ویزای چک

گرفتن وقت سفارت چک

جهت تعیین وقت ملاقات با سفارت جمهوری چک کافی است در قدم اول درخواست ویزای خود را به همراه جزئیات مندرج در سایت وی اف اس جمهوری چک که شامل (نام و نام خانوادگی، شماره پاسپورت، تاریخ انقضا پاسپورت، ملیت، جنسیت، شماره تماس، تاریخ تولد و….) می شود به زبان انگلیسی به ایمیل appointmentczechrepublic@vfshelpline.com ارسال نمایید. بعد از دریافت این جزئیات و تایید آنها توسط شرکت کارگزار سفارت یک ایمیل حاوی قرار ملاقات برنامه ریزی شده برای شما ارسال خواهد شد. سپس در تاریخ مقرر شده باید به همراه مدارک و هزینه ویزا به این مرکز مراجعه کرده تا با تحویل مدارک، پرداخت هزینه ها و انجام عملیات انگشت نگاری، تاریخ حضور شما در سفارت تعیین گردد.

برای اطلاع از ویزای چک به صفحه زیر مراجعه کنید.

مدت زمان و هزینه مورد نیاز سفارت برای اخذ ویزای چک

هزینه اخذ ویزای کوتاه مدت شینگن (گردشگری، بازدید از اقوام، کسب وکار و… ) جمهوری چک برای بزرگسالان۶۰ یورو و برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو می باشد. علاوه براین متقاضی باید مبلغ ۱۲ یورو نیز بابت خدمات مرکز VFS جمهوری چک پرداخت نماید. تمامی این مبالغ به صورت نقدی و به یورو دریافت می گردد و امکان بازگشت آن نیز وجود ندارد. پس از ارائه درخواست ویزا معمولا رسیدگی به ویزای شما دو هفته کاری طول خواهد کشید. اما ممکن است در برخی مواقع زمان بیشتری هم نیاز باشد. بنابراین توصیه می شود از سه ماه یا حداقل ۶ هفته زودتر از تاریخ سفر برای اخذ ویزای شینگن چک اقدام نمایید.

فرم ویزای چک

طریقه پر کردن فرم شینگن چک

برای اخذ ویزای کوتاه مدت جمهوری چک لازم است، فرم شینگن چک را از منابع معتبر دانلود کرده و به طور دقیق به سوالات آن به زبان انگلیسی پاسخ دهید. سپس از آن پرینت گرفته و در روز مصاحبه به همراه مدارک دیگر به سفارت ارائه نمایید.

فرم ویزای چک

نکاتی در خصوص روز رفتن به سفارت چک

  • هر متقاضی باید شخصا در روز مصاحبه در سفارت حضور یابد.
  • در روز رفتن به سفارت اصل و کپی تمامی مدارک لازم را به همراه خود داشته باشید چرا که نبود هر کدام از آنها روند صدور ویزای شما را به عقب می اندازد و حتی در مواقعی مجبور می شوید دوباره برای گرفتن وقت مصاحبه اقدام نمایید.
  • به سوالات افسر ویزا پاسخ های کوتاه و دقیق بدهید و از هر گونه دروغ و جعل اسناد بپرهیزید.
فرم ویزای چک

مدارک لازم برای دریافت ویزای چک

در این قسمت تنها مدارکی که بین ویزاها مشترک خواهد بود بیان شده است اما با توجه به این که هر نوع ویزا نیاز به ارائه مدارک مشخصی دارد بنابراین باید چک لیست کامل مدارک را از سفارت کشور چکhttps://www.wisa.ir/%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%86%DA%A9/ و یا کارگزار رسمی آن تهیه نمایید.

تمامی مدارک باید توسط یک مترجم رسمی ترجمه شده باشند و ترجمه  نیز باید مورد تایید قوه قضاییه و وزارت امور خارجه قرار بگیرد.

  • کپی شناسنامه و کارت ملی به همراه اصل آن ها
  • گردش مالی سه ماه آخر حساب متقاضی و ارائه اظهارنامه ی بانکی
  • بیمه مسافرتی معتبر
  • ارائه پاسپورت متقاضی که حداقل ۶ ماه دیگر اعتبار داشته باشد، همچنین باید از صفحات اول و صفحاتی که دارای مهر ویزا هستند کپی نیز تهیه گردد، در صورت موجود بودن سوابق سفر، خوب است آنها را نیز به سفارت جمهوری چک ارائه دهید.
  • فرم پر  و امضا شده درخواست ویزا (برای افراد زیر ۱۵ سال این امضا، باید امضای یکی از والدین باشد)
  • عکس ۶*۴ رنگی و مورد قبول سفارت جمهوری چک
  • ارائه گواهی داشتن کار در ایران
  • ارائه اسناد مالی در صورت موجود بودن
  • ارائه مدارکی برای اثبات تمکن مالی فرد متقاضی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت نیز ارائه دهد.
  • باید مدارکی برای تعیین محل اقامت خود ارائه دهید که می تواند دعوت نامه و یا مدارک رزرو هتل در کشور جمهوری چک باشد.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

آدرس سفارت و شرکت کارگزار چک

آدرس سفارت جمهوری چک در ایران: تهران، فرمانیه، خیابان بوستان، کوچه نسترن، پلاک ۳۶

وب سایت سفارت جمهوری چک:  www.mzv.cz/teheran/en

ایمیل سفارت جمهوری چک: teheran@embassy.mzv.cz

شماره تلفن: ۲۶۱۱۸۸۵۱-۰۲۱   

شماره فکس: ۲۲۸۰۲۰۷۹-۰۲۱

کد پستی: ۴۴۵۷-۱۱۳۶۵

روزها و ساعات کاری سفارت چک: روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰

بخش کنسولی این سفارت نیز، از روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ ظهر، پاسخگوی مراجعین محترم است.

آدرس مرکز وی اف اس چک: تهران، خیابان پاسداران، گلستان ۵، خیابان موسوی، میدان هروی، مرکز خرید هروی، طبقه چهارم

تلفن:  ۲۱۷۲۹۸۶۰۰۴

ایمیل: info.czechrepubliciran@vfshelpline.com

وب سایت وی اف اس چک: https://visa.vfsglobal.com/irn/en/cze

برای کسب هر گونه اطلاعات مربوط به روند اخذ ویزا یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۷

ژانویه 1, 2018

فرم ویزای چک | مدارک ویزای پک