نکات مهم:
در نظر داشته باشید سفارت سوئیس جهت صدور ویزای شینگن سوئیس مدارک مورد نیاز را بصورت ترجمه انگلیسی و فقط ترجمه رسمی باشد قبول میکند و نیازی به تاییدات دادگستری و وزارت خارجه ندارد.

آیا میخواهید با اطمینان بیشتر و خیالی آسوده ویزای شینگن سوئیس را اخذ کنید با آژانس شمیران گشت تماس بگیرید.

هزینه ها و مدت زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای سوئیس

با توجه به این که بیشتر تقاضاها برای ویزای سوئیس مربوط به ویزای توریستی شینگن نوع C  می باشد. لازم است در این بخش به هزینه های مربوط به این ویزا بپردازیم. هزینه صدور ویزای توریستی سوئیس برای افراد بالای ۱۲ سال معادل ۶۰ یورو، برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال نیز رایگان خواهد بود. همسر و فرزندان و یا دانشجویانی که فقط به مدت ۹۰ روز در سوئیس تحصیل می‌کنند و همچنین شهروندان سوئیسی، اتحادیه اروپا (EU) و یا EFTA نیز هزینه ای جهت اخذ ویزای سوئیس پرداخت نمی کنند. برای درخواست ویزای توریستی سوئیس، علاوه بر هزینه ذکر شده در بالا باید برای خدمات ارائه شده توسط شرکت VFS نیز مبلغ ۲۶٫۵ یورو بپردازید؛ بنابراین قیمت ویزای سوئیس از نوع توریستی برای افراد بالغ، ۸۶٫۵ یورو خواهد بود. به یاد داشته باشید این وجه به هنگام ارائه درخواست ویزا باید به صورت نقدی و به یورو  پرداخت شود و وجه پرداخت شده قابل عودت نخواهد بود. در رابطه با مدت زمان دریافت ویزای شینگن سوئیس نیز باید گفت همانطور که قبلا نیز اشاره شد به طور کلی متقاضی بهتر است تا ۹۰ روز قبل از سفر خود برای درخواست ویزا اقدام نماید. معمولاً فرآیند صدور ویزای سوئیس نیز بعد از ۱۰ تا ۱۵ روز کاری و پس از بررسی درخواست شما توسط مسئولان به نتیجه خواهد رسید. اما در شرایط خاص نیز ممکن است این مدت‌ زمان به ۳۰ تا ۶۰ روز افزایش یابد.

نکاتی در خصوص روز رفتن به سفارت

  • همه افراد بالای ۱۲ سال باید شخصا مدارک لازم و همچنین درخواست صدور ویزای خود را به سفارت سوئیس تحویل دهند.
  • اگر فرد متقاضی ویزا در تاریخ تعیین شده توسط سفارت نتواند جهت مصاحبه، حضور یابد، درخواست وی توسط مسئولان سفارت ریجکت خواهد شد و باید دوباره برای وقت سفارت درخواست نماید که این روال در بار دوم زمانبر خواهد بود. بنابراین بهتر است برنامه ریزی داشته باشید و در زمان مناسب برای ویزا اقدام نمایید.
  • در روز مصاحبه باید به کلیه سوالات به صورت کاملا واضح و صریح پاسخ دهید و هدف خود از سفر به کشور سوئیس را به خوبی بیان نمایید. در نظر داشته باشید هر گونه عدم صداقت به ضرر شما تمام خواهد شد.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

طریقه پر کردن فرم شینگن سوئیس

با تعیین نوع ویزا و همچنین گرفتن وقت سفارت سوئیس، نوبت به دریافت فرم شینگن سوئیس و تکمیل آن می رسد. دقت نمایید فرم شینگن برای کارگزاران سفارت سوئیس اهمیت زیادی دارد و می تواند نقش مهمی در پذیرش یا ریجکت ویزای شما داشته باشد. بنابراین توصیه می گردد این فرم را با دقت زیاد و کاملا صادقانه تکمیل نمایید. چرا که وجود هر گونه اشتباهی در فرم، می تواند عدم صداقت متقاضی را نشان دهد و در نتیجه فرآیند دریافت ویزای شینگن سوئیس را دچار اختلال نماید. بهتر است برای کاهش اشتباهات احتمالی در این فرم حتما آن را به صورت تایپ شده تکمیل نمایید و سپس پرینت آن را در وقت مصاحبه به همراه دیگر مدارک لازم همراه خود داشته باشید. همچنین باید این فرم برای هر فرد به صورت جداگانه تکمیل شود.

طریقه گرفتن وقت سفارت سوئیس

پیش از هر اقدامی برای دریافت ویزای سوئیس ابتدا باید در رابطه با نوع ویزایی که قصد اخذ آن را دارید، کاملا مطمئن شوید. زیرا همانطور که می دانید انتخاب نوع ویزا با توجه به اهداف سفر متفاوت است. پس از تعیین نوع ویزا، باید مدارک لازم جهت اخذ ویزا را به طور کامل جمع آوری نمایید. همچنین می توانید همزمان با جمع آوری مدارک سه ماه قبل از تاریخ سفر خود برای گرفتن وقت سفارت سوئیس نیز اقدام نمایید. در نظر داشته باشید تعیین قرار ملاقات در سفارت برای اخذ ویزا ضروری است.لازم است بدانید در حال حاضر تحویل مدارک و انجام عملیات بیومتریک (انگشت ‌نگاری) جهت اخذ ویزای شینگن سوئیس به شرکت کارگزار وی اف اس (VFS) واگذار شده است. بنابراین شما باید از طریق این شرکت درخواست وقت سفارت خود را تنظیم نمایید. لازم به ذکر است بنابر قوانین موجود، کارکنان VFS مجاز به هیچ گونه راهنمایی در خصوص مهاجرت نخواهند بود و برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص روند دریافت ویزاها باید از مشاوران با تجربه کمک بگیرید. برای تعیین وقت سفارت باید با فرستادن ایمیلی به آدرس appointmentswitzerland@vfshelpline.com درخواست خود را برای شرکت VFS سوئیس مطرح نمایید. معمولاً ۲ هفته بعد از آن در صورتی که تمام مشخصات لازم نظیر نام و نام خانوادگی، شماره پاسپورت، ملیت، جنسیت، تاریخ تولد، شماره تماس و … را به درستی ارسال کرده باشید، ایمیلی به منظور تایید درخواست، برای شما ارسال خواهد شد که حاوی تاریخ مراجعه به سفارت است. از ایمیل تاییدیه پرینت گرفته و در روز مصاحبه به همراه خود داشته باشید.

برای اطلاع از ویزا سوئیس به صفحه زیر مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای سوئیس

در این قسمت مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن سوئیس را به شما معرفی خواهیم کرد. اما دقت داشته باشید در هنگام اقدام برای ویزا حتما جدیدترین شرایط و مدارک مورد نیاز برای ویزا را بررسی و تهیه نمایید. (لازم به ذکر است تمامی این مدارک می بایست به یکی از زبان ‌های انگلیسی، ایتالیایی، فرانسوی و یا آلمانی به سفارت تحویل داده شوند. این مدارک به مهر دادگستری نیاز ندارند و  تنها مهر دارالترجمه معتبر کافی خواهد بود.)

  • ارائه گواهی بازنشستگی
  • برای افرادی که دارای کسب و کار آزاد هستند و یا درحوزه تجارت مشغول به کارند ارائه پروانه کسب و ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی لازم خواهد بود.
  • برای افراد زیر ۱۸ سال ارائه گواهی اشتغال به تحصیل و همچنین اجازه نامه مدیر مدرسه و آموزشگاه الزامی است.
  • بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو
  • ارائه مدارک مربوط به رزرو هتل و بلیط هواپیما
  • ارائه اصل دعوتنامه در صورت موجود بودن
  • فرم درخواست ویزای کشور سوئیس
  • گذرنامه با حداقل ۳ ماه تاریخ اعتبار
  • ۲ قطعه عکس جدید با پشت زمینه کاملا سفید
  • کارت ملی و شناسنامه
  • گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی به انضمام نامه تمکن مالی و سند مالکیت
  • ارائه گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی ( در گواهی اشتغال به کار لازم است مواردی مانند تاریخ استخدام، سمت، میزان حقوق و مرخصی و … ذکر شود.)

مدارک لازم جهت صدور ویزای توریستی جهت دانلود کلیک کنید

جهت دانلود فرم ویزای سوئیس کلیک کنید

آدرس مرکز وی اف اس گلوبال سفارت سوئیس : تهران، خیابان موسوی(گلستان پنجم)، میدان هروی، طبقه چهارم هروی سنتر

تلفن : ۸۲۸۰۵۹۰۶ (۰۲۱)

آدرس ایمیل VFS سوئیس : info.switzerlandiran@vfshelpline.com

روزها و ساعات کاری : همه روزه به جز جمعه ها و روزهای تعطیل سفارت سوئیس از ساعت ۸ الی ۱۷

آدرس سفارت سوئیس در ایران : تهران، الهیه، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک ۲

تلفن : ۲۲۰۰۸۳۳۳ (۰۲۱)

نمابر : ۲۲۰۰۶۰۰۲ (۰۲۱)

روزها و ساعات کاری: شنبه تا پنج شنبه ۷:۳۰ تا ۱۵:۳۰

  کدپستی: ۶۳۷۵۱-۱۹۶۴۹ – صندوق پستی: ۴۶۸۳-۱۹۳۹۵

پست الکترونیک (برای خدمات ویزا): teh.visa@eda.admin.ch

وب‌سایت سفارت سوئیس:  www.eda.admin.ch

دی ۳, ۱۳۹۶
swiss

فرم ویزای سوئیس | مدارک ویزای سوئیس