اخذ ویزای مجارستان

ویزای مجارستان

ویزای مجارستان-ویزای شینگن مجارستان-ویزای تحصیلی مجارستان-مدارک ویزای مجارستان توریستی-ویزای تضمینی مجارستان-ویزای فوری مجارستان
ویزای مجارستان

مجارستان یکی از کشورهای زیبای اروپای مرکزی است که به خاطر ویژگی های منحصر به فردی که در حوزه های مختلف فرهنگی، علمی، گردشگری و اقتصادی دارد، به یک مقصد ایده آل برای گردشگران و مهاجران تبدیل شده است. به عنوان مثال بوداپست، پایتخت این کشور به خاطر برخورداری از جاذبه ‌های بی نظیر و متنوع به پاریس شرق شهرت یافته است. علاوه بر این تور مجارستان یکی از ارزان ترین تورهای اروپایی محسوب می شود و گردشگران زیادی سالیانه از طریق آن به اروپا سفر کرده و از نزدیک دیدنی های این کشور جذاب را مشاهده می نمایند. البته این کشور عضو پیمان شینگن نیز می باشد و متقاضیان سفر به این کشور می توانند از دیگر کشورهای ناحیه شینگن نیز بازدید نمایند. در این مقاله به ویزای شینگن مجارستان و نحوه اخذ آن می پردازیم.

ویزای مجارستان

برای دریافت فرم ویزای مجارستان به صفحه زیر مراجعه کنید.

انواع ویزاهای مجارستان و مدت زمان اعتبار آنها

با توجه به این که اهداف متقاضیان برای سفر به کشور مجارستان متفاوت است. سفارت این کشور ویزاهای مختلفی را برای سفر به این کشور در نظر گرفته است که در ادامه به شرح مختصری از آنها می پردازیم.

ویزای توریستی مجارستان

با استفاده از ویزای توریستی مجارستان می توانید به بازدید و گشت و گذار در این کشور بپردازید، با وجود این که این ویزا معمولا با هدف تفریح و گردش صادر می گردد، اما برای اهداف کوتاه مدت دیگری نظیر بازدید از اقوام، کسب و کار و فعالیت های ورزشی و فرهنگی نیز قابل استفاده است. یکی از مدارک مهم برای دریافت این ویزا،  ارائه مدرکی مبنی بر بازگشت به کشور مبدا پیش از پایان اعتبار ویزا است.

ویزای شینگن مجارستان

ویزای تحصیلی مجارستان

به خاطر وضعیت مناسب تحصیل در کشور مجارستان و هزینه پایین زندگی در این کشور، دانشجویان زیادی در سراسر کشور به دنبال اخذ ویزای تحصیلی این کشور هستند. گفتنی است دانشگاه های مجارستان از سطح آموزشی بالایی برخوردارند و رشته های تحصیلی متفاوتی در آنها تدریس می شود. برخی از شرایط لازم برای اخذ این ویزا عبارتند از: نمره آیلتس ۵٫۵ برای تحصیل در مقطع کارشناسی، نمره آیلتس ۶ برای مقطع کارشناسی ارشد، گرفتن نمره قبولی در کالج این کشور و موارد دیگر. بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه های مجارستان نیز می توانید برای استخدام در این کشور اقدام نمایید و در نهایت اقامت این کشور را به دست آورید.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

021-26206357021-26206479

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

ویزای کاری مجارستان

با اخذ ویزای کاری مجارستان در صورتی که سرپرست خانوار باشید می توانید خانواده خود را نیز به این کشور برده و با هم در مجارستان اقامت داشته باشید. ویزای کاری مجارستان همانند ویزاهای کاری دیگر کشورهای اروپایی، نیازمند دعوت نامه از جانب کارفرمایی در مجارستان است. البته اگر در این کشور و یا دیگر کشورهای اروپایی تحصیل کرده باشید ویزای کاری مجارستان را راحت تر دریافت خواهید کرد، زیرا بیشتر کارفرماها و دولت مجارستان تمایل دارند ویزای کار را به اتباع و دانشجویان کشور خود بدهند.

ویزای پزشکی مجارستان

ویزای پزشکی مجوز اقامتی کوتاه مدت به جهت سپری کردن دوره درمان در این کشور است. البته برای دریافت این ویزای فوری باید گواهی و مدارک لازم را در رابطه با درمان در بیمارستان و یا مرکز درمانی واقع در مجارستان  ارائه نمایید. اثبات توانایی مالی برای پرداخت هزینه های درمان نیز لازم خواهد بود.

ویزای شینگن مجارستان
ویزای شینگن مجارستان

ویزای ازدواج مجارستان

با ویزای ازدواج مجارستان می توان به این کشور مهاجرت کرد. به منظور اخذ این ویزای تضمینی می بایست با فردی از تبعه این کشور ازدواج کنید. در این صورت می توانید تابعیت مجارستان را دریافت نمایید. برای اخذ ویزای ازدواج مجارستان باید مدارک مشخصی را به سفارت ارائه نمایید تا واقعی بودن ازدواج شما ثابت گردد.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

ویزای تجاری مجارستان

شما با سرمایه گذاری در این کشور می توانید برای اخذ ویزای تجاری این کشور اقدام نمایید. با این ویزا، پس از مدتی اقامت و انجام فعالیت کاری موثر می توانید اقامت دائم مجارستان را نیز به دست آورید. یکی از شرایط لازم برای اخذ این ویزا خریداری اوراق قرضه بانکی مجارستان به مبلغ ۳۰۰ هزار یورو است که البته بعد از گذشت ۵ سال این مبلغ به فرد عودت داده می شود. با داشتن این ویزای تضمینی مجارستان می توانید به کشورهای اروپایی دیگر نیز رفت و آمد داشته باشید.

ویزای شینگن مجارستان
ویزای شینگن مجارستان

انواع ویزای مجارستان از لحاظ تعداد ورود و خروج

ویزای مجارستان به دو صورت سینگل (یک بار ورود) و یا ویزای مالتیپل (چند بار ورود) صادر می گردد. با ویزای سینگل تنها یک بار حق ورود به حوزه شینگن را خواهید داشت و اگر وارد مجارستان شوید و قبل از اتمام دوره اقامت از آن خارج شوید دیگر حق ورود به مجارستان را نخواهید داشت. اما با ویزای مالتیپل می توانید چند بار به این حوزه رفت و آمد داشته باشید. بنابراین حتما قبل از اخذ ویزا مشخص نمایید که به کدام نوع از آنها احتیاج خواهید داشت.