان است؟

در صورتی که  ویزای انگلستان داشته باشید و موارد فوق رعایت شده باشد ورود شما به انگلستان با ویزا نباید مشکلی داشته باشد

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

منتشرشده در خدمات ویزا

ویزای انگلیس

ویزای انگلستان

انگلستان با حدود هزار کیلومتر مرز ساحلی، بزرگ ترین کشور بریتانیا بحساب می آید که سالانه افراد زیادی را از شهروندان کشورهای دیگر برای مهاجرت یا تحصیل در انگلستان به سوی خود جذب میکند. لندن، پایتخت انگلستان هم با حدود 8 میلیون نفر جمعیت، بزرگ ترین شهر اروپاست. جمعیت کل بریتانیا کمی بیش از 60 میلیون نفر است که بیش از 50 میلیون نفر از این جمعیت در انگلستان زندگی می کنند. علاوه بر گویش های مختلف که در نقاط مختلف بریتانیا صحبت می کنند، انگلیسی زبان اصلی کشور انگلستان است.برای مسافرت و زندگی در انگلستان عموماً باید یکی از انواع ویزای انگلستان را اخذ کرد. برای این منظور، دولت بریتانیا انواع ویزای کاری و تحصیلی، و همچنین مهاجرت و پناهندگی را برای افراد متقاضی واجد شرایط صادر می کند، درحالیکه ادارۀ هویت و گذرنامۀ بریتانیا (The Identity and Passport Service) مسئول صدور گذرنامه برای متقاضیان است، آژانس مرزبانی بریتانیا (UK Border Agency) کار بررسی تقاضای پناهندگی و مهاجرت به انگلستان را به عهده دارد. انواع تقاضا برای اخذ ویزا یا مهاجرت و پناهندگی عبارتند از:

سرمایه گذاری در انگلستان

اجازۀ تحصیل در انگلستان

اجازۀ کار در انگلستان

اجازۀ اقامت در انگلستان

اعطای شهروندی انگلستان

اتباع کشورهای اتحادیه اروپا باید ظرف سه ماه از ورود خود به بریتانیا تقاضای مجوز اقامت نمایند, اتباع غیر اتحادیه اروپا باید قبل از ورود به این کشور از سفارت یا کنسولگری بریتانیا در کشور خود برای گرفتن مجوز ورود اقدام نمایند. شرایط صدور ویزای انگلستان برای اتباع غیر اروپایی که میخواهند در بریتانیا زندگی و کار کنند نسبتا سخت است و قوانین مربوط به مهاجرت در معرض تغییر است، قوانین مربوط به مهاجرت، تحصیل در انگلستان و پناهندگی به تفصیل در وب سایت وزارت کشور بریتانیا آمده، اما از آنجایی که این قوانین در بعضی موارد کمی پیچیده هستند و همچنین پیدا کردن آن دسته از قوانین و اطلاعات که به شرایط شما بخورد، کمی سخت است و تماماً هم به زبان انگلیسی است، خلاصۀ مفیدی از این قوانین را به زبان فارسی گردآوری شده کرده ایم تا با مطالعۀ آن بتوانید شرایط خود را ارزیابی کنید.

بطور کلی در سیستم جدید ویزاهای کشور انگلستان موسوم به point-based system ، ویزاهای انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند :

TIER 1

سرمایه گذاری (Investor)

تاسیس شرکت (Entre prenear)

سابقه تحصیل در انگلیس (Post study work)

سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در انگلستان به این که شکل است که شما می بایست یک میلیون پوند که 750 هزار پوند آن در یکی از موسسات یا شرکت های سهامی انگلستان سرمایه گذاری شده است و 50 هزار پوند آن در هر زمینه ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می بایست 50% زمان خود را در کشور انگلستان سپری کنید. این نوع ویزاهیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما ( فرزند،همسر و ...) می توانند بواسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند. این ویزا به مدت 3 سال در ابتدا ( و 2 سال تمدید آن ) توسط دولت انگلستان داده می شود و بعد از آن می توانید برای اقامت دایم درانگلستان اقدام نمایید. برای دریافت ویزا سرمایه گذاری می بایست در آزمون آیلتس نمره 6.5 را در همه مواد کسب کنید. با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود ( از قبیل : خدمات پزشکی و آموزشی و ... ) و شما قادر هستید برای اقامت دایم در انگستان تمامی شرایط را احراز کنید.

تاسیس شرکت

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلستان بوسیلهپر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد. برای گرفتن این ویزا می بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت(financial service authority)FSA در گردش داشته باشید.دانستن زبان انگلیسی می تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان افزایش دهد. ( کسب نمره 6.5 آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است)

سابقه تحصیلی

برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان ضروری است..

(skiled worker)   ویزای مهارت شغلیTIER 2 

برای دریافت این ویزای انگلستان داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامیست.همچنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد که می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند، که در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر 800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید 90 روز قبل از درخواست در حساب قرار بگیرد.بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است. درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن  این نوع ویزا موثر می باشد.

TIER 3  مربوط به علاقمندان به کارهای موقت در انگلستان می باشد.

TIER 4ویزای دانشجویی انگلستان

این ویزا به دو دسته از دانش آموزان تعلق میگیرد:  (بالای 17 سال) و ( از 4 تا 17 سال)

شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می باشد.در ویزا دانشجویی 10 امتیاز مربوط به داشتن یک اسپانسر جهت پرداخت پرداخت هزینه های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است که شخص یا یک بورسیه از دانشگاههای انگلستان نماید. همچنین 30 امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد.گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ موثر است. مدت این ویزاها از 6 تا 18 ماه می باشد و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای 3 ساله داده می شود.

TIER 5  ویزای موقت کار در انگلیس

مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد

نکات مهم جهت اخذ ویزای تحصیلی انگلستان:

ü      در گرفتن ویزا جهت مهاجرت تحصیلی داشتن نامه CAS قابل از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی الزامی است، این نامه ها صرفا ۶ماه اعتبار دارند و شما فقط در این ۶ماه قادر به اقدام جهت مهاجرت تحصیلی به انگلستان هستید. به علاوه داشتن

هزینه های کافی جهت زندگی در انگلستان بصورت ماهانه نیز در مهاجرت تحصیلی به انگلستان ضروری می باشد.

ü      نامه CAS می بایست از کالج ها و دانشگاه های معتبر در انگلستان صادر شوند تا اقدام برای گرفتن ویزا تحصیلی با مشکل روبرو نشود.

ü      افراد از ۴تا ۱۷سال شامل این ویزای تحصیلی می باشند

ü      در مورد استطاعت مالی جهت گرفتن ویزای تحصیلی، فرد متقاضی می بایست ماهانه قادر به پرداخت 800 پوند و 600 پوند به ازای هر یک از متعلقات (همسر، فرزند، ...) باشد.

ü      مدت اقامت در انگلستان به وسیله ی ویزای تحصیلی از ۶ماه تا ۱۶ماه می باشد و فقط برای پزشکان و دندانپزشکان مدت اقامت در انگلستان تا ۳سال قابل تمدید است.

ü      لازم به ذکر است در صورت داشتن پذیرش تحصیلی از این کشور می توانید به صورت پاره وقت کار کنید. اجازه کار در انگلستان در این شرایط هفته ای ۲۰ساعت می باشد.

ü      در صورتی که ویزای تحصیلی شما مدتی بیشتر از ۶ماه داشته باشد شما می توانید همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشید در غیر این صورت همراهی خانواده ی فرد جهت اقامت در انگلستان مقدور نمی باشد.

ü      اگر سن شما بالای 18 سال باشد و 5 سال گذشته را هم در بریتانیا زندگی کرده باشید (اگر همسر شما شهروند بریتانیا است، این مدت می تواند 3 سال باشد) می توانید برای اخذ شهروندی بریتانیا اقدام کنید.

 

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

 

تقویم امروز

يكشنبه 30 مهر 1396.
خورشیدی :
الأحد 2 صفر 1439.
قمری :
Oct 22 2017.
میلادی :