فرم ویزای چین

در صفحه فرم ویزای چین شما میتوانید اطلاعاتی در مورد مدارک ویزای چین ، وقت سفارت چین ، آدرس سفارت چین و … اطلاعات لازم را کسب نمایید.

 

ویزای چین

مدارک ویزای چین

اصل گذرنامه با اعتبار به مدت حداقل ۶ ماه دیگر با حداقل سه صفحه خالی
تکمیل فرم درخواست ویزا
دوقطعه عکس رنگی؛ این عکس باید جدید، از روبرو، در اندازه ۳۳*۴۸ میلی‌متر و بدون پوشش سرباشد. (یکی از عکس‌ها باید به فرم الصاق شده و عکس دیگر را همراه گذرنامه تحویل شود.)
درخواست برای ویزای خانواده: اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی ویا گواهی تحصیلی دعوت کننده.
درخواست برای ویزا سفر شخصی: اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.
رخواست ویزا برای سفر گروه: اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.

مدت زمان لازم برای صدور ویزا ویزای چین

به طور معمول صدور هر یک از انواع ویزای چین به مدت ۴ روز کاری طول می‌کشد . البته این پروسه برای ویزای اکسپرس (فوری) ۲۲ تا ۳ روز کاری است .

هزینه صدور ویزای چین (دلار)
برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی) ۱۰۰
برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی-فوری) ۱۳۰
برای ویزاهای تا ۶ ماه با دوبار اجازه ورود(انفرادی) ۱۵۰
برای ویزاهای ۶ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی) ۲۰۰
برای ویزاهای ۱۲ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی) ۳۰۰
ویزای گروهی ۸۰

نکته‌ها

۱)‌ متقاضی میتواند درخواست خود را از طریق شخص دیگری نیز به سفارت تحویل دهد .
۲) در صورت لزوم، متقاضی باید برای مصاحبه و یا تایید امضای روی اسناد مراجعه کند.
۳) تحویل یا ارسال مدارک از طریق پست پذیرفته نخواهند شد.
۴) در صورت درخواست خدمات سریع و پذیرفتن این سفارت مبلغ ۳۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد .
۵) در موارد فورس ماژور و در صورت پذیرش این سفارت مبلغ ۴۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد .
۶) سفارت فقط هزینه‌های پرداخت شده به شماره حساب سفارت چین نزد بانک شهر حداقل ۲۴ ساعت پیش از تحویل مدارک به متقاضیان را می‌پذیرد و هیچگونه وجه نقد یا چک قابل قبول نیست.
۷) وجوه واریز شده به حساب سفارت، بابت ویزا ، قابل استرداد نیستند.
۸) همراه داشتن تلفن همراه و هر نوع کیف دستی به داخل سفارت ممنوع است.
۹) در حال حاضر، امکان صدور ویزای فوری وجود ندارد.
۱۰) برای ویزاهایی با تقاضای اقامت بالاتر از ۶ ماه آزمایشات پزشکی الزامی است.
۱۱) فرم مخصوص آزمایشات پزشکی در صفحه فرم‌های وب‌سایت سفارت چین در دسترس قرار دارد.
۱۲) نرخ ویزا برای کودکان و افراد همراه مطابق افراد بزرگسال محاسبه می شود .
۱۳) شماره حساب سفارت برای واریز هزینه ویزا : ۴۰۱۸۸۸۸۸۸ بانک شهر شعب ارزیهزینه ویزا باید طبق قبض سفارت و لااقل یک روز زودتر از دریافت گذرنامه به حساب واریز شود. سفارت جمهوری خلق چین در تهران
ویزای چین
آدرس سفارت چین : تهران خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه) ، روبروی آتش نشانی
شماره تماس مستقیم سفارت: ۲۲۲۹۱۲۴۰ (۰۲۱) و ۲۲۲۹۱۲۴۱
ساعات کار سفارت چین روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) صبحها از ساعت ۸:۴۵ تا ۱۲:۱۵ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰۰
آدرس سایت سفارت چین : ir.chineseembassy.org

 

 

آژانس مسافرتی شمیران گشت

تلفن تماس: ۲۶۲۰۶۳۵۷  ۲۶۲۰۶۴۷۹

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت