اسکاتلند دومین کشور بزرگ بریتانیا محسوب می شود. جغرافیای اسکاتلند بی نظیر است و طبیعت زیبای آن در کل دنیا شناخته شده است. تاریخ اسکاتلند قدمت زیادی دارد و جاذبه های تاریخی و طبیعی این کشور تعداد زیادی گردشگر جذب می کند. که رونق خوبی به اقتصاد اسکاتلند داده است. فرهنگ اسکاتلند به قدمت تاریخ آن است و بیشتر مردم به آداب و رسوم گذشتگان خود پابند هستند. در انتها هم تاریخ اسکاتلند به صورت مختصر بررسی می کنیم.
اسکاتلند
اگر شما قصد سفر به اسکاتلند دارید و میخواهید ویزای اسکاتلند را دریافت کنید کافی است به سایت ما wisa.ir مراجعه نمایید و فرم ویزای اسکاتلند را تکمیل کنید تا در اسرع وقت همکاران ما به اوامر شما رسیدگی کنند.
اسکاتلند در شمال غربی اروپا واقع شده است و بعد از انگلیس دومین کشور بزرگ بریتانیاست. این کشور دارای وسعتی برابر ۴۴۱کیلومتر مربع است یکی از زیباترین جاذبه های این کشور جزیره ی اسکای است که به شرح آن می پردازیم. در کل دارای ۷۹۰ جزیره می باشد که هرکدام زیبایی خاص خود را دارند.
این کشور از شمال به دریای نروژ و از شرق با دریای شمال، از جنوب غربی با دریای ایرلند و از غرب به اقیانوس اطلس منتهی می شود. و از جنوب با کشور انگلیس مرز مشترک خاکی دارد. کانال شمال غرب، جنوب غربی اسکاتلند را از ایرلند شمالی جدا می سازد
جغرافیای اسکاتلند
خط ساحلی تقریباً طولانی دارد که در حدود ۳۲۱۸ کیلومتر می باشد. کشور اسکاتلند یکی از مقصد ها برای گردشگرانی است علاقه زیادی به طبیعتگردی دارند. این کشور یکی از زیبا ترین طبیعت های جذاب و دیدنی در جهان را دارد.
اسکاتلند از نظر زمین شناسی، از آثار دوران اول زمین شناسی می باشد و خود دارای سه بخش، زمین های بلند، زمین های پست و برآمدگی های جنوبی تشکیل شده است.
سرزمین های پست در مرکز واقع شده اند. این مناطق دارای بهترین مزارع در اسکاتلند است. این مزارع بسیار وسیع و حاصلخیز اند همچنین دارای تپه کم ارتفاع با وصله هایی از درختان می باشد. حدود سه چهارم از مردم اسکاتلند در زمین های پست زندگی می کنند
جغرافیای اسکاتلند (کوه های زیبا)
در مناظق جنوبی کشور زمین های بایر هموار تشکیل شده که توسط صخره های سنگی در هم شکسته است. بیشتر این تپه ها قابل کشت نیست ولی دارای چراگاه غنی بسیاری است. امپروی و دامداری در این منطقه رونق خوبی دارد. بسیاری از گاو و گوسفندها و احشام در مناطق مرتفع جنوبی پرورش داده می شوند.
کوه ها عمده بریتانیا در این سرزمین واقع شده اند که سرسبز و پوشیده از چمنزار هستند. این مناطق ناهموار در حدود ۷۵ درصد از شمال اسکاتلند را تحت قلمرو خود درآورده است. کوهستان های شمال غربی و رشته کوه گراپین، دو رشته کوه مهم و اصلی در این منطقه می باشد. این رشته کوه ها از شمال شرق تا جنوب غرب گسترده شده اند. دره گلن مورعمیق ترین دره در این منظقه است که به گلن بزرگ شهرت یافته است. که بین دو رشته کوه واقع شده و آن ها را از یکدیگر جدا می سازد.
در اسکاتلند تپه های مدوری به نام نام پنینز وجود دارد که از جنوب اسکاتلند شروع می گردند و تا شمال آن ادامه می یابند.
در زمانی که انگلستان تحت سلطه امپراتوری رم قرار داشت، استعمارگران رومی در این کشور سدی به نام هاردیان ساختند که کار اصلی آن جلوگیری از حمله قبایل به نام پیکتز و اسکات بوده است. این سد هنوز هم پابرجاست.
جغرافیای اسکاتلند (طبیعت بکر)
اسکاتلند دارای مراتع بسیار است که محل چراگاه های گوسفدان می باشد. در دره های سبز این کشور، دریاچه ها زیر نور آفتاب می درخشند. که اسکاتلندی ها این دریاچه ها را لاچز می نامند. و معروف ترین آن لاچنس است. به اعتقاد برخی از اسکاتلندی ها در لاچنس یک هیولا زندگی می کند. در شمالی ترین بخش اسکاتلند جزایری به نام شتلند وجود دارد که اسب های کوتاه اسکاتلندی بطور گسترده ای در آن پراکنده بوده و مشغول چرا هستند.
جغرافیای اسکاتلند (مناظر دیدنی)
جزایر اسکاتلند
همان طور که گفتیم این کشور حدود ۸۰۰ جزیره کوچک، از جمله جزایر شمالی شتلند و اورکنی، جزایر هیبرید، آران و اسکای است. مجمع الجزایر شتلند در دریای نروژ و شمال کشور واقع شده است و مرکز آن لوریک می باشد. نزدیک ترین فاصله از مرکز این مجمع الجزایر تا بندر تورسو در شمال اسکاتلند ۲۲۷ کیلومتر است.
مجمع الجزایر اورکنی در شمال این کشور قرار دارند. و مرکز آن کرک وال است و نزدیک ترین فاصله از مرکز این مجمع الجزایر تا بندر تورسو ۵۰ گیلومتر است.
جزایر غربی که از تعدادی جزیره در شمال غربی و غرب اسکاتلند تشکیل شده اند. مرکز این جزایر استرونووی است که در جزیره لوئیس قرار دارد، جزیره لوئیس مابین دریای هیبرید داخلی و خارجی واقع شده است.
در اینجا یه توضیحی مختصری در مورد جزیره اسکای برای شما بیان می کنیم. این جزیره هم اکنون مقصد بسیاری از گردشگران است. و از زمانی که وایکینگ ها برای اولین بار وارد این جزیره شده اند به خاطر وجود ابر و مه به جزیره Sky-a معروف شد. این جزیره دومین جزیره بزرگ این کشور است. این جزیره صخره ها و چشم اندازهای طبیعی زیبایی دارد و دارای گونه های جانوری مختلفی است.
نمایی از جزیره اسکای
جمعیت: بر طبق آخرین آمار منتشر شده جمعیت آن بالغ بر ۵/۳۲۴ میلیون نفر است.
نژاد: اولین ساکنان آن پیکت ها بودند که شاخه ای از قوم سلت ها محسوب می شوند.
زبان: زبان رسمی اسکاتلندی ها زبان انگلیسی هست و تعداد کمی از مردم آن به زبان اسکاتلندی صحبت می کنند. که همچنین مهاجران به زبان های اردو، ماندرین و لهستانی صحبت می کنند.
دین: بیش از۲۵ درصد آنها به دین اعتقادی ندارند. مسیحیت در این کشور بیشترین پیرو را دربین ادیان دیگر به خود اختصاص داده است
استکاتلند با توجه آداب و رسوم گذشته از نظر فرهنگی غنی است. این فرهنگ در صنایع دستی، نحوه لباس پوشیدن، موسیقی و… بخوبی قابل لمس است. در حال حاضر اسکاتلندی ها به آداب و رسوم قدیمی خود پایبند بوده و به آن احترام می گذارند.
اسکاتلندی ها مردمانی سرحال و چابک، بسیار خون گرم و شوخ طبع هستند. کشاورزان این دیار بیشتر در شمال غرب اسکاتلند و بر روی تپه زارها و درجزایر آن گذران زندگی می کنند.
لباس محلی مردم اسکاتلند از دو پارچه تارتان (پارچه پیچازی اسکاتلندی) و کیلت درست می شود.دامنی که از پارچه تاتان تهیه می شود. به آن دامن کلیت می گویند که نوعی لباس محلی است که هم زنان و هم مردان در موقعیت ها و مراسمات مختلف به تن می کنند.
فرهنگ اسکاتلند
مردم این کشور به ورزش خیلی علاقه دارند. مهد رشته ورزشی گلف را اسکاتلند می دانند. ولی بیشتر مردم آن علاقه وافری به فوتبال دارند.
غذاها و خوراکی ها اسکاتلند
شیرینی های اسکاتلندی بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند. یک نوع بیسکوئیت در اسکاتلند با کره زیاد درست می شود. که برای جشن ها وفستیوال ها درست می کنند. شیرینی شکلاتی محبوب این کشور در اکثر مکان های تفریحی و منوی اکثر کافه ها یافت می شود. این شیرینی به این صورت که خمیر آن به دور شکلات پیچیده می شود وآن را منجمد می کنند و سپس آن را سرخ می نمایند.
کیک داندی در بین خانواده های اسکاتلندی طرفدراران زیادی دارد. این کیک میوه ای ازمحتویات کشمش و بادام درست می شود.
فرهنگ اسکاتلند (کیک داندی)
مواد غذایی همچون جو و محصولات لبنی پر مصرف ترین مواد اولیه غذاهای اسکاتلندی هستند. بیشتر مردم دوست دارند در وعده صبحانه خود حلیم بخورند. قابل ذکر است که نوشیدنی محبوب آنها چای می باشد. پنیر تولید شده در این کشور و هم چنین صدف و خرچنگ خوراکی آن شهرت جهانی دارد.
هنر و موسیقی
موسیقی محلی اسکاتلندی ها در جهان شناخته شده است. ساز نی انبان مخصوص موسیقی محلی آنها می باشد. که در جشن ها و مراسمات مختلف نواخته می شود و مردم همزمان با آن رقص محلی را اجرا می کنند. رقص محلی اسکاتلندی ها ریشه در آداب و رسوم اقوام قدیمی و گذشته آنان دارد.
رقص شمشیر و رقص هایلند فلینگ جزو قدیمی ترین رقص های مناطق کوهستانی این کشور می باشد. این نوع رقص ها بیشتر در فستیوال های موسیقی به اجرا در می آید. فستیوال های هنری اسکاتلند از سال ۱۹۴۷ تا زمان حال، همه ساله برگزار می شود. و هر سال پرشورتر از سال قبل است.
فرهنگ اسکاتلند (موسیقی)
اسکاتلند کشوری مدرن است و از نظر کار و شرایط زندگی مناسب می باشد این کشور یکی از بالاترین درآمد سالانه تولید ناخالص داخلی را نسبت به دیگر کشورهای بریتانیا دارد. ۹۶ درصد ذخایر نفت و گاز اتحادیه بریتانیا در این کشور در دریای شمال وجود دارد و همه ساله منبع درآمد خوبی برای آنها دارد.
در سال های اخیر دولت اسکاتلند تمرکز خود را بر روی انرژی های نو و تجدید پذیر بیشتر کرده است و در همین راستا قصد دارد ۷ میلیون دلار در بخش توربین های بادی در سواحل خود سرمایه گذاری کند. که اکنون در بندر هانترسون قرار است حدود ۹ توربین بادی بزرگ به صورت آزمایشی نصب شود.
پول رایج این کشور پوند انگلیس است. ولی بانک های این کشور اسکناس مخصوص خودشان را دارند. که این اسکناس ها در اکثر بریتانیا پذیرفته است. ولی در برخی موارد از پذیرفتن این اسکناس خودداری می کنند. ولی پوند کشور انگلیس بالاترین اعتبار را دارد و در همه کشورها پذیرفته است.
اقتصاد اسکاتلند (سکوی نفتی در دریای شمال)
حمل نقل هوایی این کشور وضعیت مطلبوبی دارد. این کشور دارای دو فرودگاه بین المللی در شهر ادینبورگ و شهر گلاسکو می باشد. فرودگاه انبورگ از لحاظ حجم جابجایی مسافرین و راه های پروازی مختلف به دیگر کشور های جهان در ارتبه اول است. ولی فرودگاه شهر گلاسکو هم دست کمی از آن ندارد. این فرودگاه با کلیه نقاط اروپا و جهان در ارتباط است.
واردات و صادرات این کشور از بیشتر از طریق بنادر و راه های آبی آن صورت می گیرد که مهم تریت آنها بندر گریناک و بندر گلاسکو هست. یکی از جالب ترین کانال های آبی بریتانیا، کنال کالدونین در اسکاتلند است این کانال در قرن ۱۹ توسط مهندسی به نام تل فورد ساخته شد.کانال کالدونین خلیج سنس را به خلیج لین و مدخل موری متصل کرده و باعث می شود قایق های کوچک بدون اینکه احتیاج باشد کل اسکاتلند را دور بزنند، از شمال غربی به جنوب شرقی اسکاتلند بروند.
همه ساله دانشجویان زیادی برای تحصیل از سراسر دنیا برای تحصیل وارد این کشور می شوند. این دانشجویان اجازه دارند در حین تحصیل کار هم بکنند. البته اگر دانشجوی یکی از کشورهای منطقه اقتصادی اروپا(EEA) باشید اما برخی از دانشجویان که عضو کشور های EEA نیستند هم حق کار دارند. و دیگر دانشجویان هم به صورت محدود در هفته می توانند کار کنند.
اقتصاد اسکاتلند (منطقه توریستی قلعه ادینبورگ)
یکی از منابع درآمد اسکاتلند گردشگری می باشد. این کشور به طبیعت بی نظیر و بکر و دست نخورده مشهور شده است. طبیعت آن مناسب برای ماجراجویان طبیعت گرد است. در کنار جاذبه های طبیعی جاذبه های تاریخی این کشور فراوان است.
از جاذبه های تاریخی این کشور می توان به کلیسای سنت اندرو که از لحاظ معماری بی نظیر است اشاره داشت. در شهر گلاسکو میدانی به نام برج قرار دارد که ۱۲ مجسمه از افراد خاص کشور در آن وجود دارد که تاریخ آن را یاداوری می کند.
در شهر ادینبورگ جاذبه های تاریخی فرهنگی و هنری بسیاری وجود دارد. دوستداران تاریخ در این شهر حتماً به قلعه ادینبورگ و قصر روود هاوس سری خواهند زد.
این کشور در شمال غرب اروپا و در شمال بریتانیا قرار دارد و دومین کشور بزرگ این سرزمین می باشد ادینبورگ که پایتخت آن از شهری تاریخی و با قدمت شناخته می شود در تاریخ اسکاتلند آمده است که سابقه سکونت در این کشور به ۱۰ هزار سال قبل برمیگردد رومیان از اولین اقوامی بودند که در فضای کم وارد این سرزمین یعنی بریتانیا و از جمله اسکاتلند شدند.
ولی در آغاز قرن سوم مجبور به ترک این سرزمین شدند کالندونیای ها اقوامی بودند که حاکم این سرزمین شدند در قرن ۱۷ میلادی ادبیات در این سرزمین رونق خوبی داشت که چهرههای شاخصی در ادبیات در این زمان زندگی میکردند که در باعث زبان اسکاتلندی رارا بنا گذاری کنند.
تاریخ اسکاتلند
در اواخر قرن ۹ که نورس ها بر این کشور حاکم شدند با حمله های پی در پی وایکینگها مواجه شدند که باعث شد آنها ضعیف شده و دچار شکست های متوالی شوند. و این زمینه ای شد اسکاتلند پادشاهی خود را در قرن ۹ بنا گذاری کند اولین پادشاه اسکاتلند نت برگ آلمان بود نوادگان وی به آلپین ها معروف بودند با یکدیگر مجادله و درگیری بر سر پادشاهی داشتند.
آخرین پادشاه آنها مالکوم دوم بود که فرزندی نداشت و درنتیجه پادشاهی به داکن اولرسید آخرین پادشاه داکن الکساندر سوم بود. که در زمان پادشاهی او کشور در صلح و امنیت و رونق اقتصادی قرار داشت اما در یک حادثه ساده این پادشاه جان خود را از دست داد و پادشاهی به ملکه مارگارت رسید این ملکه بیشتر از چهار سال سن نداشت که مقرر شد پدربزرگش تا رسیدن به سن قانونی او حکومت و اداره امور مملکت را در دست داشته باشد
تاریخ اسکاتلند (دژ قدیمی شهر استرلینگ)
ملکه مارگارت طی یک سفر جان خود را از دست داد واین دوران آغاز کشمکش های زیادی بین خانوادهها و اقوام مدعی در کشور برای تصرف پادشاهی در گرفت در این زمان چندین نفر به پادشاهی درآمدند ولی اوضاع کشور بهبود نیافت و به همین دلیل بزرگان اسکاتلند از پادشاه انگلستان درخواست کمک کردند تا مشکلشان حل شود زمینه ای شد که در سال ۱۷۷۰ پادشاهی انگلستان با اسکاتلند ادغام شود و پادشاهی بزرگ بریتانیایی کبیر متولد شدند
از این دوران به بعد با توجه به طغیان هایی که برای استقلال طلبی صورت اتفاقات خاصی نیفتاد ولی در کل باعث رونق اقتصادی کشور و بهبود اوضاع فرهنگی و اجتماعی آنها شد و این اوضاع تا اواخر قرن نوزدهم ادامه داشت ولی در قرن بیستم با توجه به جنگ جهانی اول و جنگ جهانی دوم باعث رکود اقتصاد و بیکاری شد و مردم این کشور از نظر بهداشتی و مسکن در شرایط بدی قرار داشتند.
آژانس مسافرتی شمیران گشت
تلفن تماس: ۲۶۲۰۶۳۵۷ ۲۶۲۰۶۴۷۹
آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت
این مطلب چقدر مفید بود؟
برای امتیاز دادن به آن روی ستاره ها کلیک کنید!
میانگین امتیاز 3.9 / 5. تعداد آرا: 18
تاکنون رأی داده نشده ! اولین کسی باشید که این مطلب را ارزیابی می کنید