مدارک اقامت شینگن

مدارک مورد نیاز اقامت

کشورهای اروپایی از لحاظ کیفیت زندگی، زیبایی، آرامش و رفاه جزو بهترین کشورهای جهان به شمار می آیند و از این رو بسیاری از افراد ساکن دیگر کشورها خواهان اخذ اقامت این کشورها هستند. البته این کار تنها با دانستن قوانین مربوط به روش های مختلف مهاجرتی نظیر ثبت شرکت، سرمایه گذاری، ازدواج، خرید ملک و…  امکان پذیر خواهد بود. بنابراین متقاضیان با داشتن اطلاعات کافی در این زمینه می توانند به درستی تصمیم گیری نموده و سپس اقدام نمایند. مدارک مورد نیاز اقامت برای هر کدام از روش های مهاجرتی یکی از مباحث مهم و پایه در خصوص اخذ اقامت کشورهای اروپایی است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

مدارک مورد نیاز اقامت از طریق تمکن مالی

همانطور که در مباحث قبلی گفته شد، اخذ اقامت اروپا از طریق تمکن مالی یعنی این که متقاضی باید بدون نیاز به کار کردن در کشور مقصد زندگی خود را در اروپا اداره نماید. بنابراین باید از پشتوانه مالی بالایی در کشور خود برخوردار باشد. به همین منظور متقاضی باید با نشان دادن سود سرمایه سپرده گذاری، سهام شرکت، اجاره نامه ملک و یا حقوق بازنشتگی توانایی خود را در پرداخت هزینه ها به اثبات برساند و همچنین گردش حساب خود را به همراه سایر مدارک مانند گواهی اسناد و مالکیت ها و سهام و …. به سفارت کشور مورد نظر ارائه نماید. برخی از مهم ترین مدارک لازم برای اخذ اقامت از طریق تمکن مالی عبارتند از:

  • ارائه مدارک شناسایی و هویتی ( شناسنامه+ پاسپورت) به همراه ترجمه و عکس
  • اسناد شغلی ( به همراه ترجمه)
  • ترجمه رسمی روزنامه رسمی به همراه علامت تجاری
  • پرینت حساب بانکی برای ۳ ماه آخر
  • اثبات دارایی های مالی با ارائه مدارک رسمی
  • مدرک اعلامی حساب بانکی به صورت رسمی و ترجمه شده

همچنین شرایط سال ۲۰۱۹ برای اخذ اقامت تمکن مالی عبارتند از

  • متقاضی باید دارایی با ارزش حدود ۱۵۰٫۰۰۰€ یورو در ایران داشته باشد.
  • متقاضی برای این دارایی بتواند سند قانونی و مدرک محکم مالکیتی داشته باشد.
  • متقاضی باید اثبات کند دارای درآمد ماهانه ۲۵۰۰€ در ایران است.
  • متقاضی باید مبلغی معادل با ۵۰٫۰۰۰€ یورو را به صورت نقد در بانک ایران سپرده داشته باشد.
مدارک مورد نیاز اقامت

مدارک مورد نیاز اقامت از طریق کار و تخصص

اقامت از طریق کار و تخصص شامل ویزای جستجوی کار اروپا (Job Seeker) و همچنین نیروی متخصص (ویزای کاری متخصصین Skill Worker) می شود. در روش اخذ اقامت اروپا از طریق ویزای جستجوی کار، شما باید شرایط لازم نظیر تحصیلات، سابقه کاری، سطح زبان لازم و …  را داشته باشید. در این صورت ابتدا برای شما ویزای کاری ۶ ماهه صادر خواهد شد. سپس اگر در این مدت توانستید شغل مناسبی در اروپا پیدا نمایید برای شما کارت اقامت صادر می گردد ولی اگر کار مورد نظرتان پیدا نشد، مجبور هستید به کشور خود بازگردید. در ادامه به رایج ترین مدارک لازم برای اخذ اقامت کاری اشاره خواهیم کرد.

  • فرم تکمیل شده تقاضای کار
  • شناسنامه و پاسپورت (ترجمه به زبان مورد نظر کشور)
  • ارائه دو قطعه عکس
  • ترجمه کلیه مدارک تحصیلی (به زبان مورد نیاز)
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • رزومه و سوابق کاری شخص متقاضی و ترجمه آن
  • بیمه نامه
  • مدارک رزو کردن هتل یا مکان اسکان و داشتن بلیط هواپیما
  • گواهی تسلط به زبان
مدارک مورد نیاز اقامت

مدارک مورد نیاز اقامت با خرید ملک

شهروندی و اقامت دائم اروپا را می توان با خرید ملک در یکی از کشورهای اروپایی به دست آورد. البته لازم به ذکر است شرایط و زمان لازم برای اخذ اقامت اروپا با توجه به میزان سرمایه گذاری و کشور مورد نظر متغیر است. برای اطلاع بیشتر از این شرایط می توانید به صفحه هر کدام از کشورها در سایت آژانس شمیران گشت مراجعه نمایید. گفتنی است حداقل مبلغ خرید ملک در اروپا ۲۵۰٫۰۰۰€ است. اما در برخی کشورها تا ۵۰۰٫۰۰۰€  نیز می باشد. مثلا خرید ملکی در اسپانیا با ارزش ۵۰۰،۰۰۰ یورو می تواند منجر به اخذ اقامت دائم گردد. همچنین فرزندان بالای ۱۸ سال برای دریافت اقامت از این روش باید حتما دانشجو باشند.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

021-26206357021-26206479

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

مدارک مورد نیاز اقامت از طریق تحصیل

اخذ اقامت تحصیلی اروپا به یکی از روش های آسان و البته ارزان مهاجرت به اروپا معروف است. در این نوع اقامت شما با دریافت پذیرش تحصیلی و اخذ ویزا در کشور مورد نظر خود شروع به تحصیل می کنید. بعد از پایان دوره تحصیلی (حداقل دو سال) نیز به مدت ۶ ماه ویزای کاری (ویزای جستجوی کار) دریافت خواهید کرد و با پیدا کردن کار می توانید اقامت دائم اروپا را دریافت نمایید. مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی برای هر کدام از کشورهای اروپایی ممکن است متفاوت باشد. ولی مدارک کلی به شرح زیر است:

  • فرم پر شده درخواست ویزای تحصیلی
  • نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر
  • مدارک برای اثبات تمکن مالی کافی برای پرداخت شهریه، مخارج زندگی و دیگر هزینه ها
  • گواهی پایان دوره سه سال متوسطه و دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه)
  • گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه)
  • شناسنامه و پاسپورت
  • عکس
  • ارائه مدارکی که نشان دهد دلایل کافی برای بازگشت به کشور دارید
  • پرداخت هزینه ی صدور ویزا
  • دارا بودن سطح زبان مورد نیاز
  • و….
مدارک مورد نیاز اقامت

مدارک مورد نیاز اقامت از طریق ازدواج

هر فردی که با یک شخص اروپایی ازدواج کند، مطابق با نظام حقوق بین الملل می تواند برای دریافت اقامت اروپا اقدام نماید. این نوع از اقامت را تقریبا می توان در اکثر کشورهای اروپایی دریافت کرد. لازم به ذکر است حداقل سن ازدواج در برخی از کشورهای اروپایی، ۱۸ سال و در برخی دیگر از کشورهای اروپایی ۲۴ سال می باشد. مدارک لازم برای اخذ اقامت از طریق ازدواج می تواند برای هر کشوری متفاوت باشد. در اینجا به رایج ترین مدارک اشاره خواهیم کرد.

مدارک مورد نیاز اقامت
  • شناسنامه و پاسپورت و یا کارت اتحادیه اروپا
  • گواهی وضعیت تاهل به منظور اثبات تجرد شخص متقاضی (گواهی طلاق و یا گواهی فوت همسر)
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • رسید پرداخت هزینه های مربوطه
  • داشتن ویزای شینگن (در صورت لزوم)
  • ارائه مجوز اقامت (اگر در خارج از کشور زندگی می کنید)
  • ارائه مدارکی برای اثبات وجود رابطه عاطفی بین طرفین خواهان ازدواج ( به منظور جلوگیری از ازدواج های سوری)