فرم ویزای سوئد | مدارک ویزای سوئد

ویزای سوئد

گرفتن وقت سفارت سوئد

بنابر اطلاعات موجود در ‌سایت مهاجرتی کشور سوئد، www.migrationsverket.se، افراد متقاضی اخذ ویزای توریستی سوئد باید برای گرفتن وقت سفارت سوئد به صورت آنلاین اقدام کنند. به همین منظور باید با ساختن حساب کاربری در وب سایت مذکور، اقدام به تکمیل فرم اینترنتی درخواست ویزا کرده و این فرم را به همراه مدارک مورد نیاز دیگر که باید به صورت اسکن شده تهیه شوند و همچنین ترجمه یک دعوتنامه معتبر به سفارت سوئد ارسال نمایند. پس از آن جهت ارائه رسید ثبت ‌نام و پیگیری مراحل دیگر درخواست ویزای شینگن باید در وقت تعیین شده به سفارت سوئد مراجعه کرد.

برای اطلاع از ویزا سوئد به صفحه زیر مراجعه کنید.

مدت زمان و هزینه مورد نیاز سفارت برای اخذ ویزای سوئد

هزینه ویزای سوئد شامل پرداخت هزینه ۶۰ یورو برای بزرگسالان و ۳۵ یورو برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال است. اما طبق آنچه که گفته شد تمامی پروسه وقت سفارت و درخواست ویزای توریستی سوئد به صورت آنلاین صورت می گیرد، بنابراین هزینه های مربوط به ویزا نیز باید به صورت آنلاین توسط کارت های بین الملی خارجی مانند مسترکارت یا ویزا کارت (visa card, master card) پرداخت شود. لازم به ذکر است پرداخت های سفارت سوئد بسیار مهم و حساس است و  باید با کارت های بین الملی با سورس مطمئن پرداخت شوند. هزینه ویزا برای اقامت بلند مدت سوئد نیز برای افراد بالای ۱۸ سال ۱۰۰۰ کرون سوئد و برای افراد زیر ۱۸ سال ۵۰۰ کرون می باشد. برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

اصولا سفارت سوئد بعد از گذشت دو هفته (۱۵ روز کاری) نتیجه درخواست شما را اعلام خواهد کرد اما ممکن است به خاطر برخی شرایط این زمان افزایش یابد. مثلا مدت زمان رسیدگی به پرونده های ویزای سوئد در فصل تابستان در ماه ژوئن تا اوت طولانی تر خواهد بود. بنابراین باید درخواست ویزای خود را به موقع انجام دهید تا برنامه سفرتان به هم نخورد.

فرم ویزای سوئد
فرم ویزای سوئد

طریقه پر کردن فرم شینگن سوئد

برای درخواست ویزای توریستی سوئد نخست باید فرم درخواست ویزای شینگن سوئد را دانلود و تکمیل نمایید. این فرم را به همراه دیگر فرم های مورد نیاز می توانید از طریق www.migrationsverket.se تهیه نمایید.

این قسمت آپدیت شده است. صفحه مربوط به ویزای سفارت سوئد در سایت خود سفارت کلیک کنید

این قسمت آپدیت شده است.برای اپلای کردن بصورت آنلاین در سایت سفارت سوئد کلیک کنید

مدارک لازم برای دریافت ویزای سوئد

  • اصل و کپی پاسپورت معتبر( با حداقل ۳ ماه اعتبار و دو صفحه خالی و صادر شده در ۱۰ سال گذشته)
  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس بیومتریک جدید شش ماهه اخیر ( رنگی، تمام رخ با زمینه روشن)
  • دعوت‌نامه معتبر از دوست و یا اقوام مقیم سوئد
  • فرم درخواست تکمیل و امضا شده ویزای شینگن (امضای فرم افراد زیر ۱۸ سال باید توسط قیم قانونی انجام گیرد)
  • گواهی تمکن مالی و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به همراه مهر بانک
  • گواهی اشتغال به تحصیل و یا کار
  • اسناد ملکی
  • رسید submit آنلاین مدارک ویزای توریستی سوئد

علاوه بر مدارک ذکر شده، بنابر قوانین مهاجرتی سوئد، فرد متقاضی ویزا باید مدارک تکمیلی و یا به اصطلاح Supporting documents را نیز به سفارت مربوطه ارائه دهد. این موارد که در وب سایت رسمی سوئد با حروف الفبای A تا E مشخص شده اند عبارتند از :

  • اثبات انتخاب سوئد به عنوان مقصد اولیه و اصلی سفر
  • اثبات هدف متقاضی از سفر
  • اثبات برخورداری از بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار مورد نیاز
  • اثبات خروج از کشورهای حوزه شینگن قبل از پایان اعتبار ویزا

 ( دقت داشته باشید که تمامی مدارک ذکر شده باید در دارالترجمه های معتبر به انگلیسی و یا سوئدی ترجمه شده باشند، برای اطمینان بیشتر یک سری کپی از مدارک خود را به همراه داشته باشید.)

فرم ویزای سوئد

نکاتی در خصوص روز رفتن به سفارت سوئد

  • فرد متقاضی برای دریافت ویزای توریستی سوئد، باید در روز و ساعت تعیین شده با در دست داشتن پاسپورت معتبر و پرینت درخواست ویزا برای انجام مصاحبه، تحویل مدارک و همچنین پیگیری مراحل هویتی مورد نیاز دیگر، نظیر عکس برداری و انگشت ‌نگاری بیومتریک در محل سفارت سوئد حضور پیدا کند.
  • در صورتی که هزینه را به صورت آنلاین پرداخت نکرده باشید باید حتما رسید بانکی پرداخت را در مدارکتان به سفارت ارائه دهید.
  • تجربه نشان می دهد آفیسر پرونده ویزای سوئد بسیار سخت گیر و جدی است بنابراین پیش از حضور در سفارت باید تمامی مدارک مورد نیاز ویزا نظیر دعوت نامه معتبر را به دقت تهیه نمایید.
  • متقاضی باید افسر سفارت را متقاعد سازد که قبل از تمام شدن اعتبار ویزا حتما سوئد را ترک خواهد کرد.
  • ارائه اصل برخی از مدارک در روز مصاحبه لازم خواهد بود بنابراین اصل مدارک را به همراه داشته باشید تا به سفارت نشان دهید ولی کپی آنها در پرونده شما ثبت می گردد.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

آدرس سفارت سوئد

آدرس سفارت سوئد در تهران: خیابان پاسداران شمالی، بالاتر از خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، نبش نسترن، پلاک ۲۷

آدرس وب سایت سفارت سوئد: www.swedenabroad.com

آدرس ایمیل سفارت سوئد: ambassaden.teheran@gov.se

کد پستی سفارت سوئد: ۴۵۸-۱۹۵۷۵  شماره تماس:‌  ۲۳۷۱۲۲۰۰

شماره فاکس: ۲۲۲۹۶۴۵۱

ساعت کاری بخش کنسولی سفارت سوئد: از یکشنبه تا پنج شنبه ساعت ۹ تا ۱۲

ساعت کار بخش روادید:  از یکشنبه تا چهارشنبه ساعت ۸ تا ۱۳

ساعات پاسخگویی تلفنی سفارت:‌ روزهای یکشنبه تا پنج‌ شنبه از ساعت ۹ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۶

به این صفحه امتیاز بدهید
  • اطلاعات این صفحه برای من مفید بود
  • دوباره به این سایت مراجعه میکنم
  • پشتیبانی سایت بسیار خوب بود
4.33

درخواست شما ثبت و کارشناس شمیران گشت با شما تماس خواهند گرفت . 

  • بعد از ثبت درخواست کارشناس شمیران گشت با شما تماس می گیرد
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .