فرم ویزای سوئد

فرم ویزای سوئد

صفحه مربوط به سفارت سوئد

جهت دانلود فرم ویزای سفارت سوئد کلیک کنید

جهت دانلود مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن سوئد کلیک کنید

صفحه مربوط به ویزای سفارت سوئد در سایت خود سفارت کلیک کنید

گرفتن وقت سفارت سوئد به دو صورت است

یا بصورت تلفنی یا بصورت اینترنتی

اگر تمایل دارید وقت زودتری از سفارت بگیرید باید به سایت سفارت یا اداره مهاجرت مراجعه کنید ابتدا فرم درخواست روادید اینترنتی را تکمیل کنید و هزینه درخواست روادید که ۶۰ یورو می باشد را اینترنتی پرداخت نمایید. در نظر داشته باشید شا برای پرداخت هزینه بصورت اینترنتی باید کارت اعتباری بین المللی و یک آدرس ایمیل معتبر داشته باشید

برای ورود به صفحه درخواست وقت مصاحبه اینترنتی  کلیک کنید

و اگر تمایل دارید که وقت را بصورت تلفنی رزور کنید با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۱۲۵۳۸۴-۹۱  ۲۲۲۹۰۷۷۷  ۲۲۲۹۶۸۰۲

لطفا در نظر داشته باشید قبل از گرفتن وقت این موارد زیر را آماده کنید

کد ملی متقاضی

کد ملی همراهان

شماره تلفن موبایل

قلم و کاغذ برای یاد داشتن کد رهگیری

در نظر داشته باشید بعد از آنکه بصورت تلفنی وقت مصاحبه اخذ شد نسبت به واریز اقدام نمایید

شماره حساب سفارت سوئد نزد بانک پاسارگاد شعبه اقدسیه کد ۲۲۴

۲۲۴-۸۱۰۰-۲۰۲۰۲۰۲۰-۱

هزینه درخواست در سفارتسوئد

روادید شینگن نوع سی ۲٫۴۰۰٫۰۰۰ ریال

روادید شینگن نوع دی ۲٫۴۰۰٫۰۰۰ ریال

کودکان بین ۶تا۱۲ سال  ۱٫۴۰۰٫۰۰۰ ریال

مدارک مورد نیاز:

مدارک حتما باید به زبان انگلیسی یا سوئدی ترجمه شده باشند.

اصل و کپی گذرنامه جدید و قدیم به همراه کپی تمام ویزای های قبلی

اصل شناسنامه به همراه کپی و ترجمه تمام صفحات،بیمه نامه مسافرتی

صورتحساب بانکی شامل موارد زیر باشد

اصل باشد،تراکنش های ۶ ماه قبل باشد،بیشتر از دو هفته از صدور آن نکذشته باشد،لاتین باشد،بوسیله بانک مهر شده باشد و در برگه ا۴ باشد

فرم پر شده اطلاعات خانوادگی

اگر دعوت نامه از دوستان یا بستگان دارید باید به طور کامل و خوانا باشد محدوده زمانی قید شده باشد بیش از ۳ ماه از صدور آن نگذشته باشد توسط دعوت کننده امضا شده باشد اگر شخص دعوت کننده شما باردار یا بیمار است حتما باید گواهی پزشکی را ارائه دهید  یک کپی از گذرنامه و کارت ملی شخص دعوت کننده که امضا هم شده باشد

اگر شخص دعوت کننده در سوئد متعهد به پرداخت هزینه های شما شده باشد باید مدارک شغلی شخص دعوت کننده مانند گواهی حساب بانکی یک کپی از گزارش مالیاتی فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار را هم ارائه دهید

اگر گواهی ثبت مدنی دارید نباید این گواهی بیش از ۳ ماه از آن  گذشته باشد در ضمن این گواهی را میتوانید از اداره ملی مالیات سوئد دریافت کنید

مدارک شغلی شامل فیش حقوقی ، بیمه محل کار ، اصل دفترچه بیمه ،

اصل گواهی اشتغال بکار به زبان انگلیسی یا سوئدی که در آن مدت زمان استخدام ، میزان دریافتی حقوق ،زمان مرخصی داده شده بشما همچنین در سربرگ محل کار این نامه نگاشته شود و تمام اطلاعات آدرسی محل کار خود در نامه قید شده باشد

درصورت هرگونه سوال و یا درخواست میتوانید از طریق فرم زیر با ما در ارتباط باشید.