ویزای استونی

سایت سفارت استونی-مدارک و طریقه وقت سفارت استونی-ویزای استونی
ویزای استونی
ویزای استونی

اِستونی کشوری در منطقه بالتیک در شمال اروپا است که مساحتی به اندازه استان آذربایجان شرقی دارد و پایتخت آن شهر تالین است. جمهوری استونی از شمال با خلیج فنلاند، از جنوب با لتونی، از غرب با دریای بالتیک و از شرق با روسیه هم مرز است. این کشور کم جمعیت ترین کشور اتحادیه ی اروپاست. این کشور کوچک که در حاشیه دریای بالتیک بین لتونی و روسیه محبوس شده، با جمعیت ۱.۳ میلیون نفر سال‌هاست که اولین کشور تماما دیجیتال دنیا به حساب می‌آید. زبان رسمی این کشور استونیایی ست که به زبان فنلاندی نزدیک است. کشور استونی از کشورهای اتحاد شینگن می باشد و برای مهاجرت به استونی امکان دریافت ۲ نوع ویزا برای سفر وجود دارد که عبارتند از : ویزای شینگن استونی و ویزای ملی شینگن . با ویزای ملی استونی تنها می توان به کشور استونی سفر کرد اما با ویزای شینگن استونی می توان به کشورهای عضو معاهده شینگن سفر کرد.

 

شرایط اخذ ویزای استونی

دعوت نامه، مهم ترین شرط اخذ ویزای استونی می‌باشد. در صورتی که دعوتنامه ندارید، به هیچ عنوان برای گرفتن ویزای استونی اقدام نکنید. در کنار دعوت‌نامه، تمکن مالی متقاضی و گردش حساب ایشان نیز از اهمیت بالایی برخوردار هستند. تمکن مالی ایده آل برای ویزای استونی، بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر می‌باشد. گردش حساب نیز به تعداد تراکنشات حساب متقاضی در ۳ ماه گذشته اطلاق می‌شود. هر چه تعداد تراکنشات حساب شما بیشتر باشد، شانس بالاتری برای اخذ ویزای استونی خواهید داشت.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه .
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی تمام رخ بدون روتوش با پس زمینه سفید .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. در صورت داشتن ملک سند مالکیت که به انگلیسی ترجمه شده باشد .
  5. گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت
  6. گواهی بازنشستگی .
  7. گواهی اشتغال به تحصیل .
  8. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  9. رزرو بلیط هواپیما و هتل .
  10. بیمه مسافرتی .

 

مدارک مورد نیاز برای سفرهای تجاری ، شرکت در کنفرانس یا دوره آموزشی .

· دعوت نامه رسمی از شرکت یا سازمان میزبان در استونی .

· پروانه ثبت شرکت یا سازمان ایرانی همراه با ترجمه .

· فتوکپی کلیه مدرک تحویلی به سفارت باید بر روی برگه استاندارد  A4 (کاغذ با سایز استاندارد)

.گواهی رسمی به زبان انگلیسی از شرکت/ سازمان/ موسسه ای که در آن مشغول به کار هستید با ذکر هدف از سفر و تاریخ سفردعوتنامه رسمی از شرکت/ سازمان/ موسسه  میزبان در استونی با ذکر اطلاعات دعوت کننده و دعوت شونده از قبیل (نام / تلفن/  نشانی و آدرس پست الکترونیکی) مدت سفر و تعهدات مالی دعوت شونده الزامی است.

. تاییدیه بانکی متقاضی  یا کارفرما  به زبان انگلیسی به همراه گزارش ریز کارکرد حساب بانکی مربوط به شش ماه گذشته ولی با مشخصات انگلیسی شخص دارنده حساب

. سفارت ممکن است علاوه بر مدارک فوق از متقاضی درخواست مدارک دیگری نماید.

ریجکت ویزای استونی

به طور کلی، نداشتن دعوتنامه برای دریافت ویزای استونی باعث رد شدن درخواست شما می‌شود. به هیچ عنوان بدون دعوتنامه برای اخذ ویزای استونی اقدام نکنید.

رایج ترین دلایل رد شدن ویزای استونی به شرح زیر می‌باشد:

  • عدم ارائه دعوت‌نامه
  • عدم توانایی در متقاعد کردن افسر ویزا از هدف سفر به استونی
  • عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در استونی
  • ارائه مدارک غیر واقعی و یا نامعتبر
  • ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

 

رفع ریجکت ویزای استونی و اعتراض به رد شدن آن

رفع ریجکتی ویزای استونی وجود ندارد. ۶ ماه پس از تاریخ ریجکتی، پس از برطرف کردن نواقص پرونده‌تان درخواست خود را ارسال کنید. برای اعتراض به ریجکت ویزای استونی نیز می‌توانید نامه اعتراضی خود را به زبان انگلیسی بنویسید و آن را به سفارت فنلاند ارائه کنید.

نکاتی در مورد ویزا استونی :

حداقل ۴۵ روز قبل از تاریخ سفر اقدام به درخواست ویزا نمائید .

در سفارت فنلاند در تهران تنها ویزا شنگن صادر می شود و ویزا ملی کشور استونی صادر نمی شود .

طولانی ترین نوع ویزا شنگن به شما اجازه اقامت ۹۰ روزه در اتحادیه اروپا را می دهد .

بسیاری از افراد با خرید یا ثبت شرکت در استونی اقدام به دریافت ویزا شنگن و اقامت اروپا می نمایند ( جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان شمیران گشت در ارتباط باشید )

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

 

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تاکنون رأی داده نشده ! اولین کسی باشید که این مطلب را ارزیابی می کنید

اگر این پست را مفید یافتید ...

ما را در اینستاگرام دنبال کنید!