منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزا دانمارک

صفحه مربوط به سفارت دانمارک

طبق اطلاعیه ای که در سایت سفارت دانمارک منتشر شده است افراد متقاضی با درخواست وقت باید با شرکت کارگزاری دانمارکی که دفتری هم در تهران دارد تماس گرفته و از آن طریق اقدام نمایید

تیم ویزا. ای ار با توجه به اینکه سفارت دانمارک اطلاعات خوبی را در زمینه اخذ روادید منتشر نکرده است شما را مستقیما به صفحه سایت سفارت جهت مطالعات بیشتر ارجاع میدهد

برای ورود به صفحه مربوط به روادید کشور دانمارک کلیک کنید

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای پرتقال

 صفحه مربوط به سفارت پرتغال

توجه داشته باشید برای گرفتن وقت مصاحبه برای سفارت پرتغال باید بصورت آنلاین اقدام نمایید

در نظر داشته باشد سفارت فقط روزهای یک شنبه سه شنبه و پنجشنبه سفارت پذیرش دارد

جهت گرفتن وقت سفارت پرتغال و تکمیل فرم شینگن بصورت آنلاین کلیک کنید

بعد از تکمیل فرم آنلاین و گرفتن وقت مصاحبه فرم را پرینت گرفته و عکس خود را بر روی آن بچسبانید

 جهت دانلود مدارک مورد نیاز ویزای توریستی یا تجاری پرتغال کلیک کنید

   با ما تماس بگیرید  

کلیک کنید

 

 

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای اسپانیا

صفحه مربوط به سفارت اسپانیا

اطلاعات در زمینه سفارت اسپانیا بسیار محدود می باشد

تصویر آخرین اطلاعیه های سفارت 

spanish

ما شما را به سایت سفارت هدایت می کنیم

سفارت اسپانیا

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای اسلوواک

صفحه مربوط به سفارت اسلوواکی

 متاسفانه سفارت اسلوواکی طلاعات بسیار کمی در زمینه مدارک و طریقه وقت سفارت ارائه داده است

سفارت اسلوواکی

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای سوئیس

صفحه مربوط به سفارت سوئیس: 

شامل فرم ویزای سفارت سوئیس، راهنمای پر کردن فرم سفارت ، مدارک لازم جهت انواع ویزای سوئیس ، طریقه گرفتن وقت مصاحبه

جهت دانلود فرم ویزای سوئیس کلیک کنید

جهت دانلود راهنمای پر کردن فرم سفارت سوئیس کلیک کنید

  گرفتن  وقت سفارت  کشور سوئیس :  در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در ساعات 8 الی 11.30 با شماره تلفن 02122008454 و یا 02122008455  تماس بگرید

 دانلود مدارک مورد نیاز

مدارک لازم جهت صدور ویزای توریستی جهت دانلود کلیک کنید

 مدارک لازم جهت روادید تجاری و یا شرکت در کنفرانس و یا نمایشگاه  جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت روادید دانشجویی و یا فرصت مطالعاتی جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت دیدار با بستگان و یا دوستان جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت صدور مجور الحاق به خانواده جهت دانلود کلیک کنید 

جهت تشکیل پرونده ازدواج با یک فرد سوئیسی 

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده ازدواج در سوئیس جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده ازدواج در ایران جهت دانلود کلیک کنید

 فرم درخواست ویزای بلند مدت جهت دانلود کلیک کنید

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای هلند

صفحه مربوط به سفارت هلند:

شامل فرم ویزای سفارت هلند ، مدارک لازم جهت اخذ انواع ویزای هلند ، طریقه گرفتن وقت مصاحبه

 

در فرآیند جدید اخذ ویزای هلند متقاضی باید به مرکز vfs واقع در طبقه 11 مجتمع پالادیوم در زعفرانیه مراجعه کند. بدین منظور متقاضی باید درخواست وقت را از مرکز vfs بدهد و بعد از گرفتن وقت سفارت برای ارائه مدارک و انگشت نگاری به vfs مراجعه کند.
برای گرفتن وقت باید مشخصات زیر را بصورت انگلیسی و به ترتیب به ایمیل زیر ارسال کنید:

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید with the following details:
 

  • Full Name
  • Passport Number
  • Date of Birth
  • Passport Expiry Date
  • Nationality
  • Gender
  • Date of Departure
  • Contact Number (Mobile Number)

 

در نظر داشته باشید در سیستم جدید متقاضی باید 28 یورو بیشتر از قبل پرداخت کند. یعنی 60 یورو + 28 یورو جمعا 88 یورو پرداخت میکنید.

همچنین در نظر داشته باشید تمام مدارک دریافتی باید ترجمه به زبان انگلیسی با مهر مترجم رسمی دادگستری باشد.

مدارک شامل:

  • شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • رزرو هتل و هواپیما
  • مدارک بانکی لاتین از بانک
  • ترجمه سند ملکی
  •  بیمه نامه مسافرتی
  • فرم شینگن پر شده
  • 88 یورو
  • دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 که 80 درصد عکس صورت متقاضی باشد


آدرس VFS: زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه ۱۱

 آدرس سفارت هلند: تهران فرمانیه خیابان دیباجی شمالی ارغوان غربی پلاک 60 تلفن 23660000

فرم ویزای سفارت هلند روادید شینگن. جهت دانلود کلیک کنید

فرم ویزای سفارت هلند روادید داخلی. جهت دانلود کلیک کنید

 دانلود مدارک مورد نیاز  

 مدارک لازم جهت ویزای توریستی هلند جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت ویزای دیدار با بستگان و دوستان جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت ویزای تجاری یا کنفرانس جهت دانلود کلیک کنید

مدارک لازم جهت ویزای ترانزیت جهت دانلود کلیک کنید

مشخصات عکس برای سفارت جهت دانلود کلیک کنید

 

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 


 

منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای سوئد

 صفحه مربوط به سفارت سوئد

گرفتن وقت سفارت سوئد به دو صورت است

یا بصورت تلفنی یا بصورت اینترنتی

اگر تمایل دارید وقت زودتری از سفارت بگیرید باید به سایت سفارت یا اداره مهاجرت مراجعه کنید ابتدا فرم درخواست روادید اینترنتی را تکمیل کنید و هزینه درخواست روادید که 60 یورو می باشد را اینترنتی پرداخت نمایید. در نظر داشته باشید شا برای پرداخت هزینه بصورت اینترنتی باید کارت اعتباری بین المللی و یک آدرس ایمیل معتبر داشته باشید

برای ورود به صفحه درخواست وقت مصاحبه اینترنتی  کلیک کنید

و اگر تمایل دارید که وقت را بصورت تلفنی رزور کنید با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید

02126125384-91  22290777  22296802

لطفا در نظر داشته باشید قبل از گرفتن وقت این موارد زیر را آماده کنید

کد ملی متقاضی

کد ملی همراهان 

شماره تلفن موبایل

قلم و کاغذ برای یاد داشتن کد رهگیری

 در نظر داشته باشید بعد از آنکه بصورت تلفنی وقت مصاحبه اخذ شد نسبت به واریز اقدام نمایید

شماره حساب سفارت سوئد نزد بانک پاسارگاد شعبه اقدسیه کد 224

224-8100-20202020-1

هزینه درخواست در سفارتسوئد

روادید شینگن نوع سی 2.400.000 ریال

روادید شینگن نوع دی 2.400.000 ریال 

کودکان بین 6تا12 سال  1.400.000 ریال 

 

 مدارک مورد نیاز:

مدارک حتما باید به زبان انگلیسی یا سوئدی ترجمه شده باشند.

اصل و کپی گذرنامه جدید و قدیم به همراه کپی تمام ویزای های قبلی

اصل شناسنامه به همراه کپی و ترجمه تمام صفحات،بیمه نامه مسافرتی

صورتحساب بانکی شامل موارد زیر باشد

اصل باشد،تراکنش های 6 ماه قبل باشد،بیشتر از دو هفته از صدور آن نکذشته باشد،لاتین باشد،بوسیله بانک مهر شده باشد و در برگه ا4 باشد

فرم پر شده اطلاعات خانوادگی

اگر دعوت نامه از دوستان یا بستگان دارید باید به طور کامل و خوانا باشد محدوده زمانی قید شده باشد بیش از 3 ماه از صدور آن نگذشته باشد توسط دعوت کننده امضا شده باشد اگر شخص دعوت کننده شما باردار یا بیمار است حتما باید گواهی پزشکی را ارائه دهید  یک کپی از گذرنامه و کارت ملی شخص دعوت کننده که امضا هم شده باشد

اگر شخص دعوت کننده در سوئد متعهد به پرداخت هزینه های شما شده باشد باید مدارک شغلی شخص دعوت کننده مانند گواهی حساب بانکی یک کپی از گزارش مالیاتی فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار را هم ارائه دهید

اگر گواهی ثبت مدنی دارید نباید این گواهی بیش از 3 ماه از آن  گذشته باشد در ضمن این گواهی را میتوانید از اداره ملی مالیات سوئد دریافت کنید

 

مدارک شغلی شامل فیش حقوقی ، بیمه محل کار ، اصل دفترچه بیمه ،

اصل گواهی اشتغال بکار به زبان انگلیسی یا سوئدی که در آن مدت زمان استخدام ، میزان دریافتی حقوق ،زمان مرخصی داده شده بشما همچنین در سربرگ محل کار این نامه نگاشته شود و تمام اطلاعات آدرسی محل کار خود در نامه قید شده باشد

 

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

منتشرشده در اطلاعات کشورها

دانمارک

کشور: دانمارک

شهر پایتختی: کپنهاگ

مساحت : ۴۳٬۰۹۴کیلومتر مربع

جمعیت : ۵٬۴۴۷٬۰۸۴ نفر

زبان : دانمارکی

پول رایج : کرون دانمارک

منطقۀ جغرافیایی : زمان هماهنگ جهانی +1

کد تلفن کشور : +۴۵

اقامت دانمارک

دانمارک: کشوری است در شمالاروپا که پایتختآن کپنهاگمی باشد. جمعیت این کشور ۵٫۵ میلیون نفر و زبان رسمی دانمارک دانمارکی است. زبان‌های فاروئی، گرینلندیو آلمانینیز به عنوان زبان‌های محلی در این کشور رسمیت دارد. واحد پول این کشور کرون دانمارکمی باشد و با اینکه کشور دانمارک در سال ۱۹۷۳ به اتحادیه اروپا پیوسته اما به حوزه یورونپیوسته و80.4% درصد مردم دانمارک مسیحی لوتری می باشند.جزایر فاروو گرینلندبخشی از پادشاهی دانمارک به‌شمار می‌آیند که به ترتیب در سال‌های 1948و1979 به آن‌ها خودگردانی اعطا شده‌است. دانمارک جنوبی‌ترین کشور اسکاندیناوی می باشد و تنها مرزی که دارد با کشورآلمان است و پلی دریایی به نام پل اورسوند، دانمارک را به سوئد متصل شده است.

این کشور از اعضای مؤسس سازمان ملل و ناتواست و  کشور دانمارک دارای دولت رفاه ‌می باشد که از نظر کم بودن اختلاف درآمد مردم، در رتبه اول جهان را داراست. دانمارک از نظر درآمد سرانه در رتبه هفتم جهان قرار دارد و در بررسی‌های سالانه، مردم آن مکرراً به عنوان (راضی‌ترین) مردم جهان اعلام می‌شوند و دانمارک به عنوان کشوری با کمترین فساد اداری در جهان می باشد.

اقتصاد : واحد پول کشور دانمارک، کرون دانمارک می باشد و با حروف اختصاریDKKمشخص میشود. در حال حاضر هر کرون دانمارک معادل 0/18 دلار است.

کرون دانمارک تقریباً ارزشی برابر با کرون نروژ  دارد و نوسان نرخ بسیار کمی را داراست.

تورم اقتصادی دانمارک 3/1 درصد ولی نرخ بیکاری در دانمارک ۶ درصد است که موجب شده اقتصاد دانمارک در رتبه ۱۴ جهانی قرار گیرد.

هزینه ها : هزینه زندگی در کشور دانمارک اگرچه بالا می باشد ولی درآمد ماهانه مردم نیز بالا است وهزینه زندگی در کشور دانمارک با هزینه زندگی در سایر کشورهای شمال اروپامانند کشور نروژ تفاوت چندانی ندارد ولی نسبت به سایر کشورهای شمال اروپا هزینه ها بیشتردارد البته تورم در کشور دانمارک نسبت به کشورهای دیگر شمال اروپا اندکی بیشتر است.هزینه ماهیانه استفاده از حمل و نقل عمومی در دانمارک 380 کرون دانمارک می باشد وهزینه ی ماهیانه آپارتمان یک اتاق خوابه در اطراف شهر 5500 کرون دانمارک است متوسط حقوق دریافتی بدون کسر مالیات 19000 کرون دانمارک می باشد.

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

 

منتشرشده در اطلاعات عومی

ویزا چیست؟

ویزا چیست؟

‌‌ویزا مدركی است كه ضمیمه گذرنامه شما می‌شود و نشان می‌دهد كه یكی از نمایندگان دولت آن كشور در سفارتخانه یا كنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به كشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است كه شما دارای شرایطی هستید كه برای هدفی خاص به آن كشور وارد می‌شوید، البته گرفتن ویزا تضمین ورود به كشور مورد نظر نیست و افسران مهاجرت در مرزها می‌توانند از ورود مسافران به دلایل مختلف جلوگیری ‌كنند.به طور معمول ویزا در مبادی ورودی هر كشوری، نشان‌ می‌دهد هدف سفر شما چیست، چه مدت در آن كشور اقامت خواهید كرد و آخرین مهلتی كه برای ورود به كشور مورد نظر دارید، چه تاریخی است.

انواع ویزا

ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و...‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود

ویزاها به صورت ویزای سینگل و ویزای مالتی صادر می شوند، ویزایی که به صورت سینگل صادر می شود به شما تنها امکان یک بار ورود را به کشور مورد نظر میدهد، پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به كشور مورد نظر خود را دارید به خاطر این‌ كه مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید بهتر است ویزای مالتیپل بگیرید، این نوع ویزا به شما امكان ورود و خروج متعدد به كشور صادركننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهد داد.

نكته مهمی كه ‌‌باید به آن اشاره كرد، قانون عدم امكان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای كمتر از 6 ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشكلات پزشكی این كار انجام می‌شود.

به خاطر داشته باشید كه در یك كشور خارجی، گذرنامه به منزله كارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاك آن كشور است كه به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن كوشا باشید‌

از تمامی صفحات گذرنامه و ویزا 2 سری فتوكپی تهیه كرده و یكسری را در محل اقامت گذاشته و سری دیگر را همراه خود داشته باشید تا در صورت سرقت یا مفقود شدن گذرنامه از آنها استفاده كنید.

انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه

 

برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه شما الصاق میشود

مهر: به جای برچسب، یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده میشود و درون آن اطلاعات درج میگردد

انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور

معمولی: ویزایی که باید قبل از مسافرت توسط سفارتخانه کشور مربوطه دریافت کرده باشید

بدو ورود: ویزایی در لحظه ورود به کشور مقصد برایتان صادر میشود

تاریخ اعتبار ویزاو  تعداد روزهای مجاز

تاریخ اعتبار ویزا

تاریخی است که دارنده ویزا در طی آن حق استفاده از ویزای خود را دارد و ویزا در خارج از چهارچوب آن اعتبار ندارد.
تعداد روزهای مجاز

تعداد روزهایی که فرد مجاز است در محدوده تاریخ اعتبار ویزا،  در محدوده شنگن به سر ببرد که بصورت رقم روزانه (از یک تا 90 روز) جداگانه در ویزا درج شده است.

وقتی که مثلا مدت اعتبار ویزا 90 روز و مدت روزهای مجاز 30 روز باشد یعنی اینکه در طی 90 روز مدت اعتبار ویزا می توان به دلخواه خود از 30 روز مجاز خود جهت به سر بردن در محدوده شنگن استفاده نمود. لذا مسافران بایستی طوری برنامه ریزی کنند که روزهای مجاز ویزای شنگن آنها در چهارچوب مدت اعتبار ویزا باشد و از آن بیرون نزند.

یک ویزای شنگن همیشه پس از به پایان رسیدن مدت اعتبار آن باطل خواهد شد، حتی اگر از طول مدت روزهای مجاز آن باقی مانده باشد و بالعکس پس از به پایان رسیدن تعداد روزهای مجاز آن باطل خواهد شد، حتی اگر از مدت اعتبار آن باقی مانده باشد.

مهم: ویزا به معنی گارانتی ورود نیست


بسیاری از افراد تصور میکنند که یک ویزا به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن است. اما یک ویزای شینگن فقط به معنی تضمین رسیدن به یکی از مرزهای شنگن است, نه بیشتر. پس از آن مقامات مرزی شنگن تصمیم میگیرند که به شما اجازه ورود داده و یا به دلایلی از ورودتان به محدوده شینگن جلوگیری بعمل آورده و شما را به کشوری در خارج از شنگن که از آن آمده اید اخراج کنند. مقامات مرزی شنگن قانونا میتوانند حتی در صورت دارا بودن ویزای معتبر, از ورود شما به شنگن جلوگیری بعمل آورده و شما را به کشوری که از آن آمده اید اخراج کنند. برای مثال ممکن است فرد با ارائه مدارک جعلی و یا تقلب دیگری در سفارتخانه موفق به گرفتن ویزا شده باشد. از جمله به همین دلیل مرزها ورودی شنگن این حق را دارند که همه مسافرین ورودی دارای ویزا را مورد کنترل مجدد قرار دهند و در صورتی که دارای شرایط ورود نباشند از ورود آنان به محدوده شنگن جلوگیری بعمل آورند.

مسافر ورودی به شنگن باید آماده باشد که در صورتی که در هر زمانی و به هر دلیلی مورد شک مقامات مرزهای ورودی شنگن قرار گیرد موارد زیر را توضیح دهد:

1- هدف از مسافرت وی چیست و صحت آن را از طریق ارائه مدارک ثابت کند.
2- آدرس محل اقامتش وی در شنگن (هتل یا نزد آشنایان) کجاست.
3- از پس هزینه مدت اقامت خود در شنگن بر خواهد آمد یا خیر (پول به همراه دارد و یا اینکه شخص دیگری پرداخت مخارج وی را تقبل کرده است و در اینصورت نام, آدرس و شماره تلفن این شخص).
4- بلیط ترک شنگن دارا باشد و یا اینکه پول کافی جهت خرید بلیط جهت ترک شنگن را دارا باشد.

موارد بالا بویژه هنگامی که با ویزای یک کشور شنگن که ویزا را صادر کرده است به کشور دیگر شنگن که ویزا را صادر نکرده است وارد میشوید اهمیت بیشتری دارد. ویزای شنگن جهت تردد به همه کشورهای عضو اعتبار دارد اما برای مثال چنانچه با استفاده از ویزای صادر شده توسط مثلا یونان از مرز سوئد وارد شنگن شوید, باید بتوانید در صورت درخواست به همه پرسشهای افسران مرزی از جمله چهار مورد بالا پاسخ دهید.

تذکر: ویزای شینگن جهت تردد به همه کشورهای عضو اعتبار دارد اما در بعضی موارد بسیار استثنائی (که توضیح آن از حوصله این بحث خارج است) ویزای شنگن میتواند تنها جهت ورود به کشور صادر کننده آن اعتبار داشته باشد و دارنده ویزا در این صورت حق مسافرت به کشور دیگر شینگن را نخواهد داشت. در چنین صورتی مورد این محدودیت مشخصا در ویزای صادر شده درج خواهد شد. همانطور که گفته شد چنین مواردی بسیار استثنائی است.

مقامات مرزی پلیس شنگن در سوئد حق دارند حتی بدون نیاز به حکم دادستان, هر مسافر ورودی در مرزهای سوئد را تا 6 ساعت جهت بازجویی در بازداشت نگاه دارند. جهت بازداشت بیشتر از 6 ساعت دادستان تصمیم گیری خواهد نمود. این قوانین در دیگر مرزهای شنگن نیز تقریبا مشابه است. در ضمن اطلاعاتی که شما بهنگام درخواست ویزای شنگن به هر سفارتخانه شنگن ارائه داده اید قابل کنترل توسط مقامات مرزی همه کشورهای عضو است و در صورتی که با دلایلی که در مرز ورودی ارائه میدهید همخوانی نداشته باشد میتواند اساس و پایه جلوگیری از ورود فرد دارای ویزا به محدوده شنگن باشد.

دارا بودن مدارک کافی بهنگام ورود به مرزهای شنگن تضمینی برای هر مسافر است تا مورد اقدامات ناخوشایندی از قبیل مصاحبه در مرز و یا بازداشت موقت تا

بررسی صحت و سقم ویزایش و حق ورود به شنگن قرار نگیرد.

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

 

 

منتشرشده در اطلاعات عومی

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

مدارکی که جهتاخذ ویزای شینگندریافت میشود به شرح زیر است :

 

2 قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه سفید

 اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار به همراه گذرنامه های قبلی

 ترجمه تمام صفحات شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

 معرفی شغل مسافر در سربرگ محل کار/شرکت شده : الف: پزشکان:پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی و نامه اشتغال به کار ب:وکلا:پروانه وکالت ج:مشاغل دولتی:حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،آخرین لیست بیمه د:بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین لیست بیمه وارائه آخرین فیش حقوقی ه:مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال بکار از شرکت مربوطه با ذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی،تاییده مرخصی،آخرین لیست بیمه وارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت و:درصورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس و مدارک مربوط به شرکت ز:دانش آموزان،دانشجویان،معلمان،اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به کار) + پرینت حساب بانکی به انگلیسی در 3 ماه گذشته از بانکی که در آن حساب دارید + گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک با حداقل تمکن پنجاه میلیون تومان (در صورت داشتن حساب سپرده باید حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان باشد) * جهت ارائه پرینت حساب به سفارت زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد + اصل و ترجمه سند مالکیت + اصل و ترجمه مدارک شغلی،ملکی و مالی همسر برای خانم هایی خانه دار که بدون همسر سفر میکنند.*

  •    بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده ویزای شنگن  .
  •     فرم درخواست ویزای امضاء شده  .
  •     رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.
  •     بعضی سفارت ها احتیاجی به ترجمه مدارک ندارند و فقط کپی فارسی را قبول میکنن البته اکثرا باید ترجمه بشوند.
     

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

تقویم امروز

چهارشنبه 22 آذر 1396.
خورشیدی :
الأربعاء 25 ربيع أول 1439.
قمری :
Dec 13 2017.
میلادی :