ویزای شینگن لهستان

ویزای لهستان

ویزای شینگن لهستان-ویزای لهستان-مدارک ویزای لهستان-ویزای فوری و تضمینی لهستان-اخذ ویزا شینگن لهستان
ویزای لهستان

لهستان، نهمین کشور بزرگ اروپایی است که یکی از جذاب ترین کشورهای اروپای شرقی به حساب می آید و در مرکز اروپا قرار دارد. همچنین این کشور به عنوان شصت و نهمین کشور بزرگ جهان، با نام رسمی جمهوری لهستان شناخته می شود. پایتخت کشور لهستان، شهر زیبای ورشو است. از دیگر شهرهای معروف این کشور نیز می توان به کراکوف، ووچ، وروتسلاو و گدانسک اشاره کرد. جالب است بدانید شهر پرطرفدار کراکوف که در گذشته پایتخت لهستان نیز بوده است به ‌عنوان عتیقه عصر طلایی رنسانس لهستان شناخته می شود. به طور کلی لهستان دارای ۱۴ اثر تاریخی ارزشمند ثبت شده در یونسکو می باشد و به یکی از مقاصد مهم گردشگری در جهان تبدیل شده است. سرزمین پهناور لهستان بسیار دیدنی است. از کوه های جنونی آن تا سواحل شمالی آفتابی اش همگی بی نظیر و شگفت انگیز هستند. با وجود این که لهستان در طول سال آب و هوای معتدلی دارد، باز هم بهترین زمان سفر به این کشور فصل بهار پیشنهاد شده است زیرا طبیعت منحصر به فرد این کشور در این فصل زیباتر خواهد شد. اما هزینه اقامت در فصل پاییز کم تر است و همچنین در پاییز رویدادهای فرهنگی زیادی در لهستان برگزار می شود. بنابراین با توجه به علایق خود می توانید برای سفر به این کشور یک برنامه ریزی زمانی مناسب داشته باشید. خوشبختانه این کشور عضو اتحادیه اروپا و در حوزه شینگن واقع گردیده است. از این رو شما با داشتن ویزای شینگن می توانید در طول اقامتتان در کشورهای اروپایی، از این کشور رویایی نیز دیدن فرمایید. همچنین این کشور در زمینه صنایع ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل و محصولات کشاورزی و حیوانی فعالیت گسترده ای دارد و محصولاتش را به سایر نقاط جهان صادر می کند. به همین خاطر سرمایه داران زیادی با هدف سرمایه گذاری در این حوزه، به این کشور آمده اند. در خصوص ادامه تحصیل در این کشور نیز باید گفت لهستان با داشتن برخی از دانشگاه های برتر اروپایی، بسیاری از رشته های تحصیلی پر طرفدار را با بهترین امکانات آموزشی موجود در اختیار دانشجویان داخلی و خارجی خود قرار می دهد. اگر شما هم به فکر دریافت ویزا و اقامت این کشور هستید پیشنهاد می کنیم ادامه این مطلب را در سایت wisa.ir دنبال نمایید.

ویزای لهستان

انواع ویزاهای لهستان، شرایط و مدت زمان اعتبار آنها

ویزای هر کشور درواقع مدرک و مجوزی معتبر برای ورود اتباع بیگانه به آن کشور است. لهستان نیز مانند دیگر کشورهای مهم اروپایی، برای ورود اتباع سایر کشورها از قوانین مهاجرتی خاصی پیروی می کند. به همین  منظور شرط اساسی و مهم برای ورود به کشور لهستان برخوردار بودن از ویزای معتبر صادر شده از طرف سفارت این کشور است. اخذ ویزای کار چندان آسانی نیست و برای به دست آوردن آن باید مدارک و دلایل کافی برای اثبات هدف خود از سفر را به مسئولان کنسولگری سفارت ثابت نمایید. همچنین با توجه به اهداف سفر به کشور لهستان ویزاهای مختلفی صادر می شود که در این قسمت می خواهیم مهمترین آنها را به شما معرفی کنیم.

 

ویزای توریستی لهستان

اگر در حال برنامه ریزی یک سفر تفریحی برای دیدن جاذبه های بی شمار کشور زیبای لهستان هستید، باید در گام اول برای اخذ ویزای توریستی اقدام نمایید. باید گفت گرفتن این نوع ویزا نسبت به ویزاهای دیگر به مراتب راحت تر خواهد بود. همانطور که قبلا هم اشاره شد لهستان یکی از کشورهای اروپایی عضو ناحیه شینگن است بنابراین این کشور ویزای توریستی خود را با نام ویزای شینگن به متقاضیان ارائه می کند که این ویزا همان ویژگی ویزاهای شینگن دیگر کشورهای عضو این پیمان را خواهد داشت. ویزای شینگن لهستان برای شما امتیازات زیادی فراهم می کند. چرا که این ویزا می تواند مجوز ورود شما به بیش از چهل کشور مختلف دنیا باشد. با این تفاسیر، اخذ ویزای شینگن لهستان برای شروع یک سفر پر هیجان و به یادماندنی لازم خواهد بود. در ادامه به انواع ویزای شینگن لهستان می پردازیم.

  • ویزای شینگن (نوع C) لهستان

به طور کلی ویزای شینگن به عنوان یک سند رسمی و اجباری برای ورود به خاک کشور لهستان محسوب می شود. بنابراین چنانچه دریافت این نوع از ویزا برای فرد به هر دلیل قانونی میسر نباشد، اجازه ورود به کشور لهستان به وی داده نمی شود. به طور کلی ویزای شینگن لهستان به سه بخش مختلف تقسیم بندی می شود که در بخش اول می خواهیم به ویزای شینگن نوع C لهستان بپردازیم. چنانچه برای گردش، بازدید از خانواده، شرکت در کنفرانس، شرکت در یک رویداد فرهنگی ورزشی و موارد مشابه دیگر قصد اقامت ۹۰ روزه در لهستان را دارید باید برای ویزای شینگن نوع C  اقدام نمایید. همچنین شینگن نوع C امکان ورود و اقامت شما را در خاک دیگر کشورهای عضو پیمان شینگن، فراهم خواهد کرد. ویزای یاد شده ویزای کوتاه مدت شینگن است. در صورتی که شما به اقامت بیشتر از ۹۰ روز نیاز دارید باید برای ویزای ملی نوع D لهستان که در بخش بعدی توضیح خواهیم داد، اقدام نمایید.

  • ویزای ملی (نوع D) لهستان

در صورتی که قصد دارید در کشور لهستان برای بیش از ۹۰ روز در یک دوره نیم ساله که از تاریخ نخستین ورودتان شروع می شود، اقامت داشته باشید باید برای ویزای ملی لهستان درخواست دهید. همچنین با این ویزا سفر به دیگر کشورهای عضو شنگن تا مدت سه ماه در طول اقامت بلند مدت شما امکان پذیر خواهد بود.

  • ویزای ترانزیت لهستان

مسافری که قصد سفر هوایی به کشوری به جز لهستان را دارد ولی در طول سفر مجبور است یک توقف کوتاه در فرودگاهی در خاک کشور لهستان داشته باشد باید برای اخد این نوع ویزا اقدام نماید. لازم است بدانید این ویزا به شهروندان کشورهای افغانستان، بنگلادش، جمهوری دموکراتیک کنگو، اریتره، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان یا سریلانکا اجازه ترک محوطه فرودگاهی و ورود به ناحیه شینگن را نخواهند داد.

برای دریافت فرم ویزا لهستان به صفحه زیر مراجعه کنید.

ویزای تحصیلی لهستان

همواره یکی از راه های پیشنهادی مشاوران مهاجرتی برای ورود به یک جامعه مدرن و پیشرفته دریافت ویزای تحصیلی و اقامت در کشور مقصد به عنوان یک دانشجوی بین المللی است. کیفیت بالا و خدمات عالی نظام آموزشی لهستان این کشور را به یکی از گزینه های عالی برای محل اقامت تحصیلی تبدیل می کند. علاوه براین هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور  بسیار کمتر از دیگر کشورهای اروپایی خواهد بود. لازم به ذکر است واحد پول کشور لهستان زلوتی است، اما با این وجود هزینه های تحصیلی دانشگاه های بین المللی لهستان بر اساس یورو می باشد. رشته های بیشتر دانشگاه‌ های معتبر لهستان نیز به زبان انگلیسی تدریس می شود و به همین خاطر برای دریافت پذیرش از این دانشگاه ها مدرک معتبر بین‌المللی زبان در بیشتر موارد الزامی خواهد بود. اما مهاجرت تحصیلی به کشور لهستان بدون داشتن مدرک زبان هم امکان پذیر است؛ در این صورت فرد می‌ تواند بعد از اقامت مدرک زبان خود را در این کشور بگیرد. دانشجویان باید  قبل از درخواست برای ویزای تحصیلی در ابتدا درخواست پذیریش خود را به دانشگاه مورد نظر ارائه دهند. درخواست پذیرش برای هر موسسه ای متفاوت خواهد بود، اما در اغلب موارد می توان از فصل بهار (برای ورود در فصل پاییز) درخواست خود را ارائه کرد. البته برای دانشجویان گرایش پزشکی، پذیرش در دوره‌ های پیشرفته به یک سال زمان نیاز خواهد داشت. برای آگاهی بیشتر از مدارک و شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی لهستان با مشاوران ما در تماس باشید.

ویزای کاری لهستان

حداقل مدرک تحصیلی مورد نیاز برای درخواست ویزای کاری لهستان لیسانس می باشد. به طور کلی روال استخدام در شرکت های اروپایی به این صورت است که ابتدا آگهی مربوط به کار شرکت به مدت سه ماه تنها در دامنه استخدامی همان کشور که در اینجا لهستان مد نظر است درج می شود. سپس در صورت نبود متقاضی شغل، بار دیگر این آگهی به مدت سه ماه در دامنه وسیع تری که ایندفعه کل اتحادیه اروپا را در بر می گیرد تبلیغ خواهد شد. چنانچه باز هم شخصی برای این کار  پیدا نشد، این بار نوبت به شما می رسد که برای درخواست اخذ دعوت نامه کاری از آن شرکت اقدام نمایید. به این ترتیب برای انعقاد قرارداد کاری با کارفرما اقدام کرده و گواهی دعوت به کار معتبر را جهت اخذ ویزای لهستان دریافت می‌ کنید. شایان ذکر است فرآیند اعطای ویزای کار به متقاضی در حدود دو ماه طول می‌ کشد. اعتبار اولیه این ویزا یک ساله است و بعد از آن قابل تمدید خواهد بود. اما همانطور که ملاحظه کردید روش مطرح شده روش چندان آسانی برای اخذ اقامت لهستان نیست. بنابراین اگر امکان سرمایه گذاری در کشور لهستان برای شما مقدور است ما به شما راه دیگری را پیشنهاد می کنیم. در واقع یکی از بهترین و ساده ترین روش های دریافت مجوز اقامت لهستان، ثبت شرکت در این کشور و به طور کلی اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در لهستان است.

ویزا از طریق ثبت شرکت در لهستان

این اقامت برای اشخاصی که توانایی ثبت یک شرکت جدید در لهستان را دارند و یا حتی یکی از شرکت های موجود در لهستان را خریداری می کنند مناسب است و در این صورت مهاجرت به لهستان برای آنها و خانواده شان آسان تر خواهد شد. در صورتی که که بتوانید اقامت لهستان را از این طریق دریافت نمایید دیگر نیازی به دریافت ویزای شینگن برای سفر به کشورهای دیگر حوزه شینگن نیز نخواهید داشت و همچنین بعد از ۵ سال اقامت قانونی در لهستان اخذ اقامت دائم این کشور نیز برای شما امکان پذیر می شود. بعد از اخذ اقامت دائم لهستان نیز، اخذ پاسپورت لهستانی میسر خواهد شد. البته لازم به ذکر است به منظور ثبت شرکت و کسب اقامت لهستان حداقل به ورود سرمایه بالای ۱۰۰ هزار یوور به این کشور نیاز دارید. گفتنی است تمامی عملیات مربوط به ثبت شرکت در لهستان، اخذ اقامت لهستان، اخذ اقامت دائم لهستان، اخذ ویزا کار در لهستان، ویزا شینگن از طریق لهستان باید تحت نظر یک وکیل رسمی در کشور لهستان انجام گیرد. مشاورین ما در این امر به شما کمک خواهند کرد.

ویزای ازدواج لهستان

یکی دیگر از راه های به دست آوردن ویزای لهستان و اقامت در این کشور ازدواج با یک شهروند لهستانی است. ثبت ازدواج در کشور لهستان باید از طریق USC محلی انجام شود. برای ازدواج های ثبت شده در خارج از کشور لهستان نیز، باید از USC درخواست کنید تا گواهی ازدواج شما را با لهستان تطبیق نمایند. به همین منظور می بایست سوابق مدنی خود را به همراه مدارک زیر ارسال نمایید.

  • کپی از وضعیت مدنی در خارج از کشور به همراه ترجمه مهر شده در اسناد رسمی به زبان لهستانی توسط یک مترجم قانونی
  • شناسنامه یا پاسپورت همسران
  • گواهی پرداخت تمبر مربوطه

اگر یک تبعه خارجی به مدت حداقل سه سال با یک لهستانی زندگی کند، می تواند اقامت دائم خود را به دست آورد و در این کشور همانند دیگر شهروندان لهستانی زندگی کند و از مزایای شهروندی لهستان بهره مند گردد.

ویزای پزشکی لهستان

چنانچه با هدف درمان بیماری قصد ورود به کشور لهستان را دارید،می توانید برای ویزای فوری لهستان از نوع پزشکی اقدام نمایید. اما قبل از آن باید بدانید طبق قوانین مهاجرت اروپایی مربوط به صدور ویزای پزشکی لازم است دارای مدارک و شرایط خاصی باشید تا این ویزا به شما تعلق بگیرد که در ادامه مطلب به آنها پرداخته شده است

شرایط و مدارک مورد نیاز ویزای پزشکی لهستان

  • داشتن شرایط کلی مهاجرت
  • نداشتن بیماری واگیردار که سلامت جامعه لهستان را به خطر بیاندازد.
  • هماهنگی برای درمان با یک متخصص در لهستان و گرفتن پذیرش از بیمارستان مورد نظر
  • تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌ های درمان
  • اثبات بازگشت به کشور بعد از پایان دوره درمان
  • دریافت تأییدیه از پزشکتان در داخل ایران برای هماهنگی درمان
  • اگر کارمند هستید نامه مرخصی از سوی کارفرما برای انجام امور درمان لازم است
  • در صورتی که فرد خود کارفرما است، اوراق مالی شرکت که نشان دهنده فعالیت اوست باید به سفارت ارائه شود.
  • مدارک مربوط به زمین، خانه و مستغلات بیمار، همسر یا والدین او و صورتحساب‌ های بانکی شش ماه گذشته
  • مدارک مربوط به هماهنگی‌ های محل اقامت و هتل

همچنین در صورتی که پزشک شما تشخیص دهد به مدت زمان بیشتری برای درمان نیاز دارید، می‌ توانید ویزای خود را تمدید نمایید.

آژانس مسافرتی شمیران گشت

آدرس آژانس : در گوگل بنویسید آژانس شمیران گشت

بهمن ۱۸, ۱۳۹۶

ویزای شینگن لهستان | ویزای تضمینی لهستان