اقامت با خرید ملک

اقامت با خرید ملک

در حال حاضر اگر شما ملکی به قیمت 250 هزار یورو در کشور یونان خرید کنید می توانید برای شوهرو همسر و بچه های زیر 21 سال پدر و مادر شوهر و پدر مادر همسر ظرف مدت کمتر از 6 ماه اقامت دائم یونان را اخذ کنید .

درصورت هرگونه سوال و یا درخواست میتوانید از طریق فرم زیر با ما در ارتباط باشید.