ویزای استرالیا

در صفحه ویزای استرالیا سعی میکنیم اطلاعات جامعی درباره ویزای استرالیا و مهاجرت به استرالیا ارائه داده شود.

ویزای استرالیا

گردآوری شده توسط wisa.ir

ویزای توریستی استرالیا دارندگان این ویزا، مجاز به کار و شرکت در دوره های آموزشی بیشتر از ۳ ماه نیستند. همچنین، امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم و یا سایر ویزاها نیز وجود ندارد.

ویزای توریستی شماره 600 استرالیا به چند زیرشاخه تقسیم می شود که مهم ترین آنها عبارتند از:

ویزای توریستی استرالیا:
اگر قصد سفر به استرالیا به عنوان توریست را دارید. همچنین اگر پدرو مادر یا فرزندان شما در استرالیا هستند و می خواهید به ملاقات آنها بروید این شاخه بهترین انتخاب برای شما می باشد. ویزای توریستی استرالیا را می توانید از ایران و به صورت آنلاین دریافت کنید. هزینه این ویزا 135 دلار استرالیا می باشد.
اگر از استرالیا اقدام کردید هزینه ویزا 340 دلار استرالیا می باشد.
با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا 3 ماه می توانید تحصیل کنید.

معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند.
مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است.

ویزای توریستی فامیلی استرالیا:

اگر خواهر و برادر یا اقوام یا دوستان شما در استرالیا هستند و شما قصد دیدار آنها را با دعوت نامه دارید معمولا این مسیر برای دریافت ویزای توریستی استرالیا از همه بهتر می باشد. در این روش معمولا شخصی که در استرالیا است و دعوت نامه ارسال می کند بین 5000 تا 15000 دلار استرالیا به عنوان امانت نزد دولت استرالیا می گذارد و بعد از اینکه شما به استرالیا رفتید و بازگشتید مبلغ خود را پس می گیرد.

برای دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می توانید از ایران و به صورت آنلاین اقدام کنید. هزینه ویزای توریستی فامیلی 135 دلار استرالیا می باشد.
با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا 3 ماه می توانید تحصیل کنید.

معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند.

مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است.

با wisa.ir با خیالی آسوده به مهاجرت به استرالیا فکر کنید

تماس تلگرامی با wisa.ir

ویزای توریستی بیزینسی استرالیا

اگر قصد سفر به استرالیا برای شرکت در کنفرانس، مصاحبه شغلی، قرارداد کاری و از این قبیل موارد را دارید، می بایستی از شاخه ی ویزای توریستی بیزینسی استرالیا اقدام کنید.
ویزای توریستی بیزینسی استرالیا را می توانید به صورت آنلاین اقدام و دریافت نمائید. هزینه این ویزا 135 دلار استرالیا می باشد.

مدت اعتبار این ویزا معمولا 3، 6 یا 12 ماه است.

آزمایشات پزشکی و پلیس چک موردنیاز است.

با دریافت این ویزا شما اجازه کار در استرالیا را ندارید و می توانید حداکثر به مدت 3 ماه تحصیل کنید.

برای دریافت ویزای بیزینسی سمینارها می توانید از سابکلاس 459 و 456 هم استفاده نمائید.

هزینه ی ویزای توریستی استرالیا:

هزینه بررسی پرونده متقاضی توسط سفارت، از جولای ۲۰۱۵، ۱۳۵ دلار استرالیا می باشد. این هزینه در صورت رد پرونده توسط سفارت، مسترد نمی شود.

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا:

مدت زمان رسیدگی به پرونده ی ویزای توریستی ۱ ماه است. اما تجربه نشان داده است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

با wisa.ir با خیالی آسوده به مهاجرت به استرالیا فکر کنید

تماس تلگرامی با wisa.ir

اگر میخواهید درباره مدارک ویزای استرالیا ، طریقه ارسال مدارک و وقت سفارت استرالیا بیشتر بدانید کلیک کنید.

مهاجرت به استرالیا از طریق کار و تخصص

از جمله راه های مهاجرت به استرالیا، مهاجرت از طریق کار و تخصص می باشد. متقاضیان مهاجرت از این روش، میتوانند از طریق ویزای ۱۸۹ استرالیا، ویزای ۱۹۰ استرالیا یا ویزای ۴۸۹ استرالیا اقدام نمایند. این سه روش برای متقاضیانی است که به دنبال اخذ اقامت دائم استرالیا برای خود و خانواده خود از طریق مهارت و تخصص هستند.
ویزای ۱۸۹ استرالیا و ویزای ۱۹۰ استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که قصد از طریق نیروی کار و تخصص و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می گردند.همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند.

ویزای ۴۸۹، برای متقاضیانی است که نتوانستند از طریق دو ویزای فوق امتیاز لازم را به دست آورند.
در ویزای ۴۸۹، دولت استرالیا یک ویزای موقت ۴ ساله به متقاضی اعطا می نماید که برای تبدیل آن به اقامت دائم، فرد باید طبق تعهدش، مدت ۲ سال در یک استان کم جمعیت تعیین شده زندگی کند و یکسال از این زمان را به صورت تمام وقت در آنجا کار کند.
در ویزای ۱۸۹ و ویزای ۱۹۰ فرد متقاضی، اقامت دائم استرالیا یا همان اقامت دائم کاری ( مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص) را کسب می نماید اما ویزای ۴۸۹، یک ویزای موقت است که در صورت رعایت شرایط، تبدیل به اقامت دائم می گردد.

در هر سه دسته بندی امتیاز لازم برای واجد شرایط بودن ۶۰ امتیاز می باشد

در ویزای ۱۹۰ ویزای کار به همراه یک اسپانسر ایالتی است ۵ امتیاز بابت این اسپانسر به متقاضی داده می گردند. پس متقاضیان با داشتن ۵۵ امتیاز و برخورداری از ۵ امتیاز اسپانسرشیپ، می توانند برای این ویزا اقدام کنند.

در ویزای ۴۸۹، اسپانسر ایالتی ۱۰ امتیاز به متقاضی میدهد، بنابراین متقاضی با داشتن ۵۰ امتیاز در سیستم امتیاز دهی میتواند درخواست دهد.

این در حالی است که در ویزای ۱۸۹ تامین هر ۶۰ امتیاز بر عهده خود متقاضی است

شیوه های مهاجرت از طريق تخصص 

مراحل دریافت ویزای اقامت کاری استرالیا (نیروی متخصص استرالیا)

۱- ارزیابی مدارک (۱ تا ۴ماه)
۲- تکمیل مراحلExpress of Interest EOI
3- دریتفن دعوتنامه و اقدام برای ویزای اقامت (۳ ماه)
مرسوم ترین راه مهاجرت به استرالیا ویزای تخصص و مهاجرت کاری به استرالیا می باشد. به این معنا که این راه نسبتا سهل می باشد، زیرا استرالیا به دنبال مهاجرانی است که بتوانند در گسترش این کشور نقش مفید و موثری را اجرا نمایند. همچنین اداره مهاجرت به استرالیا هر سال لیستی از مشاغل لازم در استرالیا را ابلاغ می نماید (لیست کشوری و ایالتی) تا در بازار کار تعادل برقرار نماید. به طور مختصر، اگرچه استرالیا به طور مستمر در حال پذیرش مهاجر است، لیکن وجود علاقمندان زیاد، امر مهاجرت به استرالیا را سختتر و زمانبرتر کرده است. چنانچه مایلید به استرالیا مهاجرت کاری داشته باشید اطمینان حاصل نمایید که اطلاعات کاملی در خصوص با چالش های مهاجرت به استرالیا دریافت کرده اید و از مشاوره مهاجرتی مناسب استفاده نمایید.

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای کار ویا ویزای تخصص استرالیا:
· سن بیشتر از 18 سال و کمتر از 45 سال.
· رشته باید در لیست مهارت های لازم استرالیا موجود باشد
· کسب امتیاز لازم در امتحان IELTS
· حداقل1 سال سابقه کار در رابطه با رشته از 24 ماه قبل از اقدام برای مهاجرت

· مهاجرت افراد متخصص مستقل (ویزای 189) : این ویزا، ویزای اقامت دائم می باشد.

· مهاجرت اشخاصی که از حمايت ايالتي برخوردارند (ویزای 190) :این ویزا نیز ویزای اقامت دائم می باشد

· مهاجرت به روش حمايت مناطق خاص (ویزای 489): اين ويزا، ویزای مشروط سه ساله می باشد.

نکته حائز اهمیت این است که د شرایط ویزای کار استرالیا بسیار در حال تغییر است و اگر بخواهیم واقع بینانه در مورد ویزای کار استرالیا سخن بگویم بایستی به این نکته اشاره کنیم که اساسا ویزای استرالیا در سالهای گذشته مدام سخت گیرانه تر شده و شرایط ورود هر روز برای سیل اشخاصی که در حال مهاجرت هستند مشکل تر می گردد.
در بین ویزاهایskilled worker در استرالیا زیر گروه های متفاوتی وجود دارد:

ویزای زیر گروه ۱۸۹
بهترین حالت ویزا برای کسانی است که اقامت دائم بگیرند زیرا شخص می تواند انتخاب کند کدام ایالت را برود و از ابتدا برای اقامت دائم اقدام میکند ، در واقع اگر امتیاز شما برای مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا صورت گیرد خود میتواند نقطه مثبتی باشد زیرا این ویزا یکی از بهترین انواع ویزا برای کسانی است که میخواهند جهت استرالیا و مهاجرت کاری و اقامت آن اقدام نمایند.

زیر گروه ۱۹۰
که فقط استانی که اسپانسر شما شده ، شما به آنجا میتوانید مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در اینجا شما امکان انتخاب بین چند ایالت و نه همه ایالات را دارید .در ساب کلاس ویزای ۱۹۰ از دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود اگر شخص یک سال کار کند ، به وی اقامت دائم اعطا میشود. بنابراین این ویزا مانند ویزای قبل از ابتدا ویزای اقامت محسوب نمی گردند. در این حالت در دوسال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده اقامت کنید. البته در آن ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید میتوانید اقامت کنید و از نظر محدوده هیچ محدودیتی نخواهید داشت. بعد از زیر گروه ۱۸۹که بهترین زیر گروه در مهاجرت کاری به استرالیا است ، این زیر گروه یعنی ۱۹۰ بهترین زیر گروه به جهت مهاجرت می باشد.

ویزای زیر گروه ۴۸۹

این ویزایی است که یک ایالت باید اسپانسر شما شود و این ایالت انتخابی نیست و داخل این ایالت شما باید در منطقه ای خاص اقامت کنید . در ویزای قبلی شما چند گزینه برای اسپانسر شدن دارید اما در این زیر گروه شما فقط یک ایالت را میتوانید انتخاب کنید و در ضمن بعضی موارد و برای امتیاز بیشتر حتی منطقه اقامت شما با انتخاب دولت است و شما نمیتوانید هر محدوده ای را انتخاب کنید. این ویزا ۴ ساله است و یک لیستی وجود دارد که شما در کدام منطقه باید کار کنید .در این نوع ویزا هم شما باید از چهار سال ۲ سال را کار کنید تا ویزای اقامت دائم شما تمدید شود.

فرق اساسی ۱۹۰ با ۴۸۹ در این است که شما در اولی قدرت انتخاب دارید بین چند ایالت اما در ۴۸۹ شما قدرت انتخاب بین چند ایالت را ندارید.

ضمنما دقت نمایید برای سابقه کار لازم نیست حتما شما بیمه داشته باشید بلکه باید ثابت کنید که این مدت را کار کرده اید و یکی از طرق اثبات اینکه کار کردید این است که برای این مدت بیمه بیاورید.
برای کسانی که در واقع مدرک تحصیلی آنها جدای از کارشان باشد یا مدرک نداشته باشد اما در زمینه دیگری کار کرده باید سابقه کار خود را اعلام کند و مدارک مثبت سابق کارش را ابراز کند به یک سازمانی که در استرالیا است و آن را ارزیابی می کنند و به او اعلام میکنند که سابقه کار شما معادل چه مدرکی محسوب میشود