فرم ویزای استرالیا

در صفحه فرم ویزای استرالیا شما میتوانید اطلاعاتی درباره مدارک ویزای استرالیا ، وقت سفارت استرالیا ، آدرس سفارت استرالیا  ، آدرس سایت سفارت استرالیا را مطالعه نمایید.

در نظر داشته باشید تمام فرآیند اخذ ویزای استرالیا بصورت آنلاین است و متقاضی باید از طریق سایت اقدام به ارسال مدارک + واریز هزینه سفارت و گرفتن جواب بکند و نیازی به حضور متقاضی در سفارت نیست.

مدارک ویزای استرالیا

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا:

پرکردن فرم برای هر نفر مجزا الزامی می باشد.
فرم شماره 1419 یا فرم شماره 1418 یا فرم شماره 1415 را پر کنید.
پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد.
اگر بچه زیر18 سال همراه دارید که یکی از والدین یا هر دوی والدین همراه او نیستند فرم های 1229 پر شوند و اظهارنامه قانونی که بچه تحت تکلف شماست یا رضایت نامه دارد.
اگر بچه شما در استرالیا تحت تکلف کسی بود، شخص مورد نظر فرم 1257 را پرکند.
یک قطعه عکس 3.5*4.5 از هر نفر لازم می باشد. عکس موردنظر می بایست با پشت زمینه ی سفید و از شانه به بالا باشد. همچنین نام و نام خانوادگی خود را پشت عکس بنویسد.
شناسنامه و کارت ملی متقاضیان و همراهان لازم می باشد.
تصویر پاسپورت الزامی می باشد. اگر سفر های دیگری در پاسپورت شما درج شده است، تصویر آنها را هم در پرونده قرار دهید.
پرینت حسابها، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی.
گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی و مواردی از این قبیل که فعالیت فعلی شما را نشان می دهد.
اگر دعوت نامه ای از فامیل یا آشنای خود دارید، آن را ضمیمه کنید. اگر آنها خرج سفر شما را می دهند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.
سایر مواردی که نشان دهد قصد بازگشت به کشور خود را دارید شامل:

نامه از کارفرما که شما قصد بازگشت دارید.
نامه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه و…
سند اموال و دارایی هایی که شما در کشور دارید.
اگر توریستی به استرالیا سفر می کنید، برنامه ی سفر خود را دقیق عنوان کنید. (شاخه توریستی).
سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سندطلاق یا سند فوت همسر (شاخه توریستی فامیلی)
مدارکی که نشان دهد چرا برای بیزینس یا سمینار به استرالیا می روید. (شاخه توریستی بیزینسی).
نامه دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
جزئیات ثبت نام کنفرانس
نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفر شما را عنوان می کند.
برنامه ی دقیق سفرتان را عنوان کنید. شماره تلفن افرادی که برای ملاقات با آنها می روید بگذارید.
مهارت های شغلی و تحصیلی خود را بیان کنید.
از شغل فعلی خود و شرح وظایف خود بیان کنید.
مدارکی که نشان می دهد شرکتی که شما برای آن کار می کنید، یک شرکت بیزینسی است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه

آدرس سفارت استرالیا : خیابان خالد استانبولی ، خیابان 23 واحد 2

تلفن : 88714121  سایت سفارت استرالیا http://iran.embassy.gov.au/tran/visa.html

 

با wisa.ir با خیالی آسوده به مهاجرت به استرالیا فکر کنید

تماس تلگرامی با wisa.ir

اگر میخواهید درباره ویزای استرالیا بیشتر بدانید کلیک کنید.