اقامت با خرید ملک

این مورد را ارزیابی کنید
(7 رای‌ها)

 

در حال حاضر اگر شما ملکی به قیمت 250 هزار یورو در کشور یونان خرید کنید می توانید برای شوهرو همسر و بچه های زیر 21 سال پدر و مادر شوهر و پدر مادر همسر ظرف مدت کمتر از 6 ماه اقامت دائم یونان را اخذ کنید . از نظر اینکه سرمایه شما قابل برگشت است و میتوانید بر اساس آن :

با ما تماس بگیرید

کلیک کنید

 

نوشتن دیدگاه

در قسمت توضیحات شماره تماس خود را وارد کنید. در نمایش نشان داده نمیشود

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تقویم امروز

يكشنبه 26 آذر 1396.
خورشیدی :
الأحد 29 ربيع أول 1439.
قمری :
Dec 17 2017.
میلادی :