ویزای هلند

ویزای هلند را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد. ویزای شینگن هلند و ویزای نشنال هلند . همانطور که میدانید هلند یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن است پس اگر ویزای شینگن هلند را دریافت کنید میتوانید به تمام کشورهای عضو شینگن هم سفر کنید ولی اگر ویزای نشنال را دریاف کنید فقط میتوانید به کشور هلند سفر کنید. ویزای شینگن هلند به دو دسته ویزای شینگن کوتاه مدت و ویزای مالتی شینگن تقسیم می شود . با با نظر و صلاحدید کنسول ویزای مربوطه برای شما صادر می شود.

ویزای شینگن هلند

در نظر داشته باشید wisa.ir میتواند به عنوان یک مشاور تخصصی در کنار شما برای اخذ ویزای هلند تضمینی و بصورت فوری به یاری شما بیاید.

فیلم های آموزشی

چطور وقت سفارت هلند را بگیریم

مدارک لازم ویزا برای سفارت هلند

راهنمای پر کردن فرم را مطالعه نمایید. (فقط موارد ضروری بشما توضیح داده میشود و در صورت راهنمایی بیشتر میتوانید از طریق فرم تماس با ما سوالات خود را بپرسید)

نکته مهم: تمام موارد را با خودکار آبی و به زبان انگلیسی خوانا پر کنید. (الزامی به تایپ نیست ولی اگر تمایل داشتید میتوانید تایپ هم بکنید.)

 یک: نام خانوادگی

سه: نام

چهار: تاریخ تولد

پنج: شهر محل تولد  شش: کشور محل تولد

هفت: ملت شما (افرادی که ملیت ایرانی دارند ایران مینویسند)

هشت: جنسیت   نه: وضعیت تاهل  یازده: کد ملی

دوازده: نوع پاسپورت (تیک ordinary  را بزنید)

سیزده: شماره پاسپورت   چهارده: تاریخ صدور پاسپورت   پانزده: تاریخ انقضا پاسپورت

شانزده: محل صدور پاسپورت (Passport Police chief)

هفده: آدرس و تلفن منزل و ایمیل

نوزده: عنوان شغلی (مطابق با عنوانی که در گواهی اشتغال بکار ترجمه شده آمده است)

بیست: آدرس محل کار

بیست و یک: هدف از سفر

بیست و دو : کشور مقصد ( بنویسید Netherland )  بیست و سه: اولین مرز ورد (بنویسید Amesterdam )

بیست و چهار: نوع ویزای درخواستی (یکبار ورود / مالتیپل)

بیست و شش: در صورتی که در سه سال گذشته ویزای شینگن گرفته اید تاریخ آن را وارد کنید. (توصیه میشود اگر ویزای شینگن قبلی دارید برای هر تاریخی آن را وارد کنید حتی اگر بیشتر از سه سال باشد) (آخرین ویزای شینگن را وارد کنید و نیازی به وارد کردن تاریخ همه ویزاها نیست)

بیست و هفت: در صورتی که از شما قبلا انگشت نگاری شده است (چه ویزا گرفته باشید چه ویزا نگرفته باشید ) تاریخ آن را وارد کنید.

بیست و نه: تاریخ درخواستی ورود به شینگن (توصیه میشود از ازمان ورود به سفارت سه هفته بعد باشد)    سی: تاریخ درخواستی خروج از شینگن

سی و یک: اگر دعوت نامه ای از شخص دارید مشخصات فرد دعوتن کننه=ده و اگر رزرو هتل دارید اسم آدرس و تلفن هتل

سی و سه: تیک cash  را بزنید

سی و شش: تاریخ و شهر مخلی که فرم را پر میکنید

سی و هفت: امضا (بچه های زیر ۱۸ سال توسط پدر یا مادر امضا شود)

صفحه آخر هم امضا شود .

ترک کردن پرونده : در صورتی که به وی اف اس مراجعه کرده اید و میخواهید روند پرونده خود را پیگیری کنید می توانید از طریق لینک زیر پرونده خود را ترک کنید. برای این منظور باید از app Ref که در برگه رسید خود نوشته شده است استفاده کنید.

برای ترک کردن کلیک کنید.

تماس تلگرامی با wisa.ir
به این صفحه امتیاز بدهید
  • مطالب این صفحه مفید بود
  • دوباره به این سایت مراجعه میکنم
  • پشتیبانی به سرعت و با دقت به سوالات جواب داد
4.5
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1.88 (8 رای)