ویزای سایر کشورها

ویزای سایر کشورها

آذربایجان

روزهای قبول مدارک:

۱- اشخاص با دعوتنامه هر روز (غیر از روز جمعه) از ساعت ۳۰/۱۲ –۹

۲- اشخاص بدون دعوتنامه بلیت هواپیما همراه داشته باشند.

۳- متقاضیان روادید ترانزیت فتوکپی روادید کشور مقصد را به همراه داشته باشند.

مدارک لازم جهت صدور ویزا:

شماره دعوت‌نامه، گذرنامه معتبر، یک قطعه عکس، ۴۰ دلار (برای ویزای عادی)، ۴۰ دلار (روادید ترانزیت)، روادید دوبله عادی ۲۰ دلار، روادید دوبله ترانزیت ۴۰ دلار، روادید یک ساله ۲۵۰ دلار.

توجه: برای روادید زمینی دعوت‌نامه ضروری است.

روز تایید مدارک: چهارشنبه

آرژانتین

توریستی و تجاری: دعوتنامه و بلیت رفت و برگشت، فرم سفارت ۲ قطعه عکس، روادید توریستی ۳۰ دلار ویزیتوری، روادید تجاری ۳۹۵۰۰ تجاری معادل ۵۰ دلار.

ارمنستان

فرم سفارت، دو قطعه عکس ۳ × ۴ رنگی، گذرنامه معتبر، نرخ روادید برای رانندگان کثیرالتردد ۳ ماهه ۸۰ دلار، برای افراد عادی ۲۱ روزه، ۵۰ دلار، صدور روادید حداکثر ۱۱ روز طول می‌کشد. یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۲٫

امارات متحده عربی

ابوظبی- ام القوین- دبی- عمان- راسم الخیمه- شارجه- فجیره) روادید از طریق آژانسهای توریستی اخذ می‌گردد، یا فاکس دعوتنامه باید در امارات از یک شخص مقیم امارات توجه شود که اصل دعوتنامه باید در امارات از فرد دعوت کننده گرفته می‌شود. مدت دعوتنامه‌ها عموماً ۱۴ روز است.

اندونزی

ویزای توریستی و تزانزیت فرم تقاضا ۲ عدد، عکس ۴ × ۶ دو عدد، جهت یک بار ورود اعتبار گذرنامه باید ۶ ماه پس از انقضای مدت ویزا باشد و جهت ورود مکرر باید ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد. کپی برگه رزرو بلیت هواپیما، تجاری و دعوتنامه، توجه: چون فرم تکمیل شده باید به تایید مقامات اندونزی برسد پس ۱۴ روز زودتر از سفر اندونزی نسبت به تکمیل فرم اقدام نمایید.

بحرین

توریستی و تجاری: اصل دعوتنامه، ۲ قطعه عکس، فرم سفارت، هزینه صدور روادید ۷ دینار بحرین یا معادل ریالی آن. چنانچه مدارک کامل باشد ویزا همان روز صادر می‌شود.

برزیل

توریستی: ۲ نسخه فرم سفارت، ۳ قطعه عکس، گذرنامه معتبر با شش ماه اعتبار، ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار در ایران به زبان انگلیسی، در صورت مثبت بودن حساب بانکی شش ماه گذشته، بلیت رفت و برگشت به انضمام ۱۹ هزار تومان نیاز است. فتوکپی صفحات مهر شده پاسپورت، طی یک ماه جواب داده می‌شود.

بلغارستان

توریستی و تجاری: دعوتنامه، یک قطعه عکس، کپی پاسپورت، فرم سفارت، ویزای ترانزیت، ویزای کشور مقصد، کپی ویزا، هزینه روادید ورودی

تایلند

توریستی: بلیت رفت و برگشت، پر کردن ۳ فرم سفارت، کپی صفحات ۱۱ الی ۲ پاسپورت، سه قطعه عکس جدید ۴ × ۳ و یا ۶ × ۴ هزینه صدور روادید ۴۶۰۰۰ ریال مدت اعتبار روادید ۳ ماه و مدت اقامت در تایلند ۳ ماه است. مدت زمان ارایه مدارک تا دریافت ویزا ۳ روز و حتماً باید خود متقاضی جهت دریافت ویزا مراجعه کنید.

کره جنوبی

روادید تجاری: پاسپورت با ۶ ماه اعتبار، یک عدد عکس ۴ ×۳، دعوتنامه رسمی کره‌ای طبق مقررات کره، از آوریل هزینه صدور روادید با این شرح است برای یک بار ورود و کمتر از ۳۰ روز ۴ دلار آمریکا بیش از ۹۱ روز ۵۵ دلار آمریکا (برای مشاغل دولتی) سایر روادید اعم از توریستی، تحصیلی، ورزشی، ترانزیت دیده نمی‌شود.

گرجستان

برای دریافت روادید گرجستان مدارک ذیل لازم است: تصویر صفحات عکس دار و اعتبار گذرنامه، یک قطعه عکس، فرم مخصوص ویزا تکمیل شده به زبان انگلیسی، در صورتی که سفر از طریق شرکتی انجام شود معرفی‌نامه شرکت به زبان انگلیسی باشد. قیمت ویزا ۱۵ روزه ۴۲ دلار یک ماهه ۵۵ دلار. تبصره: جهت دریافت فرم مخصوص روادید به میز رابط این سفارت مراجعه فرمایید. روزها و ساعات کار بخش کنسولی یکشنبه، سه‌شنبه، پنج‌شنبه از ۹ الی ۱۳

مالزی

اتباع ایرانی تا دو هفته احتیاج به ویزا ندارند برای امور توریستی و تجاری بیش از ۲ هفته، دعوتنامه، ۲ قطعه عکس، بلیت رفت و برگشت، فرم سفارت. تحصیلی: گواهی پذیرش از دانشگاههای مالزی در هر ۳ مورد ویزای اجتماعی صادر می‌شود و قیمت آن فعلاً ۱۰۰۰ تومان است اما تغییر خواهد کرد.

 

 

آژانس مسافرتی شمیران گشت

تلفن تماس: ۲۶۲۰۶۳۵۷  ۲۶۲۰۶۴۷۹

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت