مدارک اقامت اسلواکی

گرفتن وقت سفارت اسلواکی

بعد از جمع آوری مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا، نوبت به گرفتن وقت سفارت اسلواکی می رسد. در واقع پیش از مراجعه به سفارت و انجام مصاحبه و انگشت نگاری باید یک وقت ملاقات برای شما تنظیم گردد. گرفتن وقت سفارت اسلواکی به دو صورت امکان پذیر است در روش اول متقاضی می تواند با سفارت تماس گرفته و درخواست وقت ملاقات بدهد. همچنین سفارت جمهوری اسلواکی از ۱ مارس ۲۰۱۵ درخواست های الکترونیکی ویزای شینگن را قبول می کند به همین منظور متقاضیان، درخواست آنلاین خود را با مراجعه به آدرس https://ezov.mzv.sk و تکمیل فرم درخواست ویزا، به ثبت می رسانند. در این حالت تاریخ مصاحبه و قرار ملاقات در سفارت را به صورت اینترنتی دریافت می نمایند. در هر صورت فرم درخواست ویزا را باید از سایت این سفارت دانلود و تکمیل کرد و پرینت آن را در روز مصاحبه به سفارت این کشور ارائه داد.

برای ورود به سایت سفارت اسلواکی کلیک کنید

برای اطلاع از ویزا اسلواکی به صفحه زیر مراجعه کنید.

مدت زمان و هزینه مورد نیاز سفارت برای اخذ ویزای اسلواکی

هزینه صدور ویزای اسلواکی برای بزرگسالان ۶۰ یورو می باشد و برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال نیز ۳۵ یورو در نظر گرفته شده است. برای درخواست ویزای ملی با اقامت مدت طولانی نیز پرداخت ۳۳ یورو لازم است. جهت اخذ ویزای شینگن باید حداقل ۶ هفته زودتر از تاریخ مسافرت اقدام نمایید. حدودا بین ۱۴ تا ۲۱ روز پس از ارائه درخواست ویزای اسلواکی، جواب آن برای شما صادر می گردد.

طریقه پر کردن فرم شینگن اسلواکی

شما در اولین گام برای درخواست روادید شینگن اسلواکی، به فرم شینگن اسلواکی نیاز خواهید داشت. در نتیجه تکمیل صحیح این فرم از اهمیت بالایی برخوردار است و باید بدون غلط تایپی و املائی و کاملا منطبق با اطلاعات موجود در شناسنامه، پاسپورت، رزرو بلیط و هتل و همچنین اهداف سفر تکمیل گردد. توجه داشته باشید حتی در صورت پاسخ اشتباه به یکی از سوالات این فرم، سفارت به راحتی پرونده شما را رد خواهد کرد.

نکاتی در خصوص روز رفتن به سفارت اسلواکی

  • در تاریخ مصاحبه با پوششی آراسته، موقر و تمیز در سفارت حضور یابید.
  • در روز مصاحبه پاسخ های شما به افسر مورد نظر تعیین کننده پذیرش یا ریجکت درخواست شما خواهد بود بنابراین به تمامی سوالات به دقت و با آرامش پاسخ دهید.
  • روز مصاحبه تمامی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای اسلواکی را به انضمام کپی و ترجمه آنها همراه خود داشته باشید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای اسلواکی

( مدارک لازم برای اخذ ویزای اسلواکی باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شوند. نیازی به گرفتن تائیدیه وزارت امور خارجه و دادگستری برای مدارک ویزای اسلواکی نیست.)

برخی از مدارک مهم برای اخذ ویزای توریستی اسلواکی عبارتند از:

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی
  • فرم تکمیل و امضا شده درخواست ویزا
  • کارت ملی و شناسنامه به همراه کپی
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش
  • کپی از ویزاهای معتبر قبلی و مهر های ورود و خروج آنها
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانک
  • بیمه مسافرتی معتبر
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی ( برای کارمندان و کارگران )
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی برای صاحبان مشاغل
  • گواهی بازنشستگی برای افراد بازنشسته
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلان
  • سند مالکیت ( در صورت وجود )
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

آدرس سفارت و شرکت کارگزار اسلواکی

آدرس سفارت اسلواکی : میدان تجریش، خیابان نیاوران، خیابان مژده (مصطفی مقدسی )، نبش کوچه خدایار، پلاک ۷۲

تلفن سفارت اسلواکی : ۲۲۷۴۰۴۶۶ ، ۲۲۷۵۴۵۶۰

سایت سفارت اسلواکی: www.mzv.sk/teheran

ایمیل سفارت اسلواکی:  emb.tehran@mzv.sk

سفارت اسلواکی روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۳ پاسخگوی مراجعه کنندگان می باشد.