در این صفحه شما میتوانید فرم ویزای اتریش | مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن اتریش | آدرس سفارت اتریش | طریقه گرفتن وقت سفارت اتریش و … را مطالعه کنید

نکات مهم: طبق آخرین اطلاعات آژانس شمیران گشت متقاضیان که دعوت نامه eve دارند باید برای درخواست روادید به دفتر vfs مراجعه کنند.

ویزای اتریش

طریقه گرفتن وقت سفارت اتریش

تعیین وقت مصاحبه برای ویزای شینگن اتریش به صورت آنلاین و یا مستقیما در مرکز VFS  امکان پذیر است. بنابراین متقاضیان برای درخواست ویزاهای کوتاه مدت نظیر ویزای شینگن ۹۰ روزه باید از طریق مرکز وی اف اس سفارت اتریش در ایران اقدام نمایند. لازم به ذکر است درخواست برای ویزا فقط از طریق وقت ملاقات قبلی و دعوتنامه های تایید شده پذیرفته خواهد شد. توجه داشته باشید که نباید بیشتر از ۹۰ روز و کمتر از ۴ هفته پیش از تاریخ مدنظرتان برای سفر به منظور تعیین وقت سفارت اتریش  اقدام نمایید. برای تعیین وقت ملاقات کافی است ایمیلی که شامل جزئیات و مشخصات فردی نظیر نام و نام خانوادگی، شماره پاسپورت، تاریخ انقضای پاسپورت، ملیت، جنسیت، تاریخ تولد، شماره تماس، شماره EVE /رزرو هتل/دعوتنامه، تاریخ سفر، تاریخ مورد نظر برای وقت ملاقات و دسته بندی ویزا (تجاری، گردشگری/سایر و دیدار با خانواده و دوستان) می باشد را به انضمام (کپی پاسپورت و دعوتنامه رسمی و یا مدارک رزرو هتل در اتریش) به آدرس  ایمیل مرکز وی اف اس اتریش appointmentaustria@vfshelpline.com  ارسال نمایید. برای گرفتن وقت باید مشخصات زیر را بصورت انگلیسی و مطابق با پاسپورت و به ترتیب به ایمیل ذکر شده ارسال کنید و منتظر اعلام وقت مصاحبه از طرف vfs باشید. بعد از اعلام وقت توسط vfs با در دست داشتن ترجمه مدارک و همراه داشتن ۸۸ یورو به موسسه vfs مراجعه کنید.

(Name (as per passport

Contact number

Passport number

Date of departure

Copy of passport and invitation letter – EVE = electronic liability declaratio

به محض دریافت تمامی اطلاعات فوق در صورتی که اطلاعات ارسال شده مورد تایید مرکز قرار بگیرد، جزئیات قرار ملاقات به شما ایمیل زده می شود. از این جزئیات پرینت گرفته و در روز مصاحبه حتما همراه خود داشته باشید. برای ارائه درخواست های ویزای بلند مدت (بیش از ۹۰ روز ) نیز باید به سفارت اتریش در تهران مراجعه نمایید و به همین منظور نیازمند تعیین وقت قبلی خواهید بود. برای اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوران ما در آژانس شمیران گشت در تماس باشید.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

مدارک لازم ویزا برای سفارت اتریش

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اتریش شامل موارد زیر است. اما همواره به متقاضیان گرامی توصیه می گردد در زمان اقدام برای ویزا به روزترین چک لیست مدارک را تهیه نمایند.

  • فرم درخواست ویزای اتریش
  • دو قطعه عکس رنگی جدید با پشت زمینه سفید و در اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر
  • گذرنامه معتبر با حداقل ۳ ماه اعتبار و ۲ صفحه خالی رو به روی هم
  • فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته در صورت موجود بودن
  • گواهی اشتغال به همراه گواهی درآمد
  • بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو
  • مدارک معتبر از محل اقامت که شامل دعوتنامه و یا رزرو هتل در اتریش می شود (توجه داشته باشید که تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد.)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.
  • اثبات منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره)
  • ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی برای مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند، الزامی می باشد.

(دقت نمایید سفارت اتریش از تاریخ ۳ نوامبر ۲۰۱۳ تنها مدارکی را در چارچوب درخواست های ویزای این کشور می پذیرد که توسط مترجمین رسمی زبان آلمانی قوه قضائیه ایران به زبان آلمانی ترجمه شده باشند.)

نکته مهم برای گرفتن وقت سفارت اتریش :

جهت گرفتن وقت سفارت اتریش باید با شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در ساعات ۹ صبح الی ۱۲ ظهر و یا از طریق ارسال ایمیل به نشانی زیر تقاضای وقت مصاحبه نمایید. teheran-ob@bmeia.gv.at

در صورتی که میخواهید درباره ویزای اتریش اطلاعات لازم را کسب نمایید کلیک کنید.

آدرس سایت vfs مربوط به سفارت اتریش

طریقه پر کردن فرم شینگن اتریش

بعد از درخواست برای تعیین وقت ملاقات از طریق ایمیل شرکت کارگزار سفارت اتریش (VFS)، باید فرم جدید ویزای شینگن اتریش را دانلود نمایید و پرسش نامه مربوطه را کاملا دقیق و بدون غلط املایی به صورت تایپ شده تکمیل نمایید. و در نهایت پرینت آن را تهیه کرده و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید. لازم به ذکر است از آنجایی که پرسش‌نامه ویزای شینگن اتریش به زبان آلمانی است، لازم است برای سهولت کار حتما دستورالعمل فارسی‌اش را نیز ذخیره نمایید تا در زمان پر کردنش به مشکلی بر نخورید.

هزینه ها و مدت زمان لازم برای دریافت ویزای اتریش

با توجه به تقاضای بالا برای ویزای شینگن در این بخش به هزینه های مربوط به آن می پردازیم. همانطور که می دانید یکی از فاکتورهای اصلی در تعیین هزینه ویزای شینگن کوتاه مدت (۹۰ روزه ) محدوده سنی متقاضیان می باشد. برای مثال ویزای شینگن برای کودکان زیر ۶ سال رایگان و برای کودکان بین ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو می باشد. این در حالی است که هزینه ویزای شینگن برای افراد بالغ بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو خواهد بود. اما هزینه اقامت بیش از ۹۰ روز ( یعنی ۹۱ الی ۱۸۰ روز) ۱۵۰ یورو خواهد. همچنین هزینه تأیید اسناد و مدارک ۸۰ یورو و صدور گذرنامه اتریشی نیز ۷۶ یورو می باشد. دقت داشته باشید سفارت تنها پرداخت وجه مذکور  را با اسکناس یورو می پذیرد. متقاضیان گرامی باید مبلغ قابل پرداخت را تا حد امکان به طور دقیق همراه داشته باشند، چرا که در سفارت موجودی پول خرد محدود می باشد. همچنین مرکز VFS اتریش نیز علاوه بر هزینه ویزا برای هر ویزا مبلغ ۲۴٫۸۰ یورو جهت رسیدگی به درخواست مطالبه می نماید. به خاطر داشته باشید وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود. در رابطه با مدت زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای اتریش باید گفت نظر به این که درخواست برای ویزای اتریش بسیار زیاد است و متقاضیان زیادی در انتظار دریافت این ویزا می باشند لذا توصیه می گردد بسته به تاریخ  مورد نظر برای سفرتان، حداقل حدود ۳ الی ۴ ماه زودتر برای ارائه درخواست و وقت مصاحبه سفارت اتریش اقدام نمایید. در این صورت سفر پیش روی شما طبق برنامه هایتان محقق شده و از هرگونه مشکلی اجتناب خواهد شد.

برای اطلاع از ویزا اتریش به صفحه زیر مراجعه کنید.

نکاتی در خصوص روز رفتن به سفارت اتریش

  • طبق قوانین و مقررات سفارت اتریش حتی برای نوزادان و خردسالان نیز می بایست وقت مصاحبه در نظر گرفته شود.
  • لازم به ذکر است برای ویزاهای نوع C و نوع D درخواست وقت مصاحبه به جهت «VISA» و در صورتی که در نظر دارید در اتریش به ادامه تحصیل بپردازید و یا برای هر گونه درخواست دیگری که به اقامت بیش از ۶ ماه نیاز دارد می بایست برای وقت مصاحبه جهت «AUFENTHALT» (اقامت) درخواست نمائید.
  • حضور در وقت مصاحبه تعیین شده توسط سفارت اتریش برای متقاضیان الزامی است و تعویض وقت های مصاحبه امکانپذیر نمی باشد.
  • هزینه های کنسولی و ویزا باید در وقت مصاحبه در سفارت اتریش به صورت نقدی و منحصرا به یورو پرداخت شود.
  • هر شخص نیازمند وقت جداگانه ای برای مصاحبه در سفارت است و بنابراین باید درخواست جداگانه ای را به ثبت برساند. برای مثال برای یک خانواده ۴ نفره باید ۴ وقت ملاقات تعیین گردد.
  • ارائه‌ی اسناد جعلی در وقت مصاحبه اتریش، می تواند پیامدهای سنگینی مثل محرومیت از صدور ویزا را برای شما به دنبال داشته باشد.

آدرس VFS اتریش در ایران: تهران میدان هروی، خیابان موسوی (گلستان ۵)، مرکز هروی، طبقه چهارم

آدرس ایمیل مرکز VFS اتریش: info.austriairan@vfshelpline.com

شماره  تلفن این مرکز: ۲۷ ۵۹ ۸۰ ۸۲ (۰۲۱)

روزها و ساعات کاری: دوشنبه ها الی پنجشنبه ها از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۵:۳۰

 زمان تحویل مدارک: ۰۸:۰۰ تا ۱۷:۰۰

 زمان تحویل گرفتن پاسپورت: ۰۸:۰۰ تا ۱۷:۰۰

 زمان پاسخگویی به سوالات: ۰۸:۰۰ الی ۱۷:۰۰

لازم به ذکر است مرکز  وی اف اس اتریش  همه روزه به جز روزهای جمعه، شنبه و تعطیلات مشخص شده توسط سفارت اتریش آماده ارائه خدمات به متقاضیان گرامی در ساعات ذکر شده می باشد.

آدرس سفارت اتریش :تهران، خیابان باهنر (نیاوران)، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶ الی ۸

آدرس سایت سفارت اتریش

تلفن سفارت اتریش: ۰۰۴۰ ۲۲۷۵ (۲۱) ۹۸+ فاکس: ۵۲۶۲ ۲۲۷۰ (۲۱) ۹۸+

ایمیل سفارت اتریش: (می توانید به سایت سفارت مراجعه کرده و در  انتهای صفحه در قسمت پرسشنامه و نظرات سوال یا نقطه نظر خود را مطرح نمایید.)

کدپستی: ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵ تهران/ ایران

تلفن بخش کنسولی سفارت اتریش : ۰۰۴۶ ۲۲۷۵ (۰۲۱)

روزها و ساعات کاری: دوشنبه ها الی پنجشنبه ها از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۵:۳۰

ساعت مراجعه به منظور ارائه درخواست هایی که نیازی به وقت قبلی ندارند: دوشنبه ها الی پنجشنبه ها از ساعت ۸ الی ۱۱ (به استثناء تعطیلات رسمی ایرانی و اتریشی)

تکمیل نواقص پرونده و همچنین تحویل اظهارنامه های کتبی: دوشنبه ها الی پنجشنبه ها  از ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۲:۳۰

تحویل نامه (پس از هماهنگی ): دوشنبه ها الی پنجشنبه ها ساعت ۱۴ الی ۱۴:۳۰

تحویل گذرنامه و تأیید مدارک: دوشنبه ها الی پنجشنبه ها ساعت ۱۴ الی ۱۴:۳۰

لازم به ذکر است درخواست ویزای اتریش و یا اقامت تنها با تعیین وقت قبلی امکان پذیر خواهد بود. گرفتن وقت جهت ارائه درخواست نیز منحصرا از طریق ایمیل (رجوع شود به ارسال پرسشنامه و نقطه نظرات در انتهای صفحه) صورت می پذیرد. همچنین بخش ویزا از طریق شماره تلفن ۰۰۴۶ ۲۲۷۵ (۰۲۱) از ساعت ۱۴:۰۰الی ۱۵:۳۰ و یا از طریق ایمیل (رجوع شود به ارسال پرسشنامه و نقطه نظرات در انتهای صفحه) پاسخگوی سوالات احتمالی شما  متقاضیان گرامی خواهد بود.

دی ۳, ۱۳۹۶
اتریش

فرم ویزای اتریش | مدارک ویزای اتریش