فرم ویزای هلند

فرم ویزای هلند

اطلاعات فوق طبق آخرین جمع آوری wisa.ir است که در این صفحه شما میتوانید فرم ویزای سفارت هلند ، مدارک لازم جهت اخذ انواع ویزای هلند ، طریقه گرفتن وقت مصاحبه، راهنمای پر کردن فرم ویزا ، ارتباط با صفحه ویزای هلند ، ارتباط با صفحه اطلاعات عمومی کشور هلند ، ارتباط با صفحه راهنمای سفر هلند را ببینید.

netherland

در فرآیند جدید اخذ ویزای هلند متقاضی باید به مرکز vfs واقع در طبقه ۱۱ مجتمع پالادیوم در زعفرانیه مراجعه کند. بدین منظور متقاضی باید درخواست وقت را از مرکز vfs بدهد و بعد از گرفتن وقت سفارت برای ارائه مدارک و انگشت نگاری به vfs مراجعه کند.

برای گرفتن وقت باید مشخصات زیر را بصورت انگلیسی و مطابق با پاسپورت و به ترتیب به ایمیل زیر ارسال کنید:

appt.netherlands@vfshelpline.com

Full Name 
Passport Number
Passport Expiry Date (DD/MM/YYYY)
Nationality
Gender
Date Of Birth (DD/MM/YYYY)
Contact Number
Date Of Travel (DD/MM/YYYY)
Preferred Date of Appointment* (DD/MM/YYYY)
Category Of Visa  (Tourism,Business,Visiting Family And Friends,Transit,Return Visa,Family Members Of Eu/Eeanationals)
The Country Of My Main Destination (The Netherlands,Caribbean)

 نکات مهم برای گرفتن وقت سفارت هلند :

اگر شما بیشتر از یک نفر باشید همه درخواستهای وقت را در یک ایمیل پشت سر هم به vfs ارسال کنید. 

بعد از ارسال ایمیل باید منتظر جواب از طریق ایمیل باشید و این زمان شاید تا ۱۵ روز طول بکشد ولی اگر بیشتر از این زمان بود حتما روی ایمیلی که فرستادید دوباره یک ایمیل بفرستید (بصورت ریپلای از داخل ایمیلی که فرستاده بودید) و یادآوری کنید که هنوز وقت مصاحبه به شما اعلام نشده است.

تمام مکاتبات ایمیلی با vfs باید بصورت انگلیسی باشد و از ارسال ایمیل بصورت فارسی خودداری کنید.

در نظر داشته باشید در سیستم جدید متقاضی باید ۲۸ یورو بیشتر از قبل پرداخت کند. یعنی ۶۰ یورو + ۲۸ یورو جمعا ۸۸ یورو پرداخت میکنید.

مدارک مورد نیاز برای سفارت هلند باید ترجمه انگلیسی شود و نیازی به تاییدات دادگستری و وزارت خارجه ندارد:

شناسنامه ، مدارک شغلی (شامل تمام مدارک شغلی که دارید: روزنامه رسمی ، آگهی تاسیس ، فیش حقوقی ، حکم کارگزینی ، کارت پرسنلی ، و … )، رزرو هتل و هواپیما ، مدارک بانکی (نمکن بانکی معادل یورو ، گردش سه ماهه لاتین) ، ترجمه سند ملکی ، بیمه نامه مسافرتی ، فرم شینگن پر شده ، ۸۸ یورو ، دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ که ۸۰ درصد عکس صورت متقاضی باشد.

دانلود مدارک مورد نیاز سفارت هلند

مدارک لازم جهت ویزای توریستی هلند جهت دانلود کلیک کنید

فرم ویزای سفارت هلند روادید شینگن. جهت دانلود کلیک کنید

 آدرس VFS : زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه ۱۱  (سایت مربوط به سفارت هلند شرکت vfs)

 آدرس سفارت هلند: تهران فرمانیه خیابان دیباجی شمالی ارغوان غربی پلاک ۶۰ تلفن ۲۳۶۶۰۰۰۰  (سایت سفارت هلند)

راهنمای پر کردن فرم ویزا کلیک کنید.

تماس تلگرامی با wisa.ir