اقامت با اثبات تمکن مالی

در صفحه اقامت با اثبات تمکن مالی سعی بر این شده بتوان اطلاعات کامل و جامعی به شما عزیزان داده بشود.

شاید شما هم مانند بسیاری از مردم به دنبال گرفتن اخد اقامت اروپا هستید همانطور که میدانید در دنیا انواع اقامت وجود دارد یعنی قوانین اقامتی در کشورهای دنیا خیلی متنوع و بسیار زیاد است.

این اقامت که به زبان انگلیسی financial independent person و یا به اختصار اقامت fip گفته میشود به اشخاصی تعلق میگیرد که از تمکن مالی برخوردار باشند. شخصی که ثابت کند درآمد ماهانه قابل قبولی برای خود و خانواده را دارد شامل می شود.  این اقامت به کل اعضای خانواده تعلق میگیرد.

اقامت با اثبات تمکن مالی

اقامت با اثبات تمکن مالی چیست؟

مهاجرت به اروپا از روش تمکن مالی

این نوع مجوز اقامت اروپا به اشخاصی تعلق میگیرد که از تمکن مالی بالایی در کشور خود برخوردار باشند.
شخصی که بتواند ثابت کند برای خود و خانواده اش (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) ماهیانه حدود ۳۰۰۰ الی ۴۰۰۰ یورو درآمد ثابت دارد، واجد شرایط دریافت اقامت اروپا از طریق تمکن مالی خواهد بود.
این درآمد می تواند از چهار محل ثابت شود:
۱٫سود سپرده بانکی ۲٫اجاره نامه ملک ۳٫حقوق بازنشستگی ۴٫سود سهام شرکت بورسی

 

مزایای مهاجرت به اروپا از روش تمکن مالی

• ساده ترین روش اخذ اقامت اروپا
• عدم نیاز به مدرک زبان در بیشتر کشور ها
• معاف از پرداخت مالیات سالانه با داشتن اقامت تمکن مالی اروپا
• امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشورهای حوزه شینگن
• سهولت در تمدید مجوز اقامت اروپا
• عدم نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در اتحادیه اروپا
• امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر برای مهاجرین
• سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان با داشتن اقامت اروپا

با wisa.ir با خیالی آسوده به اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا فکر کنید.

اقامت تمکن مالی فرانسه

از طریق تمکن مالی/  اجازه اقامت موقت

۱- اجازه موقت اقامت چیست؟

اگر به عنوان یک خارجی تبعه یکی از کشورهای غیر اتحادیه اروپا، مایل هستید بیش از ۳ ماه در فرانسه بدون شغل و فعالیت اقتصادی به سر ببرید، شما میتوانید اجازه اقامت دائم دریافت کنید. این اجازه به شرط داشتن شرایط مالی صادر میشود، زمانی که شما موافقت میکنید که در فرانسه کار و فعالیت درآمدزا نداشته باشید.

اعتبار این اجازه اقامت برای یکسال است و قابل تمدید میباشد که میتواند پس از ۵ سال به اقامت دائم و پس از اخذ اقامت دائم به اخذ ملیت ختم شود.

۲- مزایای اجازه اقامت فرانسه

اجازه سفر بدون ویزا به همه کشورهای عضو قرارداد شینگن

ساده و سریع شدن دریافت ویزا برای کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزلاند

سازمان جهانی بهداشت سامانه بهداشتی فرانسه را به عنوان بهترین سامانه در جهان میشناسد.

فرانسه یکی از شناخته ترین فرهنگها، هنرها، مدها، غذاها را دارا میباشد.

فرانسه کشور ۴ فصل میباشد، و برای کسانی که از هوای گرم لذت میبرند، جنوب کشور بیش از ۳۰۰ روز در سال هوای آفتابی در اختیار میگذارد.

وجود سواحل زیبای جنوب فرانسه و همچنین امکانات و پیست های اسکی و ورزشهای زمستانی فرانسه.

لذت بردن از موسیقی خوب فرانسوی، باشگاههای تفریحی، نمایشنامه ها، مسابقات اتوموبیلرانی، مسابقات دوچرخه سواری دور فرانسه و فرهنگ کافه ها.

موقعیت جغرافیایی فرانسه امکان مسافرت به نقاط دیگر اروپا را با هزینه ای پایین، برای شما فراهم می آورد.

نوع زندگی فرانسوی: کار برای زندگی و نه زندگی برای کار. در فرانسه از نظر قانونی هر کسی ۳۵ ساعت کار میکند و حقوق ۴۰ ساعت را دریافت میکند.

فرانسه از کشورهای جهان اول و پیشرفته است. راههای پیشرفته، حمل ونقل عمومی پیشرفته و سرعت اینترنت بالا

فرانسه سامانه آموزش و پرورش کم هزینه ای داشته و شما میتوانید با هزینه ای بسیار کم، حقوقدان، پزشک یا شیمیدان شوید. حتی خارجیها میتوانند از این سامانه بهره مند شوند.

۳- چگونه میتوانید این این اجازه را درخواست کنید؟

تعهد به کار نکردن در فرانسه داشته باشید.

امکانات مالی کافی برای زندگی در تمام دوره اقامت خود داشته باشید. شما باید سرمایه کافی داشته باشید، €۴۰۰۰۰ در سال برای متقاضی اصلی، €۲۵۰۰۰ برای همسر و €۱۰۰۰۰ برای هر فرزند.

درآمد باید از سرمایه های خود شما بدست آید با همراه گواهی بانکی (ارکشور مبدأ)، حقوق، سود سهام، حقوق بازنشستگی و اجاره املاک. این نکته اهمیت دارد که این سرمایه باید از ۴ ماه قبل از تاریخ درخواست ویزا موجود بوده باشد.

شما باید یک آدرس محلی در فرانسه داشته باشید، اجاره نامه بین معتبر بین ۱۲ تا ۳۶ ماه (۱ تا ۳ سال) یا قرارداد خرید ملک در فرانسه.

۴- گردهمایی اعضای خانواده

همسر و فرزندان شما میتوانند در درخواست اجازه اقامت شما گنجانده شوند و همان نوع اجازه اقامت را دریافت خواهند کرد.

*********************************************************************

اقامت تمکن مالی اسپانیا

اجازه اقامت غیرانتفاعی (Non Lucrative residence permit)

این ویزا جهت اقامت متقاضی در اسپانیا بدون اشتغال می باشد

از جمله مزایای این نوع ویزا آن است که دارندگان نیازی به سرمایه گذاری وجه نقد در اسپانیا ندارند، فقط باید اثبات کنند که از منابع مالی کافی جهت زندگی در اسپانیا بدون نیاز به کار برخوردارند.

از جمله معایب این نوع ویزا آن است که دارندگان باید ۱۸۳ روز در سال در اسپانیا اقامت داشته باشند تا تمدید اجازه اقامت صورت پذیرد.

اجازه اقامت غیرانتفاعی برای سفرهای کاری تجار یا مسافرتهای تفریحی در کشورهای حوزه ویزای شنگن صادر می شود. مزایای استفاده از اجازه اقامت غیر سود آور اسپانیایی فراوان هستند. به عنوان یک فرد که اجازه اقامت در اتحادیه اروپا را دارید، شما این حق را دارید که از تمام امتیازات زندگی در اینجا لذت ببرید.

این امتیازات شامل موارد زیر هستند:

آزادی برای مسافرت آسان و بدون هیچ گونه محدودیت در اکثر کشورهای اروپایی

امکان نقل مکان به اسپانیا در هر زمان. اگر هدف از درخواست شما، این است که قادر به سفر آزادانه در سراسر کشورهای اروپایی باشید، باید بدانید که شما قادر خواهید بود در هر زمان به اسپانیا نقل مکان کنید. این برای جستجوی مکانی امن در آخرین دقایق در شرایط خاص و یا جابجایی اضطراری و یا سفر برای شما بسیار مفید خواهد بود که بدون هیچگونه دشواری و از دست دادن زمان از این ویزای مسافرتی استفاده کنید.

بهره مندی از تمامی مزایای موجود برای یک فرد ساکن اروپا.

شرایط:

سرمایه اولیه: قانون مهاجرت مبلغ خاصی را در این زمینه مشخص نکرده است، اما تجربه ما نشان می دهد که حداقل دارایی ها و املاک شما که اسناد آن را ارائه می دهید باید مبلغی در حدود ۷۵٫۰۰۰ دلار باشد. (املاک، سهام، حساب های بانکی، و …)

درآمد: در قانون فعلی تعیین شده است که حداقل درآمد برای اخذ این نوع اجازه اقامت ۴۰۰  درصد  از IPREM (شاخص عمومی درآمد برای اثرات متعدد) است که برای سال ۲۰۱۷ مبلغی در حدود ۲,۱۳۰ یورو در هر ماه است. این مبلغ به میزان ۵۳۳ یورو (۱۰۰  درصد IPREM) در ماه برای هر فرد زیر مجموعه متقاضی اصلی افزایش می یابد.

حتی اگر این آن چیزی است که به طور رسمی در قانون تصویب شده، ما توصیه می کنیم که مدارک نشان دهنده حداکثر درآمد ماهانه و سالانه خود را ارائه دهید.

املاک: مقامات اداره مهاجرت اسپانیا از متقاضی اقامت می خواهند که مدارک نشان دهنده خرید مسکن در اسپانیا را ارائه دهد. نکته حائز اهمیت این است که این ملک باید در استانی واقع شده باشد که متقاضی مدارکش را ارائه کرده است و این ملک باید به طور متوسط از کیفیت سایر ملک های منطقه برخوردار باشد.

گزینه دیگری که متقاضی می تواند از آن استفاده نماید این است که ملکی را در اسپانیا اجاره کند.

خرید ملک: کلید موفقیت در اخذ اجازه اقامت اسپانیا سرمایه گذاری است. به عنوان مثال، خرید ملک. اگر چه این یک الزام نیست، اما پیشنها می شود که متقاضی ملکی را در اسپانیا خریداری کند. ارائه قرارداد خرید شخصی ملک یا اسنادی که نشان دهد این ملک دارای وام و بدهی نیست الزامی است.

اجاره ملک: گزینه دیگر این است که متقاضی ملکی را در اسپانیا اجاره کند. قرارداد اجاره نامه باید امضا گردد. (برای این گزینه نیز تسهیلاتی وجو دارد که البته کمتر از تسهیلات خرید ملک است).

برنامه ریزی تحصیلی: در صورتی که شما دارای فرزند در سن مدرسه هستید، یک برنامه تحصیلی (ثبت نام در یک مدرسه برای سال بعد) نیاز دارید. در اسپانیا، تحصیلات اجباری از سن ۶ تا ۱۶ سال است.

*****************************************

اقامت تمکن مالی اتریش

افرادی که در ایران از تمکن مالی خوبی برخوردارند، با احراز شرایط زیر می توانند، از طریق تمکن مالی به اتریش مهاجرت کنند.

در صورتی که سرپرست خانواده اثبات کند ماهیانه ۱۸۰۰ یورو برای خود، ۹۰۰ یورو برای همسر و ۳۰۰ یورو برای هر یک از فرزندان زیر ۱۸ سال خود درآمد ثابت دارد، واجد شرایط دریافت اقامت اتریش از روش تمکن مالی خواهد بود.

این درآمد می تواند از چهار محل ذیل نشان داده شود:

سود سپرده بانکی – اجاره نامه ملک – حقوق بازنشستگی – سود سهام شرکت ها با صورت دارایی

لازم به ذکر است مبلغ درآمد ماهیانه احراز شده توسط متقاضی برای یک سال، باید در حساب بانکی ایشان در ایران موجود باشد.

به طور مثال برای اقامت دو نفر (متقاضی و همسر) باید مبلغ زیر یا معادل ریالی آن در حساب سرپرست خانواده در ایران موجود باشد:

€۳۲۴۰۰=۱۲**۲۷۰۰

متقاضی می تواند پس از گذشت ۵ سال از زمان دریافت این اقامت، درخواست اقامت دائم و پس از آن طبق قوانین مهاجرتی، پاسپورت دوم دریافت کند.

 مزایای مهاجرت به  اتریش از روش تمکن مالی

  •  ساده ترین روش  مهاجرت به اروپا
  •  معاف از پرداخت مالیات سالانه
  •  عدم محدودیت سنی
  •  امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشورهای حوزه شینگن
  •  سهولت در تمدید مجوز اقامت اروپا
  •  عدم نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در اروپا
  •  امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر در عرصه بین المللی

 

آژانس مسافرتی شمیران گشت

تلفن تماس: ۲۶۲۰۶۳۵۷  ۲۶۲۰۶۴۷۹

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

به این مطلب امتیاز بدهید
  • قابل فهم بودن مطلب
  • دوباره به این سایت برمیگردم
  • پشتیبانی خوب و سریع
4.67
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)