ویزای بلژیک

راهنمای اخذ ویزای بلژیک-ویزای شینگن بلژیک-ویزای فوری بلژیک-ویزای توریستی بلژیک -ویزای تضمینی بلژیک-سفر به بلژیک-وقت سفارت بلژیک
ویزای بلژیک

کشور بلژیک از جمله کشورهای قدیمی و سلطنتی قاره سبز است که از لحاظ سیاسی دارای اهمیت ویژه ای است چرا که بروکسل پایتخت این کشور، مقر اصلی بیشتر نهادهای اتحادیه اروپا است. این کشور به خاطر بارندگی های زیاد به آب و هوای معتدل دریایی معروف شده و نیمی از مساحت آن نیز توسط جنگل‌ها احاطه شده است. جاذبه های دیدنی کشور بلژیک بسیار فراوان اند و از میان آنها می توان به کانال ها و معماری بی نظیر شهر بروژ، برج ناقوس کلیسا، کلیسای جامع سنت باوو  و همچنین میدان گرند پلاس اشاره کرد. مکان های دیدنی این کشور در کنار موقعیت سیاسی مهم آن موجب افزایش تردد در این کشور شده است. مردم بلژیک به زبان های بومی، هلندی، آلمانی و فرانسوی صحبت می کنند و زبان انگلیسی نیز در میان آنها رواج دارد. در صورتی که قصد سفر به این کشور را دارید. بهتر است در گام اول با انواع ویزای بلژیک و شرایط اخذ آنها آشنا شوید. آژانس شمیران گشت در این مقاله به این موضوعات پرداخته است.

ویزای بلژیک

برای دریافت فرم ویزا بلژیک به صفحه زیر مراجعه کنید.

انواع ویزاهای بلژیک و مدت زمان اعتبار آنها

سفارت بلژیک نیز انواع ویزا را بر اساس اهداف متقاضی و همچنین قوانین وضع شده در کشور صادر می نماید که رایج ترین آنها ویزای توریستی، کاری، اقامتی و پزشکی می باشد. در این قسمت در خصوص اخذ انواع ویزاهای بلژیک توضیحات مهمی را ارائه خواهیم داد.

ویزای کاری بلژیک

یکی از انواع مهم ویزای شینگن بلژیک جهت اخذ اقامت دائم این کشور، ویزای کاری است. همانطور که گفته شد بروکسل پایتخت این کشور از لحاظ استراتژیک از اهمیت بالایی برخوردار است بنابراین شرایط شغلی در این شهر بهتر از شهرهای دیگر این کشور می باشد. علاوه بر این ویزای کاری بلژیک نسبت به دیگر ویزاها خیلی راحت تر به اقامت دائم تبدیل خواهد شد و فرد دارای این ویزا بعد از ۳ سال می‌تواند برای دریافت اقامت دائم بلژیک اقدام نماید. به دو روش رایج جست و جوی کار در کشور بلژیک ( به مدت ۶ ماه) و یا داشتن دعوت نامه کاری از طرف کارفرمایی که در بلژیک اقامت دارد، می توان برای این ویزا درخواست داد.

ویزای شینگن بلژیک

ویزای تحصیلی بلژیک

به علت موقعیت استراتژیک و اعتبار کشور بلژیک در اتحادیه اروپا و همچنین دیدنی های تاریخی و جذاب این کشور، اخذ ویزای تحصیلی آن دارای اعتباری زیادی است. از دلایل دیگر برای اهمیت تحصیل در بلژیک اختصاص بورسیه های تحصیلی به دانشجویان و بهره مندی از برنامه های EMBA و MBA می باشد. برخی از مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی بلژیک عبارتند از:

  • گواهی عدم سوء سابقه کیفری
  • ارائه ریز نمرات سال آخر متوسطه و مدارک دیپلم به صورت اصل و کپی
  • ارائه گذرنامه‌ای که بیش از ۱۲ ماه اعتبار داشته باشد.
  • گواهی پزشکی که صحت سلامتی فرد را تأیید نماید.
  • اثبات توانایی مالی شخص متقاضی برای پرداخت هزینه های تحصیل
ویزای شینگن بلژیک

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

ویزای توریستی بلژیک

مکان های توریستی بی نظیر کشور بلژیک به همراه زبان‌ های متنوع و آب و هوای معتدلش، جذابیت های این کشور را برای اخذ ویزای توریستی دو چندان کرده است. از اواسط آوریل تا اواسط اکتبر بیشترین ویزای توریستی برای متقاضیان در سراسر جهان صادر می گردد. کشور بلژیک همانند کشورهای دیگر عضو پیمان شینگن برای گردشگرانی که مقاصد کوتاه مدت (حداکثر ۹۰ روز) دارند ویزای توریستی صادر می نماید که از طریق این ویزا می توان از دیگر کشورهای اروپایی محدوده شینگن نیز بازدید کرد. همچنین ویزای شینگن بلژیک با توجه به ماهیت سفر به انواع مختلفی نظیر ویزاهای نوع A ،B ،C و D تقسیم بندی می شود که در بخش ویزای شینگن در خصوص آنها توضیح داده شده است.

ویزای شینگن بلژیک
ویزای شینگن بلژیک

انواع ویزای بلژیک برمبنای تعداد دفعات ورود به بلژیک

ویزاهای بلژیک، بر مبنای تعداد دفعات ورود، می توانند به ویزاهای یک بار ورود، ویزاهای دو بار ورود و ویزاهای چند بار ورود تقسیم بندی شوند. بنابراین در صورتی که نیاز دارید در مدت اعتبار ویزای خود بیش از یک بار به کشور بلژیک وارد شوید حتما باید برای ویزای چند بار ورود اقدام نمایید.

بهمن ۱۸, ۱۳۹۶

ویزای شینگن بلژیک | ویزای تضمینی بلژیک

دی ۱۱, ۱۳۹۶
ویزای بلژیک

فرم ویزای بلژیک | مدارک ویزای بلژیک