یکی از روش های سرمایه گذاری در کشور اسپانیا، ثبت شرکت در اسپانیا و کارآفرینی می باشد. متقاضی ثبت شرکت، پس از انجام مراحل ثبت شرکت و ارائه طرح تجاری (Business plan) و به ثبت رساندن آن و در نهایت اجرایی کردن این طرح تجاری، قادر به دریافت ویزای سرمایه گذاری (investor) و اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت در آن کشور خواهد بود. شایان ذکر است که شرکت های ثبت شده در اسپانیا معمولا از نوع مسئولیت محدود هستند.
متقاضی اخذ اقامت کشور اسپانیا از طریق ثبت شرکت می تواند با رعایت نکات یاد شده، اقدام به ثبت شرکت با مسئولیت محدود کند. در صورت تایید دولت اسپانیا، به متقاضی امکان آغاز فعالیت اقتصادی (Self Employed Business) داده خواهد شد و از این طریق، امکان دریافت ویزای سرمایه گذاری investor و کارت اقامت موقت هم برای متقاضی و هم برای خانواده او به طور همزمان فراهم می گردد.
حداقل سرمایه اولیه لازم برای ثبت شرکت در اسپانیا 60 هزار یورو و هزینه های جانبی و اداری ثبت شرکت حدود2000 تا 4000 یورو می باشد. از انگیزه های ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار در کشور اسپانیا، می توان به کاهش مالیات در شرایط خاص اشاره کرد. به عنوان مثال، شرکت های تازه تاسیس برای 2 سال اول فعالیت خود، فقط 15 درصد مالیات پرداخت می کنند و بعد از اتمام این 2 سال، مالیات با نرخ 25 درصد اعمال می گردد.
تمام مدارک و اسناد فوق باید به زبان اسپانیایی ترجمه شده باشد و به همراه اصل مدارک به سفارت اسپانیا تحویل گردد.
اولین مرحله برای اخذ اقامت کشور اسپانیا از طریق ثبت شرکت در آن کشور، ارائه درخواست ثبت شرکت و سپس دریافت شرایط آن از سفارت اسپانیا در تهران می باشد. بعد از این مرحله، متقاضی اقدام به ثبت شرکت و دریافت کداقتصادی (Fiscal Identity Number) NIE می کند، که به عنوان یکی از مدارک درخواستی سفارت، در مراحل بعدی از او درخواست می شود.
سپس متقاضی با درخواست وقت از سفارت، تمام مدارک مورد نیاز به همراه ترجمه آنها را آماده و در روز تعیین شده به سفارت تحویل می دهد و درخواست اقامت موقت خود را در سفارت اسپانیا ثبت می کند. سفارت پرونده متقاضی را به اداره مهاجرت اسپانیا ارسال می نماید تا مدارک در آنجا مورد بررسی قرار گیرند.
پس از تایید مدارک توسط اداره مهاجرت اسپانیا، سفارت این کشور در تهران اقدام به صدور ویزایی 30 روزه برای متقاضی و خانواده وی می کند. متقاضی و خانواده وی در این 30 روز فرصت دارند تا وارد خاک اسپانیا شده و با هماهنگی اداره مهاجرت، جهت انگشت نگاری ( احراز هویت ) و تشکیل پرونده اولیه و دریافت مجوز کار خود اقدامات لازم را انجام دهند. با پایان یافتن این مراحل، به متقاضی و همراهان کارت اقامت موقت اسپانیا اعطا می گردد. این پروسه حدود 10 تا 16 ماه زمان خواهد برد.
موضوع مهم و اساسی در کار آفرینی و ثبت شرکت طرح تجاری می باشد، که ارایه آن برای ثبت شرکت و ایجاد بیزینس الزامی است و باید قالب و چهارچوب آن توسط متقاضی ارایه شود. چنانچه فرد مهارت و تخصص خاصی داشته باشد می تواند طرح تجاری خود را در زمینه فعالیت خود تعریف نماید و یا طرح تجاری خود را در حوزه فعالیت جدیدی همراه با نوآوری به اداره کار و اتاق بازرگانی اسپانیا ارایه دهد.
حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت در اسپانیا به نوع شرکتی که قرار است شما ثبت کنید بستگی دارد. به عنوان مثال شما برای ثبت شرکت مسئولیت محدود در اسپانیا تنها به ۳۰۰۰ یورو سرمایه اولیه نیاز دارید. در حالی که حداقل سرمایه برای ثبت شرکت سهامی ۶۰۰۰۰ یورو است. در حالتی که شما قصد دارید یک دفتر شعبه در اسپانیا تاسیس کنید، سرمایه اولیهای نیاز ندارید و فقط باید در کشور مبدا دارای یک شرکت معتبر باشید و هیئت مدیره آن شرکت رسماً برای ثبت شعبه در اسپانیا تصمیم بگیرند.
هزینه ثبت شرکت در اسپانیا شامل هزینههای دفاتر اسناد رسمی، ثبت تجاری، وکیل، اخذ گواهی نام اختصاصی و غیره است و معمولاً بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ یورو متغیر است. توجه داشته باشید که این هزینهها به استثنای سرمایه اولیه شرکت است که باید به حساب شرکت در یک بانک اسپانیایی واریز شود. در ضمن در اینجا هزینه دریافت گواهی تمکن مالی، اجاره یا خرید دفتر در اسپانیا و هزینههای سفارت و سفر به اسپانیا به حساب نیامدهاند.
در این روش از اخذ اقامت کشور اسپانیا، ابتدا یک اقامت موقت با اعتبار یک ساله به متقاضی و خانواده او اعطا خواهد شد. بعد از اتمام یک سال، به متقاضی و همراهان اقامت موقت 2 ساله قابل تمدید داده می شود و با گذشت پنج سال، تمدید بعدی منجر به اخذ اقامت دایم پنچ ساله خواهد شد، که در صورت رعایت شرایط قانونی و مهاجرتی، نهایتا با گذشت سال های معین از ورود به کشور اسپانیا، متقاضی و خانواده وی می توانند برای دریافت پاسپورت و تابعیت کشور اسپانیا اقدام کنند.
این مطلب چقدر مفید بود؟
برای امتیاز دادن به آن روی ستاره ها کلیک کنید!
میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:
تاکنون رأی داده نشده ! اولین کسی باشید که این مطلب را ارزیابی می کنید