کشور اسلوونی ثروتمندترین جمهوری در فدراسیون یوگسلاوی بود و بعدها به جمهوری اسلوونی تغییر نام داد، اسلوونی کشوری در نزدیکی کوه های آلپ است که در جنوب اروپای مرکزی واقع شده است. پایتخت کشور اسلوونی، شهر لیوبلیانا است. واحد پول کشور اسلوونی یورو میباشد. مردم اسلوونی به زبان اسلوونیایی سخن میگویند. همان طور که می دانید برای مهاجرت به اسلوونی به ویزای اسلوونی نیاز دارید و برای تهیه این نوع ویزا در ابتدا باید برای وقت سفارت اسلوونی اقدام نمایید.
شرایط اخذ ویزای اسلوونی
۱٫ تمکن مالی: تمکن مالی مورد نیاز ویزای اسلوونی، برای هر نفر حدودا بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان میباشد. تمکن مالی ویزای اسلوونی باید به یورو صادر شود و توسط مدیر شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.
۲. گردش حساب: منظور از گردش حساب برای ویزای اسلوونی، مبالغ ورودی و خروجی از حساب نیست و فقط تعداد تراکنشات ملاک است. هرچه تعداد تراکنشات حساب متقاضی ویزای اسلوونی بیشتر باشد، شانس بالاتری برای اخذ ویزای این کشور خواهد داشت.
۳. دعوتنامه: برای اخذ ویزای اسلوونی، حتما باید دعوتنامه ارائه کنید. دعوت نامه مورد نیاز ویزای اسلوونی باید از سوی اعضای خانواده، یک دوست و یا یک شرکت ارسال شود. توجه داشته باشید که در متن دعوتنامه حتما باید نسبت شما با فرد دعوت کننده ذکر شود.
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا اسلوونی :
- اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .
- فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
- کارت ملی و شناسنامه .
- ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
- در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
- نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
- گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
- پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
- گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
- گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
- بیمه مسافرتی .
- سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
- رزرو هتل و بلیط هواپیما .
رایج ترین دلایل رد شدن ویزای اسلوونی به شرح زیر میباشد:
- عدم اعتماد افسران ویزای اسلوونی به بازگشت متقاضیان
- عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در اسلوونی
- عدم توانایی در متقاعد کردن افسران ویزای اسلوونی از هدف سفر به این کشور
- ارائه مدارک دروغین و یا غیر واقعی
- ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر
انواع ویزای شینگن
ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :
ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید.
بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید.
البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.
داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست،
یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند.
مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.
آژانس مسافرتی شمیران گشت
آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت