اطلاعات فوق طبق آخرین جمع آوری wisa.ir است که در این صفحه شما میتوانید فرم ویزای سفارت هلند، مدارک لازم جهت اخذ انواع ویزای هلند، طریقه گرفتن وقت مصاحبه، راهنمای پر کردن فرم ویزا، ارتباط با صفحه ویزای هلند، ارتباط با صفحه اطلاعات عمومی کشور هلند، ارتباط با صفحه راهنمای سفر هلند را ببینید.

نکات مهم:
در فرآیند جدید اخذ ویزای هلند متقاضی باید به مرکز vfs مراجعه کند. بدین منظور متقاضی باید درخواست وقت را از مرکز vfs بدهد و بعد از گرفتن وقت سفارت برای ارائه مدارک و انگشت نگاری به vfs مراجعه کند.

طریقه گرفتن وقت سفارت هلند

اصولا اقدام جهت تعیین وقت سفارت برای اخذ انواع ویزاها، کاری الزامی خواهد بود و حتی به عنوان یکی از ضروری ترین مراحل دریافت ویزا شناخته می شود. سفارت هلند ایران در جهت تسهیل و تسریع خدمات کنسولی خود پذیرش پرونده های متقاضیان اخذ ویزا را به یک شرکت خصوصی به نام وی اف اس گلوبال (VFS)  مخفف Visa Application Center واگذار نموده است. این شرکت خدماتی نظیر بررسی و جمع آوری مدارک و همچنین خدمات مربوط به بیومتریک (ثبت اثر انگشت و تصویر چهره) را برای متقاضیان ویزای هلند انجام خواهد داد. برای گرفتن وقت سفارت هلند در ابتدا لازم است وارد صفحه اصلی وب‌ سایت VFS global هلند شوید و از طریق منوی APPOINTMENT AN SCHEDULE و همچنین ارسال ایمیلی با مشخصات تعیین شده و به زبان انگلیسی به آدرس appt.netherlands@vfshelpline.com جهت تعیین وقت سفارت اقدام نمایید. به یاد داشته باشید باید ۳ ماه قبل از زمان پرواز، وقت سفارت خود را رزرو کنید و تمامی اسناد و مدارک مورد نیاز را نیز ۲۰ روز پیش از وقت مصاحبه به سفارت ارسال نمایید. به این ترتیب پس از ارسال ایمیل در سایت VFS، درصورتی که مشخصات ارائه شده شما با استانداردهای سفارت هلند مطابقت داشته باشد، نامه تاییدیه‌ای از طرف vfs global تحت عنوان appointment confirmation به آدرس ایمیلتان ارسال می شود. اما در صورت وجود هرگونه نقصی در اطلاعات ارسالی، تقاضا بدون بررسی رد خواهد شد. در برخی از موارد طی کردن تمامی مراحل دریافت ویزا و همچنین تعیین وقت سفارت هلند برای بسیاری امری زمان بر و شاید سخت محسوب می شود که در این صورت می توانند از طریق خدمات شرکت های معتبر اخذ ویزا موفق به دریافت آسان تر ویزای خود شوند.

برای اطلاع از ویزا هلند به صفحه زیر مراجعه کنید.

برای گرفتن وقت باید مشخصات زیر را بصورت انگلیسی و مطابق با پاسپورت و به ترتیب به ایمیل زیر ارسال کنید:

appt.netherlands@vfshelpline.com

  • Date Of Travel (DD/MM/YYYY)
  • Preferred Date of Appointment* (DD/MM/YYYY)
  • Category Of Visa  (Tourism,Business,Visiting Family And Friends,Transit,Return Visa,Family Members Of
  • Eu/Eeanationals)
  • The Country Of My Main Destination (The Netherlands,Caribbean)
  • Full Name
  • Passport Number
  • Passport Expiry Date (DD/MM/YYYY)
  • Nationality
  • Gender
  • Date Of Birth (DD/MM/YYYY)
  • Contact Number

راهنمای پر کردن فرم ویزا کلیک کنید.

جهت رهگیری مراحل پرونده ویزا به صفحه ویزای هلند مراجعه کنید.

مدارک لازم ویزا برای سفارت هلند

نکات مهم برای گرفتن وقت سفارت هلند :

– اگر شما بیشتر از یک نفر باشید همه درخواستهای وقت را در یک ایمیل پشت سر هم به vfs ارسال کنید. فرم ویزای هلند خود را ارسال کنید.

– بعد از ارسال ایمیل باید منتظر جواب از طریق ایمیل باشید و این زمان شاید تا ۱۵ روز طول بکشد ولی اگر بیشتر از این زمان بود حتما روی ایمیلی که فرستادید دوباره یک ایمیل بفرستید (بصورت ریپلای از داخل ایمیلی که فرستاده بودید) و یادآوری کنید که هنوز وقت مصاحبه به شما اعلام نشده است.

– تمام مکاتبات ایمیلی با vfs باید بصورت انگلیسی باشد و از ارسال ایمیل بصورت فارسی خودداری کنید.

– در نظر داشته باشید در سیستم جدید متقاضی باید ۲۸ یورو بیشتر از قبل پرداخت کند. یعنی ۶۰ یورو + ۲۸ یورو جمعا ۸۸ یورو پرداخت میکنید.

 

مدارک مورد نیاز برای سفارت هلند باید ترجمه انگلیسی شود و نیازی به تاییدات دادگستری و وزارت خارجه ندارد:

شناسنامه ، مدارک شغلی (شامل تمام مدارک شغلی که دارید: روزنامه رسمی ، آگهی تاسیس ، فیش حقوقی ، حکم کارگزینی ، کارت پرسنلی ، و … )، رزرو هتل و هواپیما ، مدارک بانکی (نمکن بانکی معادل یورو ، گردش سه ماهه لاتین) ، ترجمه سند ملکی ، بیمه نامه مسافرتی ، فرم شینگن پر شده ، ۸۸ یورو ، دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ که ۸۰ درصد عکس صورت متقاضی باشد.

برخی شرایط و هزینه های صدور ویزای کشور هلند

هزینه صدور ویزای شینگن هلند برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال، ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال و افراد بالغ ۶۰ یورو می باشد. این مبلغ باید به صورت نقد و به یورو پرداخت شود. البته پرداخت معادل آن با پول های رایج کشورهای دیگر شینگن نیز امکان پذیر است. اما مطابق با قوانین مهاجرتی این کشور برخی از افراد به طور کلی از پرداخت هزینه ویزا معاف شده اند که در این بخش به آنها اشاره خواهیم کرد:

  • کودکان زیر ۶ سال و یا شهروندان آذربایجان و ارمنستان با سن ۱۲ سال
  • اشخاصی که قصد استخدام در سازمان‌های بین‌المللی کشور هلند را دارند.
  • افراد دیپلمات و همچنین دارندگان پاسپورت های خدماتی
  • همسر و یا فرزندان و بستگان درجه‌یک زیر ۲۱ سال شهروندان کشور هلند.
  • محققان ، دانش آموزان و دانشجویانی که به هدف سفرهای تحقیقاتی و علمی به کشور هلند سفر می‌کنند .
  • افراد زیر ۲۵ سال که به عنوان نماینده سازمان‌ های غیرانتفاعی قصد شرکت در همایش‌های تحصیلی ، علمی ، ورزشی و فرهنگی را دارند.

اما علاوه بر هزینه های مذکور، می بایست بابت خدمات ارائه شده توسط شرکت وی اف اس هلند برای متقاضیان ویزای توریستی نیز، مبلغ ۲۸ یورو به این شرکت پرداخت شود. هزینه ویزای هلند باید به صورت نقدی به شرکت VFS پرداخت شود و پس از پرداخت هزینه های مربوطه و انگشت نگاری، درحدود ۱۵ تا ۲۰ روز بعد با مراجعه به این شرکت می توانید از نتیجه ویزای خود با خبر گردید. همانطور که گفته شد برای درخواست ویزا در ابتدا باید توسط شرکت VFS هلند درخواست خود را مطرح نمایید. بعد از آن شما باید مدارک لازم جهت اخذ ویزای هلند را تهیه و تکمیل نمایید که در بخش های بعدی به آن پرداخته شده است.

توجه نمایید تمامی افراد متقاضی ویزای ترانزیت هلند و همچنین ویزاهای کوتاه مدت شینگن( تجاری، توریستی، وقایع ورزشی یا فرهنگی، بازدید از خانواده و دوستان) و یا متقاضیان ویزای دریایی باید از طریق شرکت VFS هلند اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای هلند

برای تعیین وقت سفارت کشور هلند باید به فکر تکمیل مدارک مورد نیاز خود باشید تا در زمان مشخص شده تمامی آن ها را به صورت کامل به کنسولگری و سفارت خانه این کشور ارائه دهید. ناقص بودن هریک از این مدارک ممکن است منجر به ریجکت شدن درخواست شما گردد. این مدارک عبارتند از:

  • فرم درخواست ویزا
  • ارائه ترجمه مدارک هویتی
  • سه قطع عکس رنگی که زمینه آن سفید است
  • فرم درخواست ویزای شینگن هلند، همانطور که گفته شد فرم را باید به صورت تایپ شده تکمیل کرده و در نهایت نسخه چاپی آن را تهیه نمایید.
  • به همراه داشتن گذرنامه با حداقل مدت زمان ۶ ماه اعتبار
  • ارائه مدارک رزرو هتل و کپی بلیط رفت و برگشت به این کشور
  • مشخصات کامل متقاضی همانند وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان و….
  • گواهی تمکن مالی به انگلیسی
  • گواهی اشتغال به کار و یا اشتغال به تحصیل و ارائه جواز کسب درصورت داشتن کار آزاد
  • کارت کمک هزینه های اجتماعی. (ارائه این مدرک در صورت وجود داشتن ضروری است)
  •  بیمه مسافرتی  با حداقل اعتبار۳۰۰۰۰ دلار
  • ارائه دعوتنامه در صورت موجود بودن و مشخص نمودن محل اقامت متقاضی دریافت ویزای شینگن هلند در این کشور
  • بیان شفاف از برنامه های سفر برای مدت زمان اقامت و توان اثبات برگشت به کشور مبدا پس از پایان مهلت ویزا
  • اجازه نامه کتبی از والدین و یا قیم (اگر کودکی که به سن قانونی نرسیده قصد سفر به همراه دیگران به هلند را دارد باید این مدرک را تهیه نماید)
  • ارائه ترجمه گردش حساب سه ماه آخر حساب بانکی
  • نبودن در لیست افراد ریجکتی ویزای شینگن

طریقه پر کردن فرم شینگن هلند

پس از مرحله تعیین وقت سفارت، متقاضی باید با توجه به نوع سفر مورد نظر خود، فرم ویزای مربوطه را که به سه دسته شینگن، کارائیب و MVV تقسیم بندی شده است از وب سایت vfsglobal دانلود نموده و بعد از تکمیل دقیق، آن را ارسال نماید. توجه کنید که فرم شینگن نسخه های گوناگونی در طول زمان پیدا کرده است و همچنین ممکن است برای هر کشور اروپایی عضو پیمان نیز به مقدار کم یا زیاد متفاوت باشد بنابراین در دانلود فرم صحیح، معتبر و به روز شده شینگن هلند دقت کنید. همچنین توصیه می شود این فرم را در کامپیوتر به صورت تایپ شده پرکرده و آن را پرینت بگیرید.

نکاتی در خصوص روز رفتن یه سفارت هلند

  • دقت داشته باشید به هیچ عنوان امکان کنسل کردن وقت مصاحبه و یا برنامه ریزی مجدد برای آن را نخواهید داشت و باید در زمان مقرر شده حتما در سفارت حضور داشته باشید.
  • یکی از موارد مهم در روز مصاحبه، قانون مند بودن فرد متقاضی است.
  • در وقت حضورتان برای مصاحبه در سفارت، به همراه داشتن پرینت نامه تاییدیه وقت سفارت برای اجازه ورود به این مکان ضروری است. همچنین به همراه داشتن مدارکی همچون گذرنامه، اصل رسید وجه واریزی و کارت شناسایی نیز لازم خواهد بود.
  • در روز مصاحبه همه حواستان را جمع کنید تا به خوبی به سوالات افسر مربوطه پاسخ دهید تا بتوانید نظر وی را با پاسخ های معقول خود جلب نمایید. این کار صدور ویزای شما را سریع تر خواهد کرد.
  • داشتن مدارک کامل و واقعی شانس دریافت ویزا را بیشتر خواهد کرد همچنین شما باید بتوانید برگشت خود به ایران را از طریق نشان دادن مدارک مورد نیاز به اثبات برسانید.

فیلم های آموزشی

مدارک لازم ویزا برای سفارت هلند

چطور وقت سفارت هلند را بگیریم

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

آدرس سفارت هلند: تهران، فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰

سایت سفارت هلند

تلفن : ۲۳۶۶۰۰۰۰ (۰۲۱)    فکس: ۲۳۶۶۰۱۹۰

ساعات کاری سفارت هلند: خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت در سفارت هلند در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت۷:۳۰ تا ۱۶ و پنجشنبه ها از ساعت۷:۳۰ تا۱۳:۳۰ به متقاضیان گرامی ارائه می شود، همچنین پاسخ به درخواست‌های تلفنی نیز ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته می باشد

 

آدرس VFS : تهران، خیابان پاسداران. گلستان ۵، خیابان موسوی، میدان هروی، مرکز خرید هروی، طبقه ۴

سایت : مربوط به سفارت هلند شرکت vfs

تلفن دفتر وی اف اس :  ۰۲۱۸۲۸۰۵۹۱۴

ساعت کاری: متقاضیان گرامی می توانند جهت ارائه مدارک خود به این شرکت همه روزه به جز روزهای جمعه ، شنبه و دیگر تعطیلات رسمی سفارت هلند، از ساعت ۸ تا ۱۵ اقدام نمایند. جهت دریافت پاسپورت نیز می توانید از یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ به VFS مراجعه نمایید. پشتیبانی تلفنی شرکت VFS هلند نیز از ۸ تا ۱۷ می باشد.

 

دی ۳, ۱۳۹۶
netherland و فرم ویزای هلند

فرم ویزای هلند | مدارک ویزای هلند