ویزای شینگن یونان | ویزای تضمینی یونان

ویزای یونان

ویزای شینگن یونان-ویزای یونان-اخذ ویزای شینگن یونان-اخذ ویزای نشنال یونان-ویزای تضمینی و فوری یونان-ویزای توریستی یونان
ویزای یونان

کشور یونان در قاره اروپا واقع شده است. این کشور جز اتحادیه اروپا و یکی از اعضای شینگن است. متقاضیان ویزای یونان باید درخواست خود را به دفتر نمایندگی vfs ارائه دهند و بعد از بررسی نسبت به اخذ ویزای شینگن یونان و یا ویزای نشنال یونان از طرف کنسول محترم یونان میتوانند نسبت به سفر اقدام نمایند.

ویزای یونان

برای دریافت فرم ویزا یونان به صفحه زیر مراجعه کنید.

یکی از مقصدهای محبوب گردشگری در سطح جهان، کشور یونان است. جاذبه های دیدنی این کشور اروپایی نظیر موزه ها و سایت های باستان شناسی از گذشته تا کنون الهام ‌بخش فرهنگ و تمدن دیرینه این سرزمین بوده اند. تورهای گردشگری یونان هر ساله با استقبال بسیار زیادی رو به رو می شوند. زیرا گردشگران خارجی زیادی در سراسر دنیا  هستند که می خواهند با گردش در شهرهای این کشور، سفری به گذشته را تجربه نمایند و یا برای استراحت و تفریحات آبی به سواحل آفتابی و زیبایی همچون ناواگیو و یا سانتورینی پناه ببرند. یونان بیشتر از همه یه خاطر تاریخ بسیار جذاب و مناظر طبیعی فوق العاده اش شناخته می شود. به عبارتی شما با سفر به این کشور شاهد یک سرزمین زیبا با مناطق کوهستانی، آب و هوای باورنکردنی، جزایر دیدنی و شهرهای تاریخی هستید. آب و هوای مدیترانه ای این سرزمین همراه با آفتابی خفیف و گاها با بارندگی های پراکنده برای اغلب گردشگران مناسب و دلچسب است. گفتنی است جایگاه یونان از نظر مقصد توریستی در جهان حتی از کشورهایی همچون آمریکا و یا اسپانیا و انگلیس نیز بهتر است. اما اطلاعات به دست آمده از سفارت یونان در این مدت نشان می دهد که افراد خواهان ویزای شینگن یونان با درصد بالایی از ریجکتی ویزا مواجه می شوند، به طوری که می توان گفت در حال حاضر ویزای یونان، جزو سخت ترین ویزاهای کشورهای ناحیه شینگن محسوب می شود. به عقیده خیلی ها کادر جدید کنسولی سفارت یونان در ایران نیز روند صدور ویزا را با جدیت و سخت‌گیری زیادی پیگیری می‌کند. اما با این وجود چنانچه خواهان دریافت هر نوع اقامتی در این کشور زیبا هستید و می خواهید تجربه یک سفر به یادماندنی در کشور یونان را داشته باشید در این مقاله با ما همراه باشید. در این مطلب سعی داریم، اطلاعات مربوط به انواع ویزای یونان و شرایط و هزینه های فعلی آنها را در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهیم. شایان ذکر است wisa.ir به عنوان یک مرجع تخصصی و با تجربه در زمینه ویزاها می تواند به شما در اخذ ویزای شینگن یونان کمک کند.

اطلاعات بدست آمده از سفارت یونان در این مدت نشان دهنده این موضوع است که افرادی که متقاضی ویزای شینگن یونان هستند با درصد بسیار بالای ریجکتی مواجهه میشوند. اطلاعات wisa.ir نشان میدهید با تغییر کادر کنسولی سفارت یونان سختگیری ها برای ویزای‌یونان بشدت سخت شده است لذا افرادی که متقاضیی ویزای شینگن یونان بصورت توریستی هستند و یا ویزای یونان فوری میخواهند نسبت به این مسئله خیلی محتاط باشند.

ویزای یونان

با wisa.ir  نسبت به اخذ ویزای یونان با خیالی آسوده فکر کنید.

wisa.ir به عنوان یکی مرجع تخصصی و همچنین با تجربه در زمینه ویزای‌ شینگن یونان میتواند مشاور خوبی برای شما عزیزان برای اخذ ویزای‌ یونان باشد.

درصورت هرگونه سوال و یا درخواست میتوانید از طریق فرم زیر با ما در ارتباط باشید.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

  • انواع ویزاهای یونان و مدت زمان اعتبار آنها

با توجه به اینکه با چه هدفی قصد سفر به کشور یونان را دارید و یا در چه مدت زمانی می خواهید در این کشور اقامت داشته باشید، ویزاهای گوناگونی برای سفر شما در نظر گرفته شده است که در ادامه می خواهیم به رایج ترین انواع آنها بپردازیم.

  • ویزای توریستی یونان

به طور کلی ویزای توریستی یونان برای یک سفر گردشگری با مدت زمان حداکثر ۹۰ روزه صادر می شود که در این مدت به شخص غیر یونانی اجازه حضور و تردد در کشور یونان داده خواهد شد. با توجه به حضور کشور یونان در پیمان شینگن اروپا، این ویزا می تواند همان ویزای شینگن در نظر گرفته شود که ساده ترین و رایج ترین نوع ویزا در یونان است و همچنین در مدت زمان کوتاهی می توان برای دریافت آن اقدام کرد. توجه داشته باشید که این ویزا فقط مختص تور یونان و یا دیدار با اعضای خانواده در کشور یونان است. بنابرین چنانچه قصد تحصیل یا کار در این کشور را دارید، این ویزا نمی تواند گزینه مناسبی برای شما محسوب شود. ویزای توریستی یونان می تواند با توجه به تصمیم گیری نهایی کنسولگری یا سفارت یونان، تاریخ اعتبار و میزان دفعات سفر متغیری داشته باشد، در واقع این تصمیم گیری به شدت به سوابق سفر، مدارک و نحوه حضور و گفتار شما در روز  مصاحبه بستگی دارد.

  • ویزای تجاری یونان

حتی اگر علاوه بر گردشگری و یا دیدار با خانواده با اهداف دیگری نظیر بازدید از کارخانه‌ ها و صنایع، شرکت در کنفرانس ‌ها و کارگاه‌ های بین‌المللی قصد سفر به کشور یونان را دارید. باز هم باید برای ویزای گردشگری/دیداری اقدام نمایید. این ویزا به شما امکان خواهد داد تا در کنار یونان از دیگر کشورهای عضو منطقه شنگن نیز بازدید نمایید.

  • ویزای تحصیلی یونان

اگر دوره آموزشی شما در یونان از ۹۰ روز کمتر باشد دیگر نیازی به درخواست برای ویزای تحصیلی یونان نخواهید داشت اما در غیر این صورت و مثلا برای ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی باید برای ویزای تحصیلی یونان اقدام نمایید. درخواست ویزای تحصیلی در کشور یونان برای هر کدام از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تا حدودی متفاوت است. اما مهم ترین نکته برای ادامه تحصیل در یونان ، دانستن زبان یونانی است چرا که تنها تعداد کمی از دانشگاه های خصوصی این کشور با زبان انگلیسی ارائه می شوند. با این وجود اگر دانشجوی متقاضی به زبان یونانی و بعضا انگلیسی تسلط نداشته باشد از طرف دانشگاه پذیرش کننده یک دوره یک ساله به جهت آموزش زبان یونانی برای وی در نظر گرفته می شود. از مزایاهای تحصیل در این کشور اجازه کار پاره وقت در کنار تحصیل و ارائه خدمات درمانی رایگان به دانشجویان است. برای اطلاع بیشتر از شرایط و قوانین اخذ ویزای تحصیلی یونان با ما در تماس باشید.

  • انواع ویزای یونان با توجه به تعداد دفعات ورود به این کشور

همانطور که می دانید ویزا از لحاظ تعداد دفعات ورود به کشور مورد نظر می تواند به سه دسته یک بار ورود (سینگل)، دوبار ورود (دابل) و چندین بار ورود (مولتیپل) تقسیم شود.

ویزای یونان سینگل به این معناست که شما فقط یک بار اجازه ورود به کشور مقصد را خواهید داشت. با این تعریف مسلما منظور از دسته های دیگر ویزا یعنی دابل و مولتیپل هم مشخص می شود.

بنابراین چنانچه قصد ورود و خروج های متعدد به کشور مقصد یعنی یونان را دارید، توصیه می شود حتما برای دریافت ویزای مولتیپل اقدام کنید.

به همین منظور باید در زمان ارسال درخواست ویزا به سفارت حتما نوع ویزای درخواستی مورد نظر خود را (سینگل، دابل و یا مولتیپل) برای سفارت مشخص نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای پزشکی یونان

  • مدارک پزشکی به انضمام نامه تایید شده از سوی یک پزشک متخصص در داخل کشور برای انجام کلیه هماهنگی های لازم با بیمارستان و پزشک متخصص کشور یونان
  • اثبات توان مالی بیمار برای پرداخت هزینه های درمان با ارائه مدارک و اوراق مورد نیاز، همچون صورتحساب های بانکی شش ماه گذشته وی
  • در صورت کارمند بودن بیمار تهیه نامه ای از کارفرما که نشان دهنده اعطای مرخصی به وی برای گذراندن دوره درمانی است و تحویل آن به سفارت
  • اگر بیمار خودفرما باشد باید برخی از اوراق مالی یا مدارک شرکت که نشان دهنده حوزه فعالیت هایش می باشد را به سفارت یونان ارائه دهد
  • تحویل دادن کپی و اصل مدارک یا اسناد زمین، خانه، مستغلات شخص بیمار ، همسر و یا والدین بیمار به سفارت یونان
  • ارائه مدارک مربوط به پذیرش بیمارستان، رزرو هتل یا انتخاب محل اقامت
  • ویزای ازدواج یونان

به منظور دریافت ویزای ازدواج یونان و به دنبال آن اخذ اقامت دائم این کشور، شما باید بتوانید به صورت کاملا رسمی و قانونی با یک شهروند یونانی ازدواج کنید. گفتنی است مراسم ازداوج در یونان به صورت مدنی و مذهبی انجام می گیرد که البته برای اخذ ویزای شینگن یونان شما نیازی به ارائه مدرک ازدواج مذهبی ندارید و فقط به مجوز ازدواج قانونی و رسمی در یونان  نیاز خواهید داشت.

پس از ثبت ازدواج طرفین به صورت قانونی در یونان که نیازمند مدارکی همچون پاسپورت، ترجمه گواهی تولد ، ارائه مدارکی برای اثبات مجرد بودن شما و یا ارائه گواهی فوت یا طلاق از همسر و در نهایت تاییده افسر می باشد، ممکن است طی شدن مراحل اداری ازدواج چندین هفته زمان نیاز داشته باشد. بعد از آن شما موظف هستید اعلامیه ازدواج خود را در یکی از روزنامه های محلی به زبان یونانی منتشر کنید و کپی آن را به مدارک مربوطه اضافه نمایید.

اما نوع دیگری از ویزا که زیر مجموعه ای از ویزای ازدواج خواهد بود، ویزای نامزدی است. البته در صورتی که فرد خواهان ویزای نامزدی بعد از سپری شدن ۶ ماه از صدور ویزا، در اقدام برای ازدواج قانونی با یک شهروند یونانی موفق نشود، مجددا نیازمند طی کردن تمام مراحل این ویزا خواهد بود. همچنین یکی از شرایط مهم دیگر در خصوص دریافت ویزای ازدواج یونان توانایی اثبات تمکن مالی همسر یونانی است. فرد متقاضی بعد از ازدواج با شهروند یونانی می تواند بعد از حداقل سه سال، به جهت دریافت اقامت دائم در این کشور اقدام نماید.

  • ویزای پزشکی یونان

با توجه به این که یونان یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و همچنین پیمان شنگن است، مطابق با قوانین اروپایی شرایط نسبتا مشابهی برای اخذ ویزای پزشکی دارد. از جمله این شرایط، مسری نبودن بیماری شخص متقاضی این ویزا است تا امکان لطمه زدن به سلامت جامعه وجود نداشته باشد. همچنین طول دوره درمان نباید خیلی زیاد شود و از قبل تمامی هماهنگی های مورد نیاز برای نوع درمان با پزشک مربوطه انجام شده باشد. علاوه بر این بیمار باید توانایی اثبات تمکن مالی جهت پرداخت هزینه های درمانی  بیمارستان کشور یونان را داشته باشد. در دیگر توضیحات مربوط به اخذ ویزای پزشکی یونان آمده است که فرد متقاضی باید نشان دهد تنها با هدف درمان بیماری به این کشور سفر می کند و در پایان دوره درمان به کشور خود باز خواهد گشت. در ادامه به برخی از مهم ترین مدارک مربوط به اخذ ویزای پزشکی یونان اشاره خواهیم کرد.

  • ویزای کاری یونان

یکی دیگر از راه های اقامت در کشور یونان، اخذ ویزای کاری آن است. البته باید گفت نظارت و بررسی دقیق وزارت امور خارجه یونان، بر روی درخواست های ویزای کاری متقاضیان غیر اروپایی خارج از حوزه شینگن بسیار زیاد است و ممکن است این بررسی حتی تا چندین ماه طول بکشد. علاوه بر این حتی در صورتی که متقاضیان این ویزا همه مراحل کار را اداری و کاملا مطابق با قوانین وزارت امور خارجه یونان انجام دهند، باز هم، دولت یونان حق دارد هر کارگر خارجی را کنار بگذارد و با ویزای وی موافقت نکند. درخواست برای ویزای کاری یونان به دو روش امکان پذیر است. در روش اول شما در ابتدا برای استخدام در شرکت خاصی در یونان اقدام کرده اید، اما طبق قوانین کاری اتحادیه اروپا، شرکت مورد نظر قبل از رسیدگی به درخواست شما موظف خواهد بود به مدت ۳ ما شغل مربوطه را در یونان آگهی کند و چنانچه در این مدت فردی از خود یونان و یا دیگر کشورهای اروپایی برای این شغل پیدا نشد، آن وقت است که شما به عنوان یک فرد غیر اروپایی می توانید جهت استخدام در این شرکت خصوصی اقدام کرده و برای ویزای کاری یونان درخواست دهید.

اما در روش دوم که طبق تجربه کاری ما بهترین روش برای اخذ ویزای کاری یونان محسوب می شود، اقدام برای ویزای جستجوی کار در یونان با اعتبار ۶ ماهه به جای ویزای کار یونان است. به این ترتیب شما با این روش می توانید به راحتی برای اخذ ویزای شینگن یونان اقدام نمایید. لازم به ذکر است اگر پس از گذشت ۶ ماه جستجو در یونان نتوانید کار مورد نظر خود را پیدا کنید شما به اجبار باید این کشور را ترک نمایید.

ویزای کاری یونان، ویزای نوع D محسوب می شود و برای گرفتن این ویزا شما موظف هستید شخصا برای جستجوی کار اقدام نمایید. در صورت یافتن شغل مربوطه و استخدام شدن، شرکت یا محل کار مورد نظر ویزای شما را تایید خواهد کرد و اقامت شما قطعی می شود. در این حالت می توانید همسر و فرزندان خود را نیز به یونان برده و با پرداخت مالیات و کار کردن به مدت ۵ سال در این کشور، جهت اخذ اقامت دائم اقدام کنید. شما می توانید در خصوص مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد آرا: 110

اگر این پست را مفید یافتید ...

ما را در اینستاگرام دنبال کنید!