آدرس سفارت دانمارک

ویزای دانمارک

گرفتن وقت سفارت دانمارک

در حال حاضر گرفتن وقت سفارت دانمارک بر عهده مرکز وی اف اس گلوبال دانمارک است. این شرکت در تهران مسئول بررسی مدارک و انجام عملیات بیومتریک برای متقاضیان ویزای کوتاه مدت دانمارک است. طبق اطلاعات مندرج در سایت VFS دانمارک درخواست ویزای کوتاه مدت در این مرکز فقط از طریق قرار ملاقات های قبلی و با دعوت نامه امکان پذیر است. به همین منظور متقاضیان باید درخواست خود را به همراه جزئیات لازم به ایمیل   appointmentdenmark@vfshelpline.com ارسال نمایند. متقاضیان با اهداف کسب و کار نیز باید درخواست خود را به ایمیل businessdkir@vfshelpline.com  بفرستند. در صورت تایید درخواستتان ایمیلی حاوی زمان مراجعه به مرکز برای شما ارسال خواهد شد.

مدت زمان و هزینه مورد نیاز سفارت برای اخذ ویزای دانمارک

هزینه صدور ویزای دانمارک جهت اهداف ویزای کوتاه مدت (بازدید خانواده، گردشگری، شرکت در کنفرانس و …) برای بزرگسالان، ۶۰ یورو و برای کودکان بین ۶ تا ۱۱ سال، ۳۵ یورو می باشد. در ضمن متقاضیات باید علاوه بر پرداخت این مبلغ، ۲۲ یورو نیز به خاطر خدمات شرکت کارگزار بپردازند. این هزینه فقط به یورو  و نقدی دریافت می شود و قابل بازگشت نیست. در صورتی که خواهان ویزای شینگن دانمارک هستید باید حداقل ۶ هفته زودتر از این‌که زمان سفرتان فرا برسد به سفارت این کشور مراجعه نمایید. البته با توجه به  این که ویزای توریستی دانمارک، در فصل های گرم متقاضیان زیادی دارد، بنابراین بهتر است سه ماه  قبل از سفر خود درخواست ویزا را به سفارت ارائه نمایید.

ویزای اسپانیا

برای دریافت فرم ویزا دانمارک به صفحه زیر مراجعه کنید.

طریقه پر کردن فرم شینگن دانمارک

بعد از طی کردن مراحل قبلی، متقاضیان ویزای توریستی دانمارک باید فرم شینگن دانمارک را از منبع معتبر دانلود کرده و به سوالات آن کاملا دقیق و به زبان انگلیسی پاسخ دهند. سپس پرینت آن را تهیه کرده و در روز مصاحبه به همراه خود داشته باشند.

نکاتی در خصوص روز رفتن به سفارت دانمارک

  • در روز مصاحبه مدارک مورد نیاز را به صورت کامل و با چیدمان صحیح به سفارت ارائه نمایید.
  • به هیچ وجه مدارک و اطلاعات جعلی به سفارت ارائه نکنید در این صورت فورا درخواست ویزای شما ریجکت خواهد شد.
  • ذکر دلایل کافی و مشخص برای سفر به دانمارک، در روز مصاحبه بسیار مهم است.
فرم ویزای دانمارک

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

مدارک لازم برای دریافت ویزای دانمارک

ویزای کوتاه مدت دانمارک در اغلب موارد فقط برای افرادی که دارای دعوت نامه هستند صادر می گردد. در ادامه به برخی از مهم ترین مدارک لازم برای دریافت ویزای دانمارک ( توریستی و یا دیدار بستگان) اشاره خواهیم کرد.

(تمامی مدارک باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند، البته نیازی به مهر تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه نمی باشد.)

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای دانمارک
  • عکس ۵/۳*۵/۴ جدید با زمینه ی سفید و تمام رخ
  • اصل شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات
  • اصل گذرنامه ( با حداقل یک سال اعتبار ) و کپی آن به انضمام گذرنامه و ویزاهای قبلی در صورت موجود بودن
  • اصل سند ازدواج یا طلاق در صورت دیدار با همسر
  • در صورت داشتن دعوتنامه : فرم ۴ برگی دعوت نامه جدید از معرف در دانمارک با قید نام و نام خانوادگی، شماره پرسنلی، آدرس، تلفن، پست الکترونیکی، طول مدت به روز و تاریخ تقریبی دیدار به صورت روز/ماه/سال ذکر شود و همچنین توضیح درخصوص پوشش هزینه های اقامت متقاضی مکتوب شده باشد. لازم به ذکر است که در صورت آنلاین بودن دعوتنامه همراه داشتن کد به همراه فرم ۴ برگی الزامی است.
  • مدارکی که نسبت خانوادگی با دعوت کننده را ثابت نماید، به همراه کپی واضح از گذرنامه ی فرد دعوت کننده که باید بر روی آن شماره پرسنلی ( سی پی آر) یا خارجی (یو دی ال) درج شده باشد.
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین (به همراه کارت دانشجویی)، گواهی اشتغال به کار برای شاغلین (کارت پرسنلی و فیش حقوقی در صورت وجود) و یا کارت بازنشستگی برای بازنشستگان به همراه فیش حقوقی بازنشستگی
  • پرینت گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر به همراه مهر و امضای بانک روی برگهA4 (لازم به ذکر است موجودی آن میبایست برای هزینه های طول سفر کافی باشد.)
  • بیمه ی مسافرتی معتبر – اصل و کپی از بیمه نامه مسافرتی پزشکی به مدت روزهای اقامت، معتبر برای یک بار ورود یا چند بار ورود (مربوط به درخواست ویزای مالتیپل)به کل کشورهای شنگن، پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو وبرگرداندن جسد در صورت فوت متقاضی، لازم به ذکر است که شرکت بیمه می بایست طرف قرارداد آن با شرکتی باشد که محل پرداخت غرامت را در یکی از کشورهای اروپایی قرارداده باشد نه در کشورهای اطراف خلیج فارس
  • متقاضیانی که قبلا به دانمارک سفر کرده اند و جواب منفی دریافت نموده اند، نامه سفارت را به همراه داشته باشند اصل پاسپورت قدیمی به همراه کپی ویزاهای شینگن دانمارک
  • چک لیست تکمیل مدارک درخواست ویزای دیدار اعضای خانواده
  • مدارک مالی نظیر سند مالکیت به منظور اثبات تمکن مالی شخص متقاضی
  • بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل (در صورتی که دعوتنامه نداشته باشید)
  • رسید پرداخت هزینه روادید
  • پاکت پستی متوسط که شامل نام و نشانی کامل متقاضی به عنوان گیرنده، کدپستی کامل و تمبر کافی باشد

جهت دانلود فرم دعوت نامه ویزای تجاری دانمارک کلیک کنید.

جهت دانلود فرم ویزای دانمارک کلیک کنید.

آدرس سفارت و شرکت کارگزار دانمارک

آدرس وی اف اس دانمارک در ایران: تهران، خیابان پاسداران، گلستان ۵، خیابان موسوی، میدان هروی، مرکز خرید هروی، طبقه چهارم

تلفن: ۷۲۹۸۶۰۰۵ (۰۲۱)     

ایمیل: info.denmarkiran@vfshelpline.com

آدرس سایت :  www.vfsglobal.com/Denmark/Iran/

روزها و ساعات پاسخگویی: همه روزه به جز روزهای جمعه، شنبه و تعطیلات سفارت دانمارک در تهران از ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر

آدرس سفارت دانمارک در ایران: تهران، شریعتی، بالاتر از پل صدر، کوچه هدایت، کوچه دشتی، پلاک ۱۰

تلفن تماس : ۲۸۱۵۵۰۰۰ (۰۲۱)

شماره فکس: ۲۲۶۴۰۰۰۷ (۰۲۱)

آدرس ایمیل سفارت دانمارک:  thramb@um.dk

 آدرس وب سایت سفارت دانمارک:  http://iran.um.dk/fa-IR

روزها و ساعات مراجعه حضوری و پاسخ به تماس ‌های تلفنی سفارت دانمارک: دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲

دسامبر 24, 2017
denmark-flag

فرم ویزای دانمارک | مدارک ویزای دانمارک