منتشرشده در فرم سفارت ها

فرم ویزای سوئد

 صفحه مربوط به سفارت سوئد

گرفتن وقت سفارت سوئد به دو صورت است

یا بصورت تلفنی یا بصورت اینترنتی

اگر تمایل دارید وقت زودتری از سفارت بگیرید باید به سایت سفارت یا اداره مهاجرت مراجعه کنید ابتدا فرم درخواست روادید اینترنتی را تکمیل کنید و هزینه درخواست روادید که 60 یورو می باشد را اینترنتی پرداخت نمایید. در نظر داشته باشید شا برای پرداخت هزینه بصورت اینترنتی باید کارت اعتباری بین المللی و یک آدرس ایمیل معتبر داشته باشید

برای ورود به صفحه درخواست وقت مصاحبه اینترنتی  کلیک کنید

و اگر تمایل دارید که وقت را بصورت تلفنی رزور کنید با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید

02126125384-91  22290777  22296802

لطفا در نظر داشته باشید قبل از گرفتن وقت این موارد زیر را آماده کنید

کد ملی متقاضی

کد ملی همراهان 

شماره تلفن موبایل

قلم و کاغذ برای یاد داشتن کد رهگیری

 در نظر داشته باشید بعد از آنکه بصورت تلفنی وقت مصاحبه اخذ شد نسبت به واریز اقدام نمایید

شماره حساب سفارت سوئد نزد بانک پاسارگاد شعبه اقدسیه کد 224

224-8100-20202020-1

هزینه درخواست در سفارتسوئد

روادید شینگن نوع سی 2.400.000 ریال

روادید شینگن نوع دی 2.400.000 ریال 

کودکان بین 6تا12 سال  1.400.000 ریال 

 

 مدارک مورد نیاز:

مدارک حتما باید به زبان انگلیسی یا سوئدی ترجمه شده باشند.

اصل و کپی گذرنامه جدید و قدیم به همراه کپی تمام ویزای های قبلی

اصل شناسنامه به همراه کپی و ترجمه تمام صفحات،بیمه نامه مسافرتی

صورتحساب بانکی شامل موارد زیر باشد

اصل باشد،تراکنش های 6 ماه قبل باشد،بیشتر از دو هفته از صدور آن نکذشته باشد،لاتین باشد،بوسیله بانک مهر شده باشد و در برگه ا4 باشد

فرم پر شده اطلاعات خانوادگی

اگر دعوت نامه از دوستان یا بستگان دارید باید به طور کامل و خوانا باشد محدوده زمانی قید شده باشد بیش از 3 ماه از صدور آن نگذشته باشد توسط دعوت کننده امضا شده باشد اگر شخص دعوت کننده شما باردار یا بیمار است حتما باید گواهی پزشکی را ارائه دهید  یک کپی از گذرنامه و کارت ملی شخص دعوت کننده که امضا هم شده باشد

اگر شخص دعوت کننده در سوئد متعهد به پرداخت هزینه های شما شده باشد باید مدارک شغلی شخص دعوت کننده مانند گواهی حساب بانکی یک کپی از گزارش مالیاتی فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار را هم ارائه دهید

اگر گواهی ثبت مدنی دارید نباید این گواهی بیش از 3 ماه از آن  گذشته باشد در ضمن این گواهی را میتوانید از اداره ملی مالیات سوئد دریافت کنید

 

مدارک شغلی شامل فیش حقوقی ، بیمه محل کار ، اصل دفترچه بیمه ،

اصل گواهی اشتغال بکار به زبان انگلیسی یا سوئدی که در آن مدت زمان استخدام ، میزان دریافتی حقوق ،زمان مرخصی داده شده بشما همچنین در سربرگ محل کار این نامه نگاشته شود و تمام اطلاعات آدرسی محل کار خود در نامه قید شده باشد

 

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

منتشرشده در اطلاعات عومی

قوانین مهاجرتی آمریکا

قوانین مهاجرت آمریکا ضوابط ورود به این کشور را تعیین می‌کند. بر اساس این قوانین است که مشخص می‌شود چه کسانی می‌توانند وارد خاک ایالات متحده شوند و چه افرادی چنین اجازه ای ندارند. مقررات کسب شهروندی یا اخراج اتباع متخلف کشورهای دیگر در چهارچوب قوانین مهاجرت وضع می‌شود.

درخواست تمدید ویزا امریکا

شهروندان خارجی که با ویزای موقت (ویزای غیر مهاجرتی) وارد آمریکا می‌شوند فقط برای دوره زمانی معین می‌توانند در ایالات متحده باقی بمانند. این احتمال وجود دارد که فرد نتواند در موعد مقرر به تمام امور مورد نظرش رسیدگی کند. در چنین مواردی او می‌تواند که برای تمدید ویزا تقاضا بدهد. باید در نظر داشت که شرایط تمدید ویزا معمولاً دشوار است و شخص نباید که تا لحظه آخر برای این کار صبر کند.

شهروندان خارجی پس از پنج سال اقامت قانونی دائم در آمریکا اجازه دارند که برای کسب شهروندی ایالات متحده درخواست بدهند. این روند مراحل متعددی دارد. معمولاً متقاضی باید نشان دهد که قادر است به زبان انگلیسی بخواند، بنویسد و صحبت کند و نیز باید یک آزمون تاریخ و امور مدنی آمریکا را پشت سر بگذارد. متقاضی باید طی پنج سال اقامت، بدون وقفه در آمریکا زندگی کند و “شخصیت اخلاقی خوب” خود را ثابت نماید. به همین خاطر است که ارتکاب برخی جرائم مانع از کسب شهروندی می‌شود. بسیار مهم است که متقاضی برای این پروسه قانونی آماده باشد و فرم‌های مربوطه را با صداقت کامل تکمیل کند. عدم صداقت و اشتباه در این روند می‌تواند نتیجه معکوس در پی داشته باشد.

اخراج

اگر شهروندان خارجی مرتکب تخلفات مهاجرتی یا جرایم مشخص دیگری شوند دولت آمریکا این اجازه را دارد که آن‌ها را اخراج کند. کسانی که اقامت دائم آمریکا را دارند یا از ویزاهای غیر مهاجرتی برخوردارند و نیز اشخاصی که به طور غیرقانونی در ایالات متحده به سر می‌برند، در صورت اثبات تخلفات مشخص از سوی آنان، در معرض اخراج قرار می‌گیرند. تحت شرایط خاصی، این‌گونه افراد می‌توانند از موقعیت خود دفاع کنند و در ایالات متحده به زندگی خود ادامه دهند. ما توصیه می‌کنیم که در چنین موقعیتی حتماً با یک وکیل امور مهاجرت تماس بگیرید.

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

 

منتشرشده در اطلاعات کشورها

سوئیس

کشور : سوئیس

شهر پایتختی : برن

مساحت : ۴۱٬۲۹۰ کیلومتر مربع

جمعیت : ۷٫۵ میلیون نفر

زبان : آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانش

پول رایج : فرانک

منطقۀ جغرافیایی : زمان هماهنگ جهانی 2+

کد تلفن کشور : +۴۱

اقامت سوئیس

سوئیس : اطلاعات از مهاجرت به سوئیس ، سوئیس کشوری است دراروپای غربیکه از شمال با آلمان، از شرق با اتریشو لیختنشتاین ، از جنوب با ایتالیاو از غرب با فرانسههمسایه است.

سوئیس دارای ۷٫۵ میلیون نفر جمعیت و مساحتی بالغ بر ۴۱٬۲۹۰ کیلومتر مربع است این کشور به صورت جمهوری فدرال  است و از ۲۶ ایالت تشکیل شده که ( کانتون( خوانده می‌شوند.

پایتخت این کشور شهر برن میباشد و قطب‌های اقتصادی این کشور دو شهر جهانی ژنوو زوریخاست.

این کشور یکی از ثروتمند ترین کشورهای جهان است و درآمد سرانه در این کشور با ۳۹٬۰۰۰دلاربرای هر نفراز بالاترین‌های درآمد جهان می باشد.

این کشور کشوری است چندزبانه که در آن چهار زبان آلمانی،فرانسوی،ایتالیاییو رومانشبه رسمیت شناخته می‌شود.

این کشور دارای سابقهٔ طولانی بی‌طرفی در مناسبات جهانی است به طوری که سوئیس از سال ۱۸۱۵تاکنون وارد هیچ جنگی نشده‌است.

این کشور مقر بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی چون صلیب سرخوسازمان تجارت جهانیمی باشد.

یکی از دو دفتر اروپایسازمان مللنیز در این کشور و در شهرژنوقرار دارد.

سوئیس را با شکلات، پنیر، سیستم بانکداری، ساعت سازی و کوهستان‌هایش می‌شناسند.

زبان : جمعیت این کشور بالغ بر هفت و نیم میلیون نفر است که ۶۴٪ از این جمعیت زبان آلمانیزبان اول شان محسوب می‌گردد که این زبان در قسمت ‌های شمالی و مرکزی زبان اول است و۱۹٪زبان فرانسویزبان اول شان است که اکثراً در غرب این کشور زندگی می‌کنند. ۸٪ به زبان ایتالیاییسخن می‌گویند که غالباً در جنوب سوئیس ساکن هستند و تنها حدود یک درصد از آنها به زبان رومانش صحبت می‌کنند که در قسمت جنوب شرقی این کشور هستند.در حدود ۲۲٪ جمعیت سوئیس رامهاجرانتشکیل می‌دهند. اکثراً مهاجران به خاطر شغل راهی این کشور می‌شوند.

مذهب :  دین اکثر مردم این کشورمسیحیت است که ۴۳٪ از آنان کاتولیک۳۵٪ آنها پروتستانو ۲٪ آنها ارتودوکسهستند و دین ۴٪ مردم نیزاسلاماست وبقیه نیز پیرو دین‌های دیگر یا بدون دین هستند.

اقتصاد :درآمد سالانه هر شهروند سوئیسی چیزی در حدود چهل هزار فرانک سوئیس می باشد که با توجه به روند رو به رشد و ارزش بالای فرانک سوئیس که هم اکنون تقریبا قیمت دلار آمریکاست، دور از انتظار نیست که کشور سوئیس رتبه اول اقتصاد اروپا و رتبه دوم اقتصاد جهان را دارباشد. البته پیش از این در سال 2010 کشور سوئیس عنوان بهترین اقتصاد جهان را به خود اختصاص داده است. سوئیس جزو اتحادیه اروپا نیست و با وجود بی بهره بودن ازعواید شکل گیری این اتحادیه به تنهایی یکه تاز عرصه اقتصادی در اروپا است.

هزینه ها : هزینه مهاجرت به سوئیس اجاره بها برای سوئیت یک نفره ماهیانه حدود 750 فرانک و اجاره بهای آپارتمان یک خوابه 40-50 متری تقریبا 1300 فرانک است خانه با وسایل کامل معمولا حدود 100-150 فرانک گران تر است. به این مبالغ ماهیانه بطور میانگین 100 فرانک هم بابت پرداخت قبوض اضافه می شود که با صرفه جویی و بهینه سازی مصرف آب و انرژی میتوان تا حد زیادی هزینه ی مسکن در سوئیس را کاهش داد. همانطور که میدانید عمده نیازهای ضروری پس از مسکن یعنی خوراک و پوشاک رکن اصلی مخارج ماهانه را تشکیل میدهد. این دو عنوان هزینه کاملا به سبک و سیاق زندگی فرد بستگی دارد که ایرانیان بنا به ذائقه خاص خود و استفاده از موادی چون گوشت حلال باید هزینه بیشتری نسبت به سایر افراد پرداخت کنند.

مبلغ 200 فرانک هزینه خوراک دانشجویی درسوئیس برای یک ماه کافی است و در زمینه پوشاک با توجه به کیفیت کالاهای موجود در بازار این کشور و تناسب تنوع قیمت ها با درآمدهای مختلف میتوان با هزینه مشابه و یا کمتر از هزینه ماهانه خوراک ، گذران امور کرد.

یکی دیگر از مخارج اصلی حق بیمه ماهیانه می باشد که برای دانشجو ماهانه 80 فرانک و به ازای هر همراه مبلغی در حدود 250 تا 300 فرانک است. هزینه حمل و نقل عمومی نیز چیزی در حدود 50 فرانک در ماه است. با توجه به آنچه تا اینجا گفته شد هزینه ماهیانه زندگی دانشجویی در کشور سوئیس بطورمتوسط 1500 فرانک می باشد.

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

 

 

 

منتشرشده در خدمات ویزا

ویزای بلند مدت شینگن

 

ویزای بلند مدت شینگن (ویزای مالتیپل) یا همان ویزای نوع  Cویزایی است با اعتبار بالای شش ماه که ویزای های یک ساله،دوساله،سه ساله و چهار ساله را شامل می شود.

مزایای ویزای بلند مدت برای افرادی که به طور مکرر به حوزه اروپا رفت و آمد دارند بسیار است که به ذکر چند مورد می پردازیم:

  •    افرادی که می خواهند به صورت مستمر به کشورهای اروپایی رفت و آمد کنند باید برای هر بار اخذ ویزا هزینه های زیادی را برای ترجمه مدارک بپردازند و زمان زیادی را برای اخذ وقت سفارت صرف کنند و در آخر هم امکان دارد سفارت مربوطه با توجه به شرایط روز کشور ویزای شخص را صادر نکند!
  •     دسته دیگری از متقاضیان ویزای بلند مدت افرادی هستند که مایلند ویزای کشوری دیگر را داشته باشند و ویزای بلند مدت را جهت بالا بردن اعتبار پاسپورت اخذ می کنند، این دسته از افراد در صورتی که ویزای بلند مدت شینگن داشته باشند می توانند ویزای سایر کشورها را نیز به راحتی اخذ نمایند.
  •      یک دسته از متقاضیان نیز افرادی هستند که اقدام به اخذ اقامت اروپا نموده اند یا قصد دارند برای اقامت کشور اروپایی مورد نظر خود اقدام نمایند ، این افراد جهت پیگیری روند پرونده باید بصورت مستمر به حوزه اروپا رفت و آمد داشته باشند تا بطور مستقیم بر پروسه اخذ اقامت خود نظارت داشته باشند .

 

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن  

تقویم امروز

يكشنبه 30 مهر 1396.
خورشیدی :
الأحد 2 صفر 1439.
قمری :
Oct 22 2017.
میلادی :