فرم ویزای دانمارک

در صفحه فرم ویزای دانمارک شما میتوانید اطلاعاتی درباره مدارک ویزای دانمارک ، وقت سفارت دانمارک ، آدرس سفارت دانمارک و … کسب نمایید.

denmark-flag

گردآوری شده توسط wisa.ir

طبق اطلاعیه ای که در سایت سفارت دانمارک منتشر شده است افراد متقاضی با درخواست وقت باید با شرکت کارگزاری دانمارکی به نام ivs glabal که دفتری هم در تهران دارد تماس گرفته و از آن طریق اقدام نمایید. در ادامه میتوانید درباره ivs و طریقه گرفتن ویزای دانمارک بیشتر بدانید.

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک: (طبق آخرین اطلاعات دانمارک فقط ویزا دیدار خانواده و تجاری صادر میکند و ویزای توریستی برای ایرانیان صادر نمیشود)

اصل پاسپورت-حداقل یک سال اعتبار – کپی رنگی از صفحه اول لازم است صفحه اول مرقوم به امضاء متقاضی باشد 

اصل شناسنامه –کپی از تمام صفحات آن- ترجمه شده توسط دارالترجمه رسمی

اصل مدارک اثبات نسبت خانوادگی با معرف در دانمارک مانند شناسنامه های والدین-اصل سند ازدواج و  یا طلاق، البته در صورت دیدار با همسر ارائه اصل ترجمه رسمی سند ازدواج الزامی است

فرم تکمیل شده درخواست روادید درج کد ملی، کد پستی و رعایت دقیق محل امضاها منطبق با امضای پاسپورت

2 قطعه عکس رنگی کاملا جدید بدون لنز- بدون رتوش

فرم 4 برگی دعوت نامه جدید از معرف در دانمارک با قید نام و نام خانوادگی،شماره پرسنلی،آدرس،تلفن،پست الکترونیکی،طول مدت به روز و تاریخ تقریبی دیدار به صورت روز/ماه/سال ذکر شود وتوضیح درخصوص پوشش هزینه های اقامت متقاضی مکتوب شده باشد  لازم به ذکر است که در صورت آنلاین بودن دعوتنامه همراه داشتن کد به همراه فرم 4 برگی الزامی است 

کپی واضح و خوانا از از کارت اقامت، گدرنامه دانمارکی معرف که شماره پرسنلی( سی پی آر) ویا  ( شماره خارجی (یو دی ال) مشخص باشد اگر معرف تغییر نام داشته، کپی گواهی تغییر نام الزامی است

گردش حساب کوتاه مدت بانکی سه ماهه اخیر که حداکثر طی 15 روز گذشته گرفته شده باشد و حتماٌ روی برگه  A4 انگلیسی باشد، لازم به ذکر است موجودی آن میبایست برای هزینه های طول سفر کافی باشد.

برای شاغلین :گواهی اشتغال به کار با ذکر تاریخ استخدام،سمت،مدت مرخصی ،تعهد بازگشت به کار لازم به ذکر است که مدارک رو به رو در صورت وجود داشتن، مورد نیاز است: کارت پرسنلی، فیش حقوقی

برای محصلین :گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان تائیدیه تحصیلی) و کارت دانشجویی

برای بازنشسته ها : اصل و کپی کارت بازنشستگی یاآخرین حکم بازنشستگی-آخرین فیش حقوقی بازنشستگی

چک لیست تکمیل مدارک درخواست ویزای دیدار اعضای خانواده

متقاضیانی که قبلا به دانمارک سفر کرده اند و جواب منفی دریافت نموده اند، نامه سفارت را به همراه داشته باشند اصل پاسپورت قدیمی به همراه کپی ویزاهای شینگن دانمارک

اصل و کپی از بیمه نامه مسافرتی پزشکی به مدت روزهای اقامت، معتبر برای یک بار ورود یا چند بار ورود (مربوط به درخواست ویزای مالتیپل)به کل کشورهای شنگن، پوشش حداقل 30.000 یورو وبرگرداندن جسد در صورت فوت متقاضی، لازم به ذکر است که شرکت بیمه می بایست طرف قرارداد آن با شرکتی باشد که محل پرداخت غرامت را در یکی از کشورهای اروپایی قرارداده باشد نه در کشورهای اطراف خلیج فارس

پاکت پستی متوسط بانام و نشانی کامل متقاضی به عنوان گیرنده، کدپستی کامل، تمبر کافی

فرم سه برگی

جهت دانلود فرم ویزای دانمارک کلیک کنید.

جهت دانلود فرم دعوت نامه ویزای تجاری دانمارک کلیک کنید.

آدرس سفارت دانمارک:

شریعتی بالاتر از پل صدر، کوچه هدایت، کوچه دشتی، پلاک ۱۰   تلفن:28155000  ایمیل سفارت: thrambvisa@um.dk

آدرس سایت سفارت دانمارک:  http://iran.um.dk/fa-ir/

آدرس شرکت کارگزار سفارت دانمارک ivs global:  تهران، خیابان بهشتی، بعد از تقاطع سهروردی، پلاک 145، ساختمان نگین پرواز پارس، طبقه 2  تلفن:  88750745 

آدرس سایت :  http://www.denmark-visa-iran.com/PARSIAN/Default.aspx

تماس تلگرامی با wisa.ir

 اگر میخواهید درباره ویزا دانمارک بیشتر بدانید کلیک کنید.