مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

یک سوال مهم که شاید برای همه ما بوجود آمده باشد این است که مدارک مورد نیاز ویزای شینگن چیست و اصلا دلیل گرفتن مدارک از متقاضیان چیست؟( پیشنهاد می‌شود مقاله‌ی قوانین دریافت ویزای شینگن را بخوانید) اکثر کشورهای عضو شینگن ، آمریکا ، استرالیا ، انگلیس و … میخواهند برگشت شما بعد از اتمام ویزا برای آنها مسجل شود و این مسجل نمی شود مگر اینکه شما در ایران وابستگی داشته باشید و این وابستگی فقط از طریق مدارکی که به سفارت ای ارائه میدهید مشخص میشود. برای مثال وقتی شما درارای سند ملکی ، یا گردش بانکی و تمکن خوبی باشید اینها نشان دهنده وابستگی شما در ایران است و البته مدارک بیشتر هم همینظور

لیست مدارکی که در زیر میبیند بصورت کلی است :

۲ قطعه عکس رنگی

اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار به همراه گذرنامه های قبلی

ترجمه تمام صفحات شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

معرفی شغل مسافر در سربرگ محل کار/شرکت شده : الف: پزشکان:پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی و نامه اشتغال به کار ب:وکلا:پروانه وکالت ج:مشاغل دولتی:حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،آخرین لیست بیمه د:بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین لیست بیمه وارائه آخرین فیش حقوقی ه:مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال بکار از شرکت مربوطه با ذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی،تاییده مرخصی،آخرین لیست بیمه وارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت و:درصورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس و مدارک مربوط به شرکت ز:دانش آموزان،دانشجویان،معلمان،اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به کار) + پرینت حساب بانکی به انگلیسی در ۳ ماه گذشته از بانکی که در آن حساب دارید + گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک با حداقل تمکن پنجاه میلیون تومان (در صورت داشتن حساب سپرده باید حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان باشد) * جهت ارائه پرینت حساب به سفارت زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۵ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد + اصل و ترجمه سند مالکیت + اصل و ترجمه مدارک شغلی،ملکی و مالی همسر برای خانم هایی خانه دار که بدون همسر سفر میکنند.

حتما بخوانید:  پیمان شینگن چیست؟

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

بیمه نامه مسافرتی ۳ ماهه با پوشش ۳۰۰۰۰ یورو در محدوده ویزای شنگن  .

فرم درخواست ویزای امضاء شده  .

رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

بعضی سفارت ها احتیاجی به ترجمه مدارک ندارند (ویزای آلمان) و فقط کپی فارسی را قبول میکنن البته اکثرا باید ترجمه بشوند. امیدواریم از wisa.ir راضی باشید.