ویزای لیتوانی

 

این صفحه تکمیل خواهد شد

شرایط اخذ اقامت کشور لیتوانی از طریق خرید شرکت

یکی از رایج ترین دلایل برای اعطای مجوز اقامت، انجام یک کار قانونی طبق قانون لیتوانی است. اجازه اقامت موقت در لیتوانی بر اساس فعالیت قانونی برای یک فرد خارجی صادر می شود. برای ثبت شرکت در لیتوانی باید شرایط زیر رعایت می شود:

یک مدیر یا سهامدار یک شرکت لیتوانی است، که سهام آن دارای ارزش اسمی کمتر از ۱/۳ سرمایه پیمان شرکت است.

ارزش سرمایه شرکت حداقل ۲۸،۰۰۰ یورو است، که حداقل ۱۴،۰۰۰ یورو را باید فرد خارجی به عنوان سرمایه آورده باشد.

حقوق افراد در شرکت هایی که به صورت تمام وقت کار می کنند حدودا ۱ ۵۸۷ یورو است.

شرکت لیتوانی باید حداقل ۶ ماه فعالیت داشته باشد، تا فرد خارجی بتواند در خواست برای اجازه اقامت موقت ارائه دهد.

هزینه خرید شرکت در لیتوانی

یک مجوز اقامت موقت به مدت ۱ سال صادر می شود و به مدت ۲ سال تمدید می شود. پس از ۵ سال زندگی در لیتوانی، فرد می تواند برای اجازه اقامت دائمی اقدام کند. پس از ۱۰ سال، فرد خارجی می تواند برای شهروندی لیتوانی درخواست کند. از سال ۲۰۱۷ اعضای خانواده خارجی می تواند با فرد سرمایه گذار با هم مهاجرت کنند. هزینه سرمایه گذاری خرید انواع شرکت در لیتوانی:

 ایجاد یک شرکت (سرمایه مجاز ۲۸۰۰۰ یورو) ۱۲۰۰ یورو + سرمایه مجاز ۲۸،۰۰۰ یورو.

 یا خرید یک شرکت (سرمایه ثابت ۲۸۰۰۰ یورو) ۳۰۰۰ یورو متغییر

هزینه گرفتن اقامت: ۶۰۰-۱۱۰۰ یورو

خدمات اضافی: جستجو و انتخاب دفتر، تهیه اجاره نامه، نمایندگی از منافع مشتری ۱۵۰ یورو

دفتر مجازی ۲۰۰ یورو در سال

جستجو، انتخاب و استخدام کارگران ۱۴۰ یورو به ازای هر نفر

هزینه خرید شرکت در لیتوانی

هزینه اجرای شرکت در لیتوانی

یک خارجی می تواند در لیتوانی به عنوان مدیر یا متخصص نمایندگی شرکت، شعبه یا شرکت کار کند و دانش و مهارت های لازم برای کارکرد نمایندگی، شعبه یا شرکت نمایندگی خارجی مورد نیاز است. حداقل هزینه اجرای یک شرکت به عبارت زیر است:

مالیات از دستمزد ماهانه کارمند، حدود ۵۰٪ از دستمزد.

 حداقل دستمزد برای هر کارمند، ۳۸۰ یورو.

 اجاره دفتر از ۱۰۰ یورو در هر ماه/ دفتر مجازی، ۲۰۰ یورو در سال.

یک حسابدار ۹۵۰ یورو در سال، یا ۱۰۰ یورو در هر ماه.

زمان لازم برای ثبت نام شرکت: حدود ۵ تا ۱۰ روز کاری.

زمان لازم برای فروش و خرید یک شرکت: حدود ۵ تا ۱۰ روز کاری.

 دوره آماده سازی اسناد برای اجازه اقامت موقت در لیتوانی: تا ۵ روز کاری.

 

 

درصورت هرگونه سوال و یا درخواست میتوانید از طریق فرم زیر با ما در ارتباط باشید.